Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1239
- 1240
- 1241
- 1242
- 1243
- …
- 2228
- chevron_right
Arī guļbūvē zajebis, nature rock.JorensHS rakstīja:Man par laimi es dzīvoju mūrētas daudzdzīvokļu mājas pirmajā stāvā, iekšā temperatūra nekad nav pāri 21-23![]()
![]()
![]()
Tik zbis dzīve
+Rob rakstīja:Arī guļbūvē zajebis, nature rock.JorensHS rakstīja:Man par laimi es dzīvoju mūrētas daudzdzīvokļu mājas pirmajā stāvā, iekšā temperatūra nekad nav pāri 21-23![]()
![]()
![]()
Tik zbis dzīve
Koka mājā ir vislabāk. Iekšā vēss, ārā karsts
Ne visur ir + koku mājāKasparsG rakstīja:+Rob rakstīja:Arī guļbūvē zajebis, nature rock.JorensHS rakstīja:Man par laimi es dzīvoju mūrētas daudzdzīvokļu mājas pirmajā stāvā, iekšā temperatūra nekad nav pāri 21-23![]()
![]()
![]()
Tik zbis dzīve
Koka mājā ir vislabāk. Iekšā vēss, ārā karsts
Cik ilgi Jums nāk sūtijumi no stickershop?Man 7dienas no apmaksas jau pagājušas,bet kā pastkastītē nav tā nav
jeb tur vēl kamēr pasts visu izdara paiet laiks?
http://live.drift-allstars.com/
tulīt sāksies top16
tulīt sāksies top16
850km pievarēti, bijām uz Latgali nedēļas nogalē, apskatījām Jēkabpili,Rēzekni,Aglonu,Ludzu,Kārsavu un vēl čupu apdzīvotu vietu. Visiem iesaku apmeklēt Kristus Karaļa Kalnu, ļoti skaisti. Mašīna ar izturēja bez nekādām problēmām, un izmaksāja tikai 50 euro 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Man pa jāņu nedēļu sanāca nobraukāt nedaudz zem 1k, arī visu ko redzot. Par mašīnu gandrīz jābrīnās, ka izturēja, jo biju daudz šausmīgu ceļu utt., un izmaksāja ap 150e.ikey07 rakstīja:850km pievarēti, bijām uz Latgali nedēļas nogalē, apskatījām Jēkabpili,Rēzekni,Aglonu,Ludzu,Kārsavu un vēl čupu apdzīvotu vietu. Visiem iesaku apmeklēt Kristus Karaļa Kalnu, ļoti skaisti. Mašīna ar izturēja bez nekādām problēmām, un izmaksāja tikai 50 euro
kur ir pazudis zelta tekstu topiks?
nevaru atrast :(
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Kondicionieris ir? Darbojas?ikey07 rakstīja:850km pievarēti, bijām uz Latgali nedēļas nogalē, apskatījām Jēkabpili,Rēzekni,Aglonu,Ludzu,Kārsavu un vēl čupu apdzīvotu vietu. Visiem iesaku apmeklēt Kristus Karaļa Kalnu, ļoti skaisti. Mašīna ar izturēja bez nekādām problēmām, un izmaksāja tikai 50 euro
viewtopic.php?f=3&t=1768&start=100Azbests rakstīja:kur ir pazudis zelta tekstu topiks?
KasparsG rakstīja:Kondicionieris ir? Darbojas?ikey07 rakstīja:850km pievarēti, bijām uz Latgali nedēļas nogalē, apskatījām Jēkabpili,Rēzekni,Aglonu,Ludzu,Kārsavu un vēl čupu apdzīvotu vietu. Visiem iesaku apmeklēt Kristus Karaļa Kalnu, ļoti skaisti. Mašīna ar izturēja bez nekādām problēmām, un izmaksāja tikai 50 euro
Ir , bet dažas dienas pirms braukšanas kondiškas kompresora tas elektro magnēts nobeidzās, nebija laika čekot kas tur ir, drusku izcepāmies
- ikey07
Pēc kādas nedēļas arī plānos garāks trips uz Igauniju, pirmais garais brauciens ar touringu. Lai gan, ja vecais sedans izturēja ( aizvilka līdz pat Hāpsalai )Reinholds rakstīja:Man pa jāņu nedēļu sanāca nobraukāt nedaudz zem 1k, arī visu ko redzot. Par mašīnu gandrīz jābrīnās, ka izturēja, jo biju daudz šausmīgu ceļu utt., un izmaksāja ap 150e.ikey07 rakstīja:850km pievarēti, bijām uz Latgali nedēļas nogalē, apskatījām Jēkabpili,Rēzekni,Aglonu,Ludzu,Kārsavu un vēl čupu apdzīvotu vietu. Visiem iesaku apmeklēt Kristus Karaļa Kalnu, ļoti skaisti. Mašīna ar izturēja bez nekādām problēmām, un izmaksāja tikai 50 euro![]()
Nu man tas viss bija spontāni, nebiju ne gatavojies, neko.Rob rakstīja:Pēc kādas nedēļas arī plānos garāks trips uz Igauniju, pirmais garais brauciens ar touringu. Lai gan, ja vecais sedans izturēja ( aizvilka līdz pat Hāpsalai )Reinholds rakstīja:Man pa jāņu nedēļu sanāca nobraukāt nedaudz zem 1k, arī visu ko redzot. Par mašīnu gandrīz jābrīnās, ka izturēja, jo biju daudz šausmīgu ceļu utt., un izmaksāja ap 150e.ikey07 rakstīja:850km pievarēti, bijām uz Latgali nedēļas nogalē, apskatījām Jēkabpili,Rēzekni,Aglonu,Ludzu,Kārsavu un vēl čupu apdzīvotu vietu. Visiem iesaku apmeklēt Kristus Karaļa Kalnu, ļoti skaisti. Mašīna ar izturēja bez nekādām problēmām, un izmaksāja tikai 50 euro![]()
, tad es īpaši neuztraucos, un peso pohij, jo gāze. Bet štrumenti ja kas, jābūt vienmēr līdzi
Galvenais pasties kādā stāvoklī ir dzensiksna
Bet tik forši pa to slaveno Tīnuži-Koknese šoseju braukt, katra josla ap 4-5 metri, izspiedu 170km/h @ 5k rpm
Bet tik forši pa to slaveno Tīnuži-Koknese šoseju braukt, katra josla ap 4-5 metri, izspiedu 170km/h @ 5k rpm
- ikey07
Domā kondiškas un ģeneratora siksnas? Vakar uzliku jaunas 
Pēdējā laikā tur daudzi nositušies, tā saucamā Maksavas šoseja, biežāk patrulē menti, un ja turpinās sisties, uzlikšot stacionāro radaru.
Hmm, man ar tādu pašu motoru kā tev, kā redzi, arī touring, bet tomāts, uz 5k apgriezienu bija 180km/h, @ Pļaviņu apvadceļš.
Pēdējā laikā tur daudzi nositušies, tā saucamā Maksavas šoseja, biežāk patrulē menti, un ja turpinās sisties, uzlikšot stacionāro radaru.
Hmm, man ar tādu pašu motoru kā tev, kā redzi, arī touring, bet tomāts, uz 5k apgriezienu bija 180km/h, @ Pļaviņu apvadceļš.
Pēdējais labojis Rob - 05 Jūl 2015, 23:13, kopā labots 1 reizi.
tulit uzzinasu kur pazudis tavs sutijumsĢirts rakstīja:Cik ilgi Jums nāk sūtijumi no stickershop?Man 7dienas no apmaksas jau pagājušas,bet kā pastkastītē nav tā navjeb tur vēl kamēr pasts visu izdara paiet laiks?
Pa ilgiem laikiem beidzot skatāms F1 posms
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Es par tādiem ātrumiem varu vien sapņot, lol, + ar zemām r15 speedo melo kā nezinu kas.ikey07 rakstīja:Galvenais pasties kādā stāvoklī ir dzensiksna
Ja nemaldos, reiz sanāca braukt Tīnūži-Ogre, gabalu. Likās, ka mazāk kratītu un vieglāk būtu pa grāvi braukt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1239
- 1240
- 1241
- 1242
- 1243
- …
- 2228