Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1245
- 1246
- 1247
- 1248
- 1249
- …
- 2228
- chevron_right
Parastie nav aktuāliAzbests rakstīja:eu džeki, tas esmu tikai es, vai nevienam vairs nav aktuāli melnie ādas beņķi?
nevaru saprast..
Šādos laikapstākļos priecājos, ka man ir auduma beņķi 
reāli gribu atbrīvoties no saviem kupejas parastajiem kožiniekiem un vietā ieķert šprotsitzes pusādu
arī apnicis cepties visu laiku
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Nu jā, "Solar powered heated seats" ir opcija, ko bmw no rūpnīcas neatzīmē instalējot melnus ādas beņķus, bet vajadzētuAzbests rakstīja:reāli gribu atbrīvoties no saviem kupejas parastajiem kožiniekiem un vietā ieķert šprotsitzes pusādu
Long shot, bet varbūt kādam zināms, vai kādai no Latvijas apdrošināšanas firmām ir kontakti ar kādu ASV filiāli? Lieta tāda, ka vajag apdrošināt Norvēģijā reģistrētu auto uz trīs mēnešiem iekš ASV un teju nevienam no Norvēģijas brokeriem nav dajebkādu kontaktu ar nevienu ASV filiāli. 
Ko sakiet par video kameru acme vr02 ?
Kads var pateikt kaa pec vin koda parbaudit auto komplektaciju?
atskaitot to, ka neredzu piedāvājumu no ārzemju tirgus jau liecina, ka nekas labs tur navAnderss rakstīja:Ko sakiet par video kameru acme vr02 ?
tak gopro hero 3/4 jau tā cena nekāda lietotam
ievadam pēdējos 7 simboluszurkae36 rakstīja:Kads var pateikt kaa pec vin koda parbaudit auto komplektaciju?
http://www.bmwarchive.org/vin/bmw-vin-decoder.html
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
Iesaku Xiaomi Yi. Video kvalitāte kā GoPro hero3 bet cena līdz 100 eur. Man ir gan gopro un xiaomi un nesaprotu kāpēc tā pārmaksāju par go pro, jo xiaomi der visi aksesuāri izņemot ūdensiztūrīgo vāciņu.Anderss rakstīja:Ko sakiet par video kameru acme vr02 ?
Skatijos lukoila vnk cena laba 75 eiriki [emoji1] paskatīšos to xiaCaK rakstīja:Iesaku Xiaomi Yi. Video kvalitāte kā GoPro hero3 bet cena līdz 100 eur. Man ir gan gopro un xiaomi un nesaprotu kāpēc tā pārmaksāju par go pro, jo xiaomi der visi aksesuāri izņemot ūdensiztūrīgo vāciņu.Anderss rakstīja:Ko sakiet par video kameru acme vr02 ?
Skatijos salidzinajumu ar gopro hero kaka krasa ja skatas pret acme (labaka)[emoji1]Anderss rakstīja:Skatijos lukoila vnk cena laba 75 eiriki [emoji1] paskatīšos to xiaCaK rakstīja:Iesaku Xiaomi Yi. Video kvalitāte kā GoPro hero3 bet cena līdz 100 eur. Man ir gan gopro un xiaomi un nesaprotu kāpēc tā pārmaksāju par go pro, jo xiaomi der visi aksesuāri izņemot ūdensiztūrīgo vāciņu.Anderss rakstīja:Ko sakiet par video kameru acme vr02 ?
Skatijos salidzinajumu ar gopro hero kaka krasa ja skatas pret acme (labaka)[emoji1][/quote]Anderss rakstīja:Skatijos lukoila vnk cena laba 75 eiriki [emoji1] paskatīšos to xiaCaK rakstīja:Iesaku Xiaomi Yi. Video kvalitāte kā GoPro hero3 bet cena līdz 100 eur. Man ir gan gopro un xiaomi un nesaprotu kāpēc tā pārmaksāju par go pro, jo xiaomi der visi aksesuāri izņemot ūdensiztūrīgo vāciņu.Anderss rakstīja:Ko sakiet par video kameru acme vr02 ?
Sorry, acme nav labāka. Xiaomi Yi salīdzina tieši ar gopro, jo tas izmanto tieši tādu pašu procesoru Ambrela A7, kas ir spējīgs uz ko vairāk kā full HD video (gaidu no ķīniešiem 2.5K apgreidu) un Xiaomi Sony ExmorR 16 mp sensors pārsit pat gopro sensoru.
Šo video filmēju ar Xiaomi https://www.youtube.com/watch?v=SCoJR4zFeo0
IMHO, Acmes produkti visi ir slikti.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ko nozime slikti pectam video neko nesapratišu kas filmets vai viņa pec laika nobruks nu kas tur tik slikts, ja nav zimols utt [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] priekš kkada airsofta tak neņšu dargu lai pectam lecu pa gabaliem vaktu
Nevalitatīvi produkti, izraisa riebumu jau ieraugot.
Tā ko CaK iesaka ir tiešām laba pēc specenes.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nopirkšu abus melnos plastmasiņus kas iet apkārt durvju atvēršanas mēlītei (no iekšas) ;
Maģim melno taisnstūra plastmasiņu kas iet ap maģi;
Roku balstu, kas liekas uzreiz galā aiz rocenes;
Manuālās ātrumkārbas ādas apvalku;
Varbūt miglas la labu cenu
2200deviņi058 vai pm
Maģim melno taisnstūra plastmasiņu kas iet ap maģi;
Roku balstu, kas liekas uzreiz galā aiz rocenes;
Manuālās ātrumkārbas ādas apvalku;
Varbūt miglas la labu cenu
2200deviņi058 vai pm
Es sūdīgu kameru sev nepirktu :)Jānis.P rakstīja:Nevalitatīvi produkti, izraisa riebumu jau ieraugot.![]()
Ir nopērkami vai arī uztaisāmi aizsargstikliņi. Airsoftu stock JG uz 5m aluspudeles mierīgi šķaidīt varAnderss rakstīja:Ko nozime slikti pectam video neko nesapratišu kas filmets vai viņa pec laika nobruks nu kas tur tik slikts, ja nav zimols utt [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] priekš kkada airsofta tak neņšu dargu lai pectam lecu pa gabaliem vaktu
Optikām un Aimpointiem mēs taisām aizsargus no organiskā stikla ~5-7mm biezuma. Bet kāds trāpīgais tik un tā pamanijās iešaut vairākas reizes un parādijās plaisa.
un vēl dabuja ganksters pa purnu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1245
- 1246
- 1247
- 1248
- 1249
- …