5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- …
- 287
- chevron_right
KLAVINS rakstīja:hmmm....ko tauta teiktu ja sodien uztaisietu velvienu sabraucienu plazaa, vakaraa, ka parasti uz 19.00 ?
Šodien tak bij uzaicinājums no preludes kluba kopīga pasēdēšana ar gaļu uuttt?!
Bet tā principā vakarpusē arī kko varētu sadomāt!
KLAVINS rakstīja:hmmm....ko tauta teiktu ja sodien uztaisietu velvienu sabraucienu plazaa, vakaraa, ka parasti uz 19.00 ?
ES PAR!
Ok tad mes uz 7 busim :)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
MOsh uz 18:00!?
Tu pie preludēm netaisījies ari braukt??erda rakstīja:MOsh uz 18:00!?
Ne-e! Netaisos gan!
Busu uz 18.00 :)
P.s sakara ka rita ir drifta trenins bikerniekos no 13.00-16.00 varbutas pirms treninja ka parasti varam satikties pie MM (motormuzejs) augseja stavieta ap 12.00 un ap 13.00 kopigi doties uz bikerniekiem?
P.s sakara ka rita ir drifta trenins bikerniekos no 13.00-16.00 varbutas pirms treninja ka parasti varam satikties pie MM (motormuzejs) augseja stavieta ap 12.00 un ap 13.00 kopigi doties uz bikerniekiem?
Labas cenas.
Labas cenas.
un iešmaukt pa sētas durvīm?
P.S. iespējams būšu uz to laiku ja pamodīšos...
P.S. iespējams būšu uz to laiku ja pamodīšos...
Labas cenas.
Labas cenas.
Tā kā esmu jau pamodusies, tad šī doma man patīk. beidzot arī lietderīgi jāizmanto pēdējā brīvdiena, jābrauc uz servisu rušināties ap savu auto. Tad pie reizes varētu arī aizšaut uz Biķerniekiem.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Jāpieripo arī man uzmest aci-vrbt būs kāds :)
Kā reizi pa to galu bij doma pabraukāt (ar velo)
Kā reizi pa to galu bij doma pabraukāt (ar velo)
man šodien jāstrādā tapēc netieku
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
am, kā tur ir treniņus var iet par brīvu skatīties?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Skaidrs, jāaizbrauc paskatīties.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
sodien plazaa kaads buus?
p.s zinu ka ir drifts sodien
Labas cenas.
Labas cenas.
No 18:00 sākas jau treniņi, kāda plazaKLAVINS rakstīja:sodien plazaa kaads buus?
plaza jau pec tam jo drifts tikai lidz 21.00
pats driftaa busu uz kadiem 19.30 tikai
pats driftaa busu uz kadiem 19.30 tikai
Labas cenas.
Labas cenas.
Un plazu kāds vsp taisās?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129