Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1260
- 1261
- 1262
- 1263
- 1264
- …
- 2228
- chevron_right
Es sveicinu tikai tad ja pirmajai kāds pamāj, vai uzmet ar avareikām, savadāk kaut kā neērti kādu opi pasveicināt 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
varetu but kad aizvakar ap 10tiem vai velak brauci cauri kegumam?Linda rakstīja:Es sveicinu tikai tad ja pirmajai kāds pamāj, vai uzmet ar avareikām, savadāk kaut kā neērti kādu opi pasveicināt
plavu pie stacijas Zalo zonu un cik atruma uzmetu aci izskatijas pec tava sedana bet gan jau kludos
un kam pie Lielvardes Stacijas ir kupeja laikam ar norusinatu haubi un m bamperu nekrasotu?
Mans katru dienu stāv pie Lielvārdes stacijas, reizēm priekšā tam ar rūsināto haubi, starpcitu arī čalis te no foruma, bet niku aizmirsu.
Braucām caur Ķegumu, kad tur pļāva zāli, bet tikai ar e38 ;D
It's all about the win
Linda rakstīja:Mans katru dienu stāv pie Lielvārdes stacijas, reizēm priekšā tam ar rūsināto haubi, starpcitu arī čalis te no foruma, bet niku aizmirsu.
aaa
Personīgi padomātu, ka tur "simtnieki" strādā, un justos neērti, ja mani sveicinātu 
Tads darbs, labak pa vakaru rauties neka +30 grados trimmeri cilatRob rakstīja:Personīgi padomātu, ka tur "simtnieki" strādā, un justos neērti, ja mani sveicinātu
Skatoties wazē, Rumbulas lidlaukā tusiņš un trīs policijas ekipāžas. 
Šodien nekas interesants nenotiek? 
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Kas nu kuram šķiet interesantsjaaniskal rakstīja:Šodien nekas interesants nenotiek?
Nu ir taču piektdiena, kaut kas interesants 
Vecīt, tad kad citiem ir piektdiena, man ir pirmdienajaaniskal rakstīja:Nu ir taču piektdiena, kaut kas interesants
Man atvaļinājums, neko nezinuInferno rakstīja:Vecīt, tad kad citiem ir piektdiena, man ir pirmdienajaaniskal rakstīja:Nu ir taču piektdiena, kaut kas interesants
Atvaļinājums? Nezinu kas tas tāds irjaaniskal rakstīja:Man atvaļinājums, neko nezinuInferno rakstīja:Vecīt, tad kad citiem ir piektdiena, man ir pirmdienajaaniskal rakstīja:Nu ir taču piektdiena, kaut kas interesantsēļ
Pēc 2 gadiem uz nepilnām 2 nedēļām varbūt sākšu uzzināt, kas tas ir 
Gan jau uzzināsi, kur liksiesjaaniskal rakstīja:Pēc 2 gadiem uz nepilnām 2 nedēļām varbūt sākšu uzzināt, kas tas ir
cik maksaas skate uz 318is coupe 92.gada ? aa un kas buus ja uzlikshu no 2,0 degvielas sukni ?
RihisE36 rakstīja:cik maksaas skate uz 318is coupe 92.gada ? aa un kas buus ja uzlikshu no 2,0 degvielas sukni ?
1. nodoklis bija 75e, skate lkm 23eRihisE36 rakstīja:cik maksaas skate uz 318is coupe 92.gada ? aa un kas buus ja uzlikshu no 2,0 degvielas sukni ?
2. pamacies ieksdedzes motorus, visiem e36 benzina dzinejiem iesmidzinasana ir vienada, un tadel ari degvielas sukniem visiem ir vienads spiediens ( 2-3bar) un sukni vienadi.
ja gribi lai labak iet nomaini tās pasas sveces un visus filtrus
Nezinu, kurā topikā šo jautāt, derēs šis. 
Varbūt kāds var padalīties, ieteikt kādu foršu vietu/objektu Rīgas apkaimē, kur var aizbraukt uzlīst/ielīst/pabildēt, vienkārši, kaut ko interesantu.
Pamestā lidmašīna vai Dalbes viesnīca un ūdenstornis pie tās kā piemērs der. Uzklausīšu jebko. :)
Varbūt kāds var padalīties, ieteikt kādu foršu vietu/objektu Rīgas apkaimē, kur var aizbraukt uzlīst/ielīst/pabildēt, vienkārši, kaut ko interesantu.
Pamestā lidmašīna vai Dalbes viesnīca un ūdenstornis pie tās kā piemērs der. Uzklausīšu jebko. :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
aizdegsies un uzsprāgsRihisE36 rakstīja:... aa un kas buus ja uzlikshu no 2,0 degvielas sukni ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1260
- 1261
- 1262
- 1263
- 1264
- …
- 2228