Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1265
- 1266
- 1267
- 1268
- 1269
- …
- 2228
- chevron_right
Parasti jau ir tā ka, ķip uz gāzes iet sūdīgāk, bet es to daru, jo negribu griezt baigos rpm ar gāzi
Pisaks istabā un nolauzta pastkaste.kickster rakstīja:Kas ir ja nepārslēdz?
Stailus? Lai varētu iepļūtīt tajā topikā, ka man ir tādi paši kā vēl čupai? Nu i nah, man ir interesantāka lietas uz ko algu tērēt.ValtersZ rakstīja:oooo Barons.
Diskus nopirki ?>
Vovo ,piem. ieiet rimčikā iecelt bulkas,aliņu,čipārus algas dienābarons rakstīja:Stailus? Lai varētu iepļūtīt tajā topikā, ka man ir tādi paši kā vēl čupai? Nu i nah, man ir interesantāka lietas uz ko algu tērēt.ValtersZ rakstīja:oooo Barons.
Diskus nopirki ?>
Tad Tu nebūsi stilīgo st5 bariņābarons rakstīja:Stailus? Lai varētu iepļūtīt tajā topikā, ka man ir tādi paši kā vēl čupai? Nu i nah, man ir interesantāka lietas uz ko algu tērēt.ValtersZ rakstīja:oooo Barons.
Diskus nopirki ?>
Nu nezinu ,man domāt st5 labāk uz kkāda e30 izskatās nekā uz žurkas.
Un jutīšos laimīgs par to!Riks* rakstīja:Tad Tu nebūsi stilīgo st5 bariņābarons rakstīja:Stailus? Lai varētu iepļūtīt tajā topikā, ka man ir tādi paši kā vēl čupai? Nu i nah, man ir interesantāka lietas uz ko algu tērēt.ValtersZ rakstīja:oooo Barons.
Diskus nopirki ?>
Tak eebal ko tu piejājies cilvēkam slimniekValtersZ rakstīja:Tā tad nevari.
Kādam nav r17 st5? Nekur nevaru atrast, gribētos iegādāties. 
Tak pilns ar viņiem. Cilvēki pat uz tolemtu ved nodot

Nu jā , Baronam takš taisnība labāk braukt ar style 44 , zinkā dzīvot vieglāk nasig spešal.
Nu jā , Baronam takš taisnība labāk braukt ar style 44 , zinkā dzīvot vieglāk nasig spešal.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
St 44 čomam ir uz žurkas,labi izskatās,ar pareizo iznesumu (e39)
jau nav modē tie st5, tagad tikai aprusejuši kastroli ar >J10 platumiem

Nesaprotu ko sacepāties par tiem st5
Gaumes lieta! #bomzi #navnaudas #lohuproblema
Gaumes lieta! #bomzi #navnaudas #lohuproblema
Es vispār nesaprotu par ko ir runa, 1x nedēļā ienāc forumā un jau jauns trending topiks. #st5
Da chill.Cilvēkam vienkārši skauž. Pats atzina.
cik Tu vari viņam piepisties, apnīk lasīt jau. aizej izraudi savu sāpi un būs Tev pozitīvāks skats uz dzīviValtersZ rakstīja:Da chill.Cilvēkam vienkārši skauž. Pats atzina.
Man sāpes sen nav.
Viņam gan - lepnums un lielība.
Viņam gan - lepnums un lielība.
Zuze, pa cik pats stiliņus ieķēri? Atceros, ka pilnu forumu pieraudāji par kosmonautiem.ValtersZ rakstīja:Da chill.Cilvēkam vienkārši skauž. Pats atzina.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1265
- 1266
- 1267
- 1268
- 1269
- …
- 2228