Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1266
- 1267
- 1268
- 1269
- 1270
- …
- 2228
- chevron_right
A man pofig, tikko ieķēru st41, sapnī redzēju, ka viņi balti izksatās zajebis, un tā arī būs. St5 man nekad nebūs, jo neredzu jēgu piķot makslīgi radītu vērtību, tad jau labāk zeltu paņemt, kam vērtība labāk turās. 
Protams katik ne tāValtersZ rakstīja:2k
Ko es esmu atzinis? Ka man skauž tavi kastroļi? Pff, tavā prātā varbūt, bet realitātē it nemaz. Es, starpcitu, atceros laikus, kad tu ar putām uz lūpām propogandēji, ka tev nekad nebūs st5, jo tad būs tāds kā visiem. Kur palika tavs individuālisma izlēciens? Saprati, ka mazās slapina uz stiliņiem, un būtu veiglāk tikt pie seksa trūkumā iznīkušām pirmkursniecēm? Starpcitu es dzirdēju, ka Rūta tevi sveicinaValtersZ rakstīja:Da chill.Cilvēkam vienkārši skauž. Pats atzina.
Nu apskaties cik viņi nāk ebay.de Netici ka 2k pats vainīgs.
Atkal vecā dziesma par individuālismu un putām, tiešām?
Atšķirībā no tevis un daudziem citiem šeit,man mazās neinteresē.
Ja ? Es gan nezināju tādu faktu,bet nu labi. Gribu zināt ko vel izdomāsi.
Atkal vecā dziesma par individuālismu un putām, tiešām?
Atšķirībā no tevis un daudziem citiem šeit,man mazās neinteresē.
Ja ? Es gan nezināju tādu faktu,bet nu labi. Gribu zināt ko vel izdomāsi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Eu, es tā arī neredzu no tevis kur es esmu teicis, ka man skauž tie tavi kastroļi. Vari parādīt konkrēti? Savādāk sanāk, ka tu esi tāds pats būnītājs kā parasti.
Es saprotu, ka tev ir morāli nepieciešams, lai visi uzskata, ka tu esi varonis, jo esi uzlicis savi 5krāsu rūsas kastei diskus, kas maksā vairāk kā paša auto vērtība, bet tas ir absolūti tupi. Neviens tevi par to neapsveiks, tu drīzāk sevi par klaunu pataisi, jo tas norāda, ka prioritātes tev ir galīgi šķērsām....
Es saprotu, ka tev ir morāli nepieciešams, lai visi uzskata, ka tu esi varonis, jo esi uzlicis savi 5krāsu rūsas kastei diskus, kas maksā vairāk kā paša auto vērtība, bet tas ir absolūti tupi. Neviens tevi par to neapsveiks, tu drīzāk sevi par klaunu pataisi, jo tas norāda, ka prioritātes tev ir galīgi šķērsām....
Cik gadi pagājuši.Lai cik liels uzbrauciens būtu,tu spēj iemest arī kādu joku. Jā ir lietas kas nemainās.
Es varonis ? Ko? Smejies? Tu taču esi varonis un kings ar pareizām prioritātēm un skatu uz dzīvi.Kad Tev grāmata iznāks ?Pārspēsi dalailamu
Zini, būsi pārsteigts, Tu un vel uz vienas rokas saskaitāmi cilvēki rej. Citi ? Apsveic. Bet tas taču nevar būt.Baronpasaulē tas nekad nenotiktu, ne ?
Es varonis ? Ko? Smejies? Tu taču esi varonis un kings ar pareizām prioritātēm un skatu uz dzīvi.Kad Tev grāmata iznāks ?Pārspēsi dalailamu
Zini, būsi pārsteigts, Tu un vel uz vienas rokas saskaitāmi cilvēki rej. Citi ? Apsveic. Bet tas taču nevar būt.Baronpasaulē tas nekad nenotiktu, ne ?
Es gan neesmu pirmais kas to saka, bet jūs varat iet dirsties kaut kur citur? 
Sent from my E2003 using Tapatalk
Sent from my E2003 using Tapatalk
hvz nē, nav jau arī par ko. Es tik laiku īsinu pirms kāpju uz kuģa.
Zuze ar "mazajām" gan jau domāja tiešām mazas. Reiz vedu vienu čalīti, aptuveni šī foruma vidējā vecumā. Šis attaisa logus un kā nogribējies vilks uz šīm. Es viņam saku, liec mierā bērnus.
Ko jūs te ņergojaties piediršot forumu, tak dariet kā vīri satiekaties aci pret aci un kārtojiet savas darīšanas dzīvē 
Interneta kareivjiem nav laika tādām muļķībāmJānisK-[JK] rakstīja:Ko jūs te ņergojaties piediršot forumu, tak dariet kā vīri satiekaties aci pret aci un kārtojiet savas darīšanas dzīvē
Saprotu ja ir kādas tehniska rakstura faits, bet te tāda netīrās veļas mazgāšana, personisko attiecību publiska kārtošana
tas rada riebumu pret abiem 
Laipni lūgts e36.lv :draudziigs_kolektiivs:JānisK-[JK] rakstīja:Saprotu ja ir kādas tehniska rakstura faits, bet te tāda netīrās veļas mazgāšana, personisko attiecību publiska kārtošanatas rada riebumu pret abiem
No e34 derēs slēdzene aizdedzei uz e36?
atlidoju uz lv no savas apdalito salas.
te viss super, laicins super, viss smuki, udens silts..
secinajums, loti patik atrasties lv
sovakar uz juuru, izbaudit kadu no °pludmales baariem, kadugarsigu alu iesuukt
...
sveicinats latvija,Armando rakstīja:atlidoju uz lv no savas apdalito salas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1266
- 1267
- 1268
- 1269
- 1270