Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1274
- 1275
- 1276
- 1277
- 1278
- …
- 1297
- chevron_right
tādus risinājumus neapsveru,derētu kaut ko civilizētāku tomēr
tā nāss tur vienkārši turas?tagad sasalums arī labs,negribas salauzt
Nevaru iedarbinat savu m42,dzirkstele ir,degvielas suknis samainīts,pie sūkņa 12 volti pienāk,kad griezu starteri,ko vēl vajag apskatīt?
Sveiki, lieta sekojoša. Auto ir uz draudzenes vārda, vai es varu iziet TA , bez viņas klātbūtnes viņas vietā ? ja var kas jāņem līdzi uz TA?
sveiki , var but te kads tirgo vanoss remkomplektus?
un ari maina vinjus ? intrese cenas ?!
un ari maina vinjus ? intrese cenas ?!
Pēdējais labojis Markitans - 17 Jan 2018, 17:53, kopā labots 1 reizi.
Hey, esmu jauns šeit un arī in general bmw pasaulē. Vēlos sev kautcik clean looking e36 kā pirmo mašīnu, tātad ne pārāk dārgu, bet ne arī pilnīgu lūzni, ss.lv uzgāju vienas firmas piedāvātam e36, cik saprotu m pakas. Ir gudri ņemt šādu brīnumu? Mājaslapā piedāvā pa 1990 eur. CSDD tehniskās apskates vēsture izsktās tīri nevainīga. https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... aoibi.html Paldies par palīdzību! :)
Par šito pirmīt runāja, šķībs bamperis utt, kaut kas teica, man liekas, ka krāsas ar nevienādas un dzīvē pavisam savādāk izskatoties.headlesshorse rakstīja: ↑15 Jan 2018, 21:10 Hey, esmu jauns šeit un arī in general bmw pasaulē. Vēlos sev kautcik clean looking e36 kā pirmo mašīnu, tātad ne pārāk dārgu, bet ne arī pilnīgu lūzni, ss.lv uzgāju vienas firmas piedāvātam e36, cik saprotu m pakas. Ir gudri ņemt šādu brīnumu? Mājaslapā piedāvā pa 1990 eur. CSDD tehniskās apskates vēsture izsktās tīri nevainīga. https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... aoibi.html Paldies par palīdzību! :)
viewtopic.php?f=3&t=366&start=8220#p576449headlesshorse rakstīja: ↑15 Jan 2018, 21:10 Hey, esmu jauns šeit un arī in general bmw pasaulē. Vēlos sev kautcik clean looking e36 kā pirmo mašīnu, tātad ne pārāk dārgu, bet ne arī pilnīgu lūzni, ss.lv uzgāju vienas firmas piedāvātam e36, cik saprotu m pakas. Ir gudri ņemt šādu brīnumu? Mājaslapā piedāvā pa 1990 eur. CSDD tehniskās apskates vēsture izsktās tīri nevainīga. https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... aoibi.html Paldies par palīdzību! :)
nezinu par citiem, bet ja par 1.8 grib 1990e, tad tur salonam vajag būt pilnam, krāsojumam tuvu izcilam, kas šoreiz tur nav
OK, liels paldies par info! :) Varbūt jums ir zināmi kādi forši varianti kas tagad nopērkami aptuveni 4000 eur robežās?
tādā cenā es meklētu e46 - mašīnas ir vairāk un tāpēc vieglāk atrast labu. Vairāk par ~3000e arī nav vērts par tiem maksāt.headlesshorse rakstīja: ↑15 Jan 2018, 23:16OK, liels paldies par info! :) Varbūt jums ir zināmi kādi forši varianti kas tagad nopērkami aptuveni 4000 eur robežās?
Meklē, skaties kurš tev labāk un iemet šeit, varbūt kāds zin un kaut ko varēs vairāk pateikt
Vakar vakarā pazuda paneļa apgaismojums uz pāris stundām, pēc tam viss kartība, kā arī nekas nebija. Drošīnātājus pārbaudiju, lampiņas arī - viss ok. Kur varētu meklēt problēmas iemeslu?
Kura detaļa ir jārauj ārā no aizdedzes atslēgas mehānisma, lai izvairītos no situācijas, ka stūre braucot nobloķējas?
Esmu izņēmis visu mehānismu ārā un pie viena varētu vēl to izdarīt.
Esmu izņēmis visu mehānismu ārā un pie viena varētu vēl to izdarīt.
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1274
- 1275
- 1276
- 1277
- 1278
- …