Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1278
- 1279
- 1280
- 1281
- 1282
- …
- 1297
- chevron_right
Lienes ielā, pretī Triplex un turbina.lv , ir izpūtēju veikals
nav jau ņeržas trubas, bet cena arī attiecīga (manuprāt diezgan zema)
tā dinamometriskā atslēga. vēl jau būtu svētīgi norādīt ar cik Nm vajag skrūvēt, mazā 7-15nm atslēga laikam nebūs īsti piemērota priekš kloķvārpstas skriemeļa pievilkšanas.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
kads varbūt zin E46 manuālās kārbas der e36 motoriem ?
Der
kads varbut var pateikt Jēkabilī kur ir kads e36 šrots?
Never mind atradu :)
Never mind atradu :)
Taisos sūtīt caur Triplex priekšējo vējstiklu.
Ražotājs: Sekurit- Saint gobain
Pēc atsauksmēm ārzemju forumos- the best un laikam pat oem bmw stiklus piegādā/ražo.
Man piedāvā trīs variantus, ar zaļo tonējumu, zilo vai bez tonējuma, (augšējā līnija).
Kura labāk ietu klāt daytona violett krāsai?
Pats sliecos uz bez tonējumu, bet labprāt dzirdētu citu viedokli, jo saskarsme ar to maza pašam.
Pēc atsauksmēm ārzemju forumos- the best un laikam pat oem bmw stiklus piegādā/ražo.
Man piedāvā trīs variantus, ar zaļo tonējumu, zilo vai bez tonējuma, (augšējā līnija).
Pats sliecos uz bez tonējumu, bet labprāt dzirdētu citu viedokli, jo saskarsme ar to maza pašam.
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Domāju ka bez tonējuma, būtu pats glītakais variants. Vai arī zaļo, bet tad jāpievieno vēl kautko zaļā krāsā.LZ-222 rakstīja: ↑09 Feb 2018, 14:47 Taisos sūtīt caur Triplex priekšējo vējstiklu.
Kur var iegādāties ātrumpārslēga uzgali, kas derēs 3b shorshifterim?
Iesakiet, kur var sairkt jaunas skrūves ar attiecīgo cietību prieks piekares
Deve2?
Deve2?
ar kompatu pa brugji
Gandriz visi tur dabujami, vienigajs bus ne uz 18 mucinu, bet uz 19
Tilta skrūvēm šaibas var oem dabūt un stabilizatora stieņa buksēm piespiedej metālus?
ar kompatu pa brugji
Es savulaik pelēkam auto uzliku ar zilo tonējumu. Acīs nekrīt un no praktiskā viedokļa super, reti kad prasījās vasarā saulessargu noliekt.LZ-222 rakstīja: ↑09 Feb 2018, 14:47 Taisos sūtīt caur Triplex priekšējo vējstiklu.
Ieteiktu ņemt SIA arg pie uldiic'a, official piegādātājs lv, cena gan jau būs draudzīgāka kā citur.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Dīvains jautājums- kāds ir mācījies presto autoskolā? Ja esi, lūdzu uzraksti pm.
Interesē vai kāds ir mēģinājis e36 kupejai r16 garās naglas uzlikt,vai strīķē arkas vai nē
Sagadīšanās pēc tikko kā skatijos video no rallija Sarma un novēroju ka Vorobjova e36 m3 ir interesanti modificēti šķiedras spārni, tieši nodomāju ka varētu būt dēļ garajām naglām, gan arī dēļ piekares gājiena https://www.youtube.com/watch?v=0jW4S4Ar43wkaspissd66 rakstīja: ↑11 Feb 2018, 21:21 Interesē vai kāds ir mēģinājis e36 kupejai r16 garās naglas uzlikt,vai strīķē arkas vai nē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1278
- 1279
- 1280
- 1281
- 1282
- …
- 1297