Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1278
- 1279
- 1280
- 1281
- 1282
- …
- 2228
- chevron_right
tu laikam biji viņam tas tizlais kaimiņs ,kas tur dejoja arāElvijsR rakstīja:Pff... Lkm.tu to vien dari kā smērē NOVU matos, jo izskatās ,ka neko citu nemāki + vel lūr autiņos pa logu iekšābembis e36 rakstīja:tipisks želejnieks ja dirs tad uzdirs normāli lohko tur ieraudziji? Noskatiji vakara kumosu?
bembis e36 rakstīja:tu laikam biji viņam tas tizlais kaimiņs ,kas tur dejoja arāElvijsR rakstīja:Pff... Lkm.tu to vien dari kā smērē NOVU matos, jo izskatās ,ka neko citu nemāki + vel lūr autiņos pa logu iekšābembis e36 rakstīja:tipisks želejnieks ja dirs tad uzdirs normāli lohko tur ieraudziji? Noskatiji vakara kumosu?
Zuze grib būt abižotais? tad šis spoileris noteikti vajadzīgs 
Nodirsējs grib būt tikt apbižots un pēc tam visiem stāstīt, ka viš tak neko nav izdarījis nekad un visi jau nodirš?
Nevarēju neiekomentēt
Nevarēju neiekomentēt
Eu, nu ja diršās, tad kvalitatīvi un ar izdomu, nevis tik bērnišķīgi.ElvijsR rakstīja:tīrasiņu idiots.
Elvija kungam gan jau ļoti sasāpēja, ka šādi kāds bez atļaujas atrādīja viņa auto, kamēr vēl topiks nav aizklapēts.
Tu vispār pats saprati , ko tu tur samurgoji? Gribi parādīt cik tev augsts intelekta līmenis. Piedod ,bet šoreiz .tirliņ, tu galīgi izgāziesAlpine rakstīja:Eu, nu ja diršās, tad kvalitatīvi un ar izdomu, nevis tik bērnišķīgi.ElvijsR rakstīja:tīrasiņu idiots.
![]()
Elvija kungam gan jau ļoti sasāpēja, ka šādi kāds bez atļaujas atrādīja viņa auto, kamēr vēl topiks nav aizklapēts.
Es sapratu, tieši tas, ka tu nesaprati, parāda attīstības zemo pakāpi. Ej karot citur, pietiks tev vākt ienaidniekus.
Vākt ienaidniekusAlpine rakstīja:Es sapratu, tieši tas, ka tu nesaprati, parāda attīstības zemo pakāpi. Ej karot citur, pietiks tev vākt ienaidniekus.
Tu te esi piesmirdinājsi visu forumu. Atrādi savu miseni ,lai mēs varam parēkt par tavu izdomu/ neizdomu vai līdzekļiem ko tu tur ieguldi... āā nu jā, noteikti nepietiek pat nauda degvielai, tāpēc jau sēdi mājās un spaidi pumpas pie monitora un dirss visur kur iespējams
ElvijR, ļauj minēšu viņš Tev ielika -1?ElvijsR rakstīja:Vākt ienaidniekusAlpine rakstīja:Es sapratu, tieši tas, ka tu nesaprati, parāda attīstības zemo pakāpi. Ej karot citur, pietiks tev vākt ienaidniekus.WTF?
![]()
![]()
![]()
Tu te esi piesmirdinājsi visu forumu. Atrādi savu miseni ,lai mēs varam parēkt par tavu izdomu/ neizdomu vai līdzekļiem ko tu tur ieguldi... āā nu jā, noteikti nepietiek pat nauda degvielai, tāpēc jau sēdi mājās un spaidi pumpas pie monitora un dirss visur kur iespējamstizlenis.
Vecīt un kā tu domā? Es tak tgd esmu viņa ''ienaidnieku'' sarakstāRiks* rakstīja:ElvijR, ļauj minēšu viņš Tev ielika -1?ElvijsR rakstīja:Vākt ienaidniekusAlpine rakstīja:Es sapratu, tieši tas, ka tu nesaprati, parāda attīstības zemo pakāpi. Ej karot citur, pietiks tev vākt ienaidniekus.WTF?
![]()
![]()
![]()
Tu te esi piesmirdinājsi visu forumu. Atrādi savu miseni ,lai mēs varam parēkt par tavu izdomu/ neizdomu vai līdzekļiem ko tu tur ieguldi... āā nu jā, noteikti nepietiek pat nauda degvielai, tāpēc jau sēdi mājās un spaidi pumpas pie monitora un dirss visur kur iespējamstizlenis.
Same shit 
Vispār jau tā ir skrv universāls, ja nekļūdos...Alpine rakstīja:Eu, nu ja diršās, tad kvalitatīvi un ar izdomu, nevis tik bērnišķīgi.ElvijsR rakstīja:tīrasiņu idiots.
![]()
Uzskatu ka adminiem ir jāliek bans uz useri "Alpine" jo cik skatos tad uz visiem dirš virsū un liek negatīvo reputāciju ne par ko. Uzskatu ka šādi cilvēki te forumā nav vajadzīgi!
+M3 Evoaarchijs rakstīja:Uzskatu ka adminiem ir jāliek bans uz useri "Alpine" jo cik skatos tad uz visiem dirš virsū un liek negatīvo reputāciju ne par ko. Uzskatu ka šādi cilvēki te forumā nav vajadzīgi!
A ko darìt ar tādiem kuriem grūti gājis bērnìbā? Vai arì vispār tāda nav bijusi? Tak protams viņam viss būs slikti visi tādi un šādi. Un pašnovērtējuma nekāda...
Esmu par banu śim atsaldenim.
Esmu par banu śim atsaldenim.
Ir cilvēki, kuri tieši pasaka ko citi padomā un noklusē, protams tādiem vieglāk dzīvot, bet tos kas nerunā aiz muguras, bet pasaka tieši parasti necieš 
lol nau verc 
noteikti mulkigs jautājums bet tomēr. Kā vsp var mainīt to reputāciju?? 
Nū. Bet savādāk var izteikties. Ndvis tik jēli kā - sūds, huin**, mēsls u.c necenzētiem.JānisK-[JK] rakstīja:Ir cilvēki, kuri tieši pasaka ko citi padomā un noklusē, protams tādiem vieglāk dzīvot, bet tos kas nerunā aiz muguras, bet pasaka tieši parasti necieš
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1278
- 1279
- 1280
- 1281
- 1282
- …
- 2228