Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- …
- 1297
- chevron_right
kā tiem cd busines maģiem var uzstadit radio stacijas?
Problēmas ar audio iekārtu :( Izrādās kupejai saskrienoties ar koku, tika traumēts mans mīļasi alpina maģītis un viņš vairs nespēj lasīt diskus, savu ir noklapojis. Bet es domāju vietā ņemt kautko jaunāku un ar vairāk opcijām, ko jūs sakat par šādu te modeli http://www.verners24.lv/index.php?l=1&c=196&p=269666 ??
Kāds ir Juglas sarkanajā mazgātavā mazgājis mašīnīti? Kā ar cenām tur? :)
wrb kads zina wai e36 2.5td austspiediena suuknis der prieks 2.5tds??
vecā vai jaunā tipa?
nezinu,man tikai piedawaaja no td,pasam ir 98.gada tds.RENIO rakstīja:vecā vai jaunā tipa?
Kas tur mainas wsp,siikaak kko pastaastiit wari?
Cik es zinu,tad atskiras motori tikai ar to ka wienam ir kuleris otram naw. Ta ka wai tur kkas wsp suknis war buut sawadaks?
viewtopic.php?f=11&t=1404
Gropiks rakstīja:labs vakars .
lieta tāda ka nomainīju stūri ar aribagu šādu jo tā bija jau satīta ar izoleni un atlupusi no pašas stūres un bija pretīga rokās , mājās mētājas sporta stūrīte omp izdomāju ka tā jāliek itkā visu samainīju BET nav signāla , itkā elementāra lieta ,bet mācos tos e36 kur kas javieno ?
...
Beerzins rakstīja:nezinu,man tikai piedawaaja no td,pasam ir 98.gada tds.RENIO rakstīja:vecā vai jaunā tipa?
Cik es zinu,tad atskiras motori tikai ar to ka wienam ir kuleris otram naw. Ta ka wai tur kkas wsp suknis war buut sawadaks?
Beerzins rakstīja:Beerzins rakstīja:nezinu,man tikai piedawaaja no td,pasam ir 98.gada tds.RENIO rakstīja:vecā vai jaunā tipa?
sukni atscjiras mehaniski unelektriski ir lielaki un mazaki stiprinajuma wieti vel wini ir rezistiwi un induktiwi wadami pirms/pec 95 gĀDA . teu ir wajadziks 95 > UZ auksu. parasti suknus mekle pec winu OEM vai bosch numura. wel der no e38,e39 lidzika gada auto.
rons
Tā kā veselais saprāts neļauj iztērēt viena mēneša iztikas minimumu uz GT spoileri, rodas jautājums, kur var nopirkt budžeta variantu priekš sedana? jeb GT spoilera repliku? ProŠķuning'a ir tikai kupejām.
paujātā Ķekavā.
Sorit pamodos, devos uz garazu un konstateju ka masinai ir 'pazudis' sajuga pedalis. Piedarbinat piedarbinaju, spiezu pedali un vins itka nebutu pievienots, kas varetu but pa problemu? Pa nakti roba neatstaju vismaz pastumdit apkart vareju
darba cilindrs noklajies...
no atruma iznjemt vienmer var, pat bez sajuga un pie braucosha auto, tapat kaa ielikt visos atrumos var pie attiecigajiem rpm, nu tas taa ga gadijumaa kadreiz ir baigaa nepiecieshamibaArtis92 rakstīja:Sorit pamodos, devos uz garazu un konstateju ka masinai ir 'pazudis' sajuga pedalis. Piedarbinat piedarbinaju, spiezu pedali un vins itka nebutu pievienots, kas varetu but pa problemu? Pa nakti roba neatstaju vismaz pastumdit apkart vareju
...
Mani ari sis jautajums intereseLawwr rakstīja:Tā kā veselais saprāts neļauj iztērēt viena mēneša iztikas minimumu uz GT spoileri, rodas jautājums, kur var nopirkt budžeta variantu priekš sedana? jeb GT spoilera repliku? ProŠķuning'a ir tikai kupejām.
Instagram INDIGAIS
Nav tā, ka kupejas spoileris der sedanam? Vismaz pēc realoem detaļas kods atbilst abām virsbūvēmaivis328 rakstīja:Mani ari sis jautajums intereseLawwr rakstīja:Tā kā veselais saprāts neļauj iztērēt viena mēneša iztikas minimumu uz GT spoileri, rodas jautājums, kur var nopirkt budžeta variantu priekš sedana? jeb GT spoilera repliku? ProŠķuning'a ir tikai kupejām.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- …
- 1297