Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
Alpine
Ziņojumi: 197
Pievienojies: 09 Nov 2013, 22:26
Braucu ar: e36 320

26 Aug 2015, 23:09

aarchijs rakstīja:Uzskatu ka adminiem ir jāliek bans uz useri "Alpine" jo cik skatos tad uz visiem dirš virsū un liek negatīvo reputāciju ne par ko. Uzskatu ka šādi cilvēki te forumā nav vajadzīgi!
Tu laikam esi akls. Ķipa citi ir kā eņģeļi ja, tas pats elvijsR, tik lamājas, par citiem nemaz nerunājot, visādi sūdi no viņu pauriem nāk ārā, un mani ir jābano. Zini ko, ej dirst. Kā teica Seeingam, nav vērc.
Vārāties savā eļļā, jums nekas mentālāks nav saprotams, kā klanis dirsā un bērnišķīga lamāšanās.
Viss, čau, un man pie dirsas ka rēksiet vai noliksiet, jo manās acīs heiteri paliek heiteri.
Ak jā, rikucītim, zajava šodien iesniegta.
Strīdoties ar muļķiem, gudrāks nepaliksi.
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13
Reputācija: 2

26 Aug 2015, 23:17

ElvijsR rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:Ir cilvēki, kuri tieši pasaka ko citi padomā un noklusē, protams tādiem vieglāk dzīvot, bet tos kas nerunā aiz muguras, bet pasaka tieši parasti necieš :gigigi:
Nū. Bet savādāk var izteikties. Ndvis tik jēli kā - sūds, huin**, mēsls u.c necenzētiem.
Tas ir visai slidens jautājums jo kas nu kuram skaitās jēli ;) termini kā sūds, huiņa un pārējais ko minēji ir tāds vidējā Latvieša vārdu ikdienišķais krājums :gigigi:
Protams cilvēkiem patīk dzirdēt tikai to labāko, bet ja liec tēmu publiski tad rēķinies ar pārējo viedokli, tas var būt gan pozitīvs gan negatīvs! cilvēkam ir viedoklis, ka visiem viss ir slikti un? nedrīkst būt? bet vai to vajag katrā tēmā atskaņot ir cits jautājums tas vairāk ir ētikas jautājums ;)

Man agrāk arī bija noraidoša attieksme pret ko savādāku kā piemēram Hapo stils :lol: jā man tas nepatīk un sev tā nedarītu, bet man ar to nav jābrauc un ja tas neapdraud satiksmes drošību tad, lai dara kā grib, galvenais, lai nav amorāli!

Piemēram, tev patīk zaļa krāsa, man sarkana, kādam dzeltena, kādam melna, kādam oranža utt... kuram nav gaumes? tas, ka nepatīk man vai tev nenozīmē, ka tas ir slikti un bezgaumīgi ;)
Profila bilde
JānisK-[JK]

26 Aug 2015, 23:21

Paskatījos Alpine reputāciju,
CaK on 09 Aug 2015, 00:14 Ar cieņu pret citiem!
Čak, kādu cieņu Tu izrādi pret citiem tādu saņem atpakaļ! no tevis šādi aicinājumi ir amorāli ;) atceries seno bībeles teicienu par akmens mešanu citam ;)
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

26 Aug 2015, 23:41

paga, es biki esmu atpalicis no temata..., zajava rikim vai kam tur, par ko? par uzbraucieniem internetā?! ār jū sīrijus minister? :doh: :hahaha: :D
Profila bilde
JānisK-[JK]

26 Aug 2015, 23:54

Tu to kam?
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Reputācija: 40

27 Aug 2015, 00:04

tu arī raksti zajavas par uzbraucieniem internetā? :rolleyes:
Profila bilde
everts
Ziņojumi: 379
Pievienojies: 02 Apr 2014, 20:42
Braucu ar: 215 HP
Atrašanās vieta: Kandava

27 Aug 2015, 00:09

Alpine rakstīja:
aarchijs rakstīja:Uzskatu ka adminiem ir jāliek bans uz useri "Alpine" jo cik skatos tad uz visiem dirš virsū un liek negatīvo reputāciju ne par ko. Uzskatu ka šādi cilvēki te forumā nav vajadzīgi!
Tu laikam esi akls. Ķipa citi ir kā eņģeļi ja, tas pats elvijsR, tik lamājas, par citiem nemaz nerunājot, visādi sūdi no viņu pauriem nāk ārā, un mani ir jābano. Zini ko, ej dirst. Kā teica Seeingam, nav vērc.
Vārāties savā eļļā, jums nekas mentālāks nav saprotams, kā klanis dirsā un bērnišķīga lamāšanās.
Viss, čau, un man pie dirsas ka rēksiet vai noliksiet, jo manās acīs heiteri paliek heiteri.
Ak jā, rikucītim, zajava šodien iesniegta.
Strīdoties ar muļķiem, gudrāks nepaliksi.
Kaut ka pec Zuzes sak izklausities, zajava par katru s*du. Laikam SNIKERUS saedies puika :D
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Braucu ar: Mercedes-Benz
Reputācija: 5

27 Aug 2015, 00:25

Eu zajavas :hahaha: cik mūsdienās maksā m20b25 motors ar apkari?
Alutinsh
Ziņojumi: 344
Pievienojies: 27 Nov 2014, 20:07
Braucu ar: Omegu un Kupeju

27 Aug 2015, 01:12

Man arī tas interesē :gigigi:
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas

27 Aug 2015, 01:45

Ģirts rakstīja:Eu zajavas :hahaha: cik mūsdienās maksā m20b25 motors ar apkari?
Kā jau diupiec, tikai vecāks :D sviestmaize nebus. Ja būs tad ar izjātiem rokeriem un beigtiem cilindriem :) ja loti, loti interese, zinu cali, kam ir pāris.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
Lx320i
Ziņojumi: 147
Pievienojies: 10 Mar 2015, 22:32
Braucu ar: 320i
Atrašanās vieta: Limbazu nov/BMW Vidzeme

27 Aug 2015, 01:52

JānisK-[JK] rakstīja:
ElvijsR rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:Ir cilvēki, kuri tieši pasaka ko citi padomā un noklusē, protams tādiem vieglāk dzīvot, bet tos kas nerunā aiz muguras, bet pasaka tieši parasti necieš :gigigi:
Nū. Bet savādāk var izteikties. Ndvis tik jēli kā - sūds, huin**, mēsls u.c necenzētiem.
Tas ir visai slidens jautājums jo kas nu kuram skaitās jēli ;) termini kā sūds, huiņa un pārējais ko minēji ir tāds vidējā Latvieša vārdu ikdienišķais krājums :gigigi:
Protams cilvēkiem patīk dzirdēt tikai to labāko, bet ja liec tēmu publiski tad rēķinies ar pārējo viedokli, tas var būt gan pozitīvs gan negatīvs! cilvēkam ir viedoklis, ka visiem viss ir slikti un? nedrīkst būt? bet vai to vajag katrā tēmā atskaņot ir cits jautājums tas vairāk ir ētikas jautājums ;)

Man agrāk arī bija noraidoša attieksme pret ko savādāku kā piemēram Hapo stils :lol: jā man tas nepatīk un sev tā nedarītu, bet man ar to nav jābrauc un ja tas neapdraud satiksmes drošību tad, lai dara kā grib, galvenais, lai nav amorāli!

Piemēram, tev patīk zaļa krāsa, man sarkana, kādam dzeltena, kādam melna, kādam oranža utt... kuram nav gaumes? tas, ka nepatīk man vai tev nenozīmē, ka tas ir slikti un bezgaumīgi ;)

Zelta Vardi!! Par Gaumi nestridas ta katram sava!! :super: ;)
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs

27 Aug 2015, 07:45

seeingman rakstīja:paga, es biki esmu atpalicis no temata..., zajava rikim vai kam tur, par ko? par uzbraucieniem internetā?! ār jū sīrijus minister? :doh: :hahaha: :D
Yes, šis "memmes dēlīliņš" nakatal uz mani :D
Žēl, ka tā, tā nav brīvā laika un nāksies staigāt uz menteni :rolleyes:

P.S.- Pāts svētais būdams, lietotāju Dzeju publiski nosauca par "geju", tā skaitās cieņas aizskaršana or smth
Profila bilde
barons
Ziņojumi: 559
Pievienojies: 11 Mai 2013, 16:57
Braucu ar: Big Bang Chevy
Atrašanās vieta: pludmalē ar kokteili rokā

27 Aug 2015, 08:08

Nu jūs dodat :D
Beerzins rakstīja:noteikti mulkigs jautājums bet tomēr. Kā vsp var mainīt to reputāciju?? :hahaha:
Tehniskajās sadaļās var pie postiem salikt + vai - ;)
Profila bilde
Riks*

27 Aug 2015, 08:12

barons rakstīja:Nu jūs dodat :D
Beerzins rakstīja:noteikti mulkigs jautājums bet tomēr. Kā vsp var mainīt to reputāciju?? :hahaha:
Kad tas idiots beidzot sapratīs, ka viņam ir jāpamet forums?
Admini arī neko nedara!
Profila bilde
JorensHS
Ziņojumi: 546
Pievienojies: 28 Dec 2014, 17:59
Braucu ar: 318i

27 Aug 2015, 08:57

Nu kaut kā brīnos kā forumā vispār uzrodas jauni lietotāji, jo ja šitāda diršanās ir 80% no foruma satura tad man liekas tas jau izsakās negatīvi par mums visiem

Sent from my E2003 using Tapatalk
Four doors, more whores.
Attēls
ElvijsR
Ziņojumi: 2414
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 530xd , 325tURBO,325
Atrašanās vieta: Rīga

27 Aug 2015, 09:02

Riks* rakstīja:
barons rakstīja:Nu jūs dodat :D
Kad tas idiots beidzot sapratīs, ka viņam ir jāpamet forums?
Admini arī neko nedara!
Viņss pa tevi zajavu iemeta? :gigigi: par ko, un gribētu redzēt to mentu reakciju, kad viņs iesniedz iesniegumu , kurā rakstīts ka grib iesniegt par Riks sūdzību :D :D
Profila bilde
Riks*

27 Aug 2015, 11:57

Izteicu viņam diezgan asu brīdinājumu, samīzās puika
Profila bilde
LitrsALus
Ziņojumi: 313
Pievienojies: 04 Apr 2012, 18:49
Braucu ar: Sierra
Atrašanās vieta: Cēsis

27 Aug 2015, 12:06

Samuraji. Interneta spamaa nekas nekad nav nopietni, tur jau taa visa burviiba, ka var uzdirst kaadam un tas kaads netur ljaunu praatu, bet dirsh pretii :yes:
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Profila bilde
JānisK-[JK]

27 Aug 2015, 12:10

Ne ne :nenene:
Te ir divas galejības, viens ir tik jūtīgs kā cāca par kaut kādu interneta apvainojumu skrien uz menteni kas ir vienkārši pizģets :doh: :lol: :gigigi: :nenene: :o bet vienam otru nodirst nav normāli tas ir kāds mazohisma paveids :nenene:
ElvijsR
Ziņojumi: 2414
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 530xd , 325tURBO,325
Atrašanās vieta: Rīga

27 Aug 2015, 12:15

JānisK-[JK] rakstīja:Ne ne :nenene:
Te ir divas galejības, viens ir tik jūtīgs kā cāca par kaut kādu interneta apvainojumu skrien uz menteni kas ir vienkārši pizģets :doh: :lol: :gigigi: :nenene: :o bet vienam otru nodirst nav normāli tas ir kāds mazohisma paveids :nenene:
Bet tam pajānim , kurss uzmeta zajavu 100% taa jau ir bijis. Ka diršaas forumā un dabujis pa galvu un kluvis vel stuulbaaks. Tgd.vienkaarši lkm laikus jau iesniedz sùdzību. Mīkstpēdiņss :D