Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1279
- 1280
- 1281
- 1282
- 1283
- …
- 2228
- chevron_right
Tu laikam esi akls. Ķipa citi ir kā eņģeļi ja, tas pats elvijsR, tik lamājas, par citiem nemaz nerunājot, visādi sūdi no viņu pauriem nāk ārā, un mani ir jābano. Zini ko, ej dirst. Kā teica Seeingam, nav vērc.aarchijs rakstīja:Uzskatu ka adminiem ir jāliek bans uz useri "Alpine" jo cik skatos tad uz visiem dirš virsū un liek negatīvo reputāciju ne par ko. Uzskatu ka šādi cilvēki te forumā nav vajadzīgi!
Vārāties savā eļļā, jums nekas mentālāks nav saprotams, kā klanis dirsā un bērnišķīga lamāšanās.
Viss, čau, un man pie dirsas ka rēksiet vai noliksiet, jo manās acīs heiteri paliek heiteri.
Ak jā, rikucītim, zajava šodien iesniegta.
Strīdoties ar muļķiem, gudrāks nepaliksi.
Tas ir visai slidens jautājums jo kas nu kuram skaitās jēliElvijsR rakstīja:Nū. Bet savādāk var izteikties. Ndvis tik jēli kā - sūds, huin**, mēsls u.c necenzētiem.JānisK-[JK] rakstīja:Ir cilvēki, kuri tieši pasaka ko citi padomā un noklusē, protams tādiem vieglāk dzīvot, bet tos kas nerunā aiz muguras, bet pasaka tieši parasti necieš
Protams cilvēkiem patīk dzirdēt tikai to labāko, bet ja liec tēmu publiski tad rēķinies ar pārējo viedokli, tas var būt gan pozitīvs gan negatīvs! cilvēkam ir viedoklis, ka visiem viss ir slikti un? nedrīkst būt? bet vai to vajag katrā tēmā atskaņot ir cits jautājums tas vairāk ir ētikas jautājums
Man agrāk arī bija noraidoša attieksme pret ko savādāku kā piemēram Hapo stils
Piemēram, tev patīk zaļa krāsa, man sarkana, kādam dzeltena, kādam melna, kādam oranža utt... kuram nav gaumes? tas, ka nepatīk man vai tev nenozīmē, ka tas ir slikti un bezgaumīgi
Paskatījos Alpine reputāciju,
atceries seno bībeles teicienu par akmens mešanu citam 
Čak, kādu cieņu Tu izrādi pret citiem tādu saņem atpakaļ! no tevis šādi aicinājumi ir amorāliCaK on 09 Aug 2015, 00:14 Ar cieņu pret citiem!
paga, es biki esmu atpalicis no temata..., zajava rikim vai kam tur, par ko? par uzbraucieniem internetā?! ār jū sīrijus minister?

Tu to kam?
tu arī raksti zajavas par uzbraucieniem internetā? 
Kaut ka pec Zuzes sak izklausities, zajava par katru s*du. Laikam SNIKERUS saedies puikaAlpine rakstīja:Tu laikam esi akls. Ķipa citi ir kā eņģeļi ja, tas pats elvijsR, tik lamājas, par citiem nemaz nerunājot, visādi sūdi no viņu pauriem nāk ārā, un mani ir jābano. Zini ko, ej dirst. Kā teica Seeingam, nav vērc.aarchijs rakstīja:Uzskatu ka adminiem ir jāliek bans uz useri "Alpine" jo cik skatos tad uz visiem dirš virsū un liek negatīvo reputāciju ne par ko. Uzskatu ka šādi cilvēki te forumā nav vajadzīgi!
Vārāties savā eļļā, jums nekas mentālāks nav saprotams, kā klanis dirsā un bērnišķīga lamāšanās.
Viss, čau, un man pie dirsas ka rēksiet vai noliksiet, jo manās acīs heiteri paliek heiteri.
Ak jā, rikucītim, zajava šodien iesniegta.
Strīdoties ar muļķiem, gudrāks nepaliksi.
Eu zajavas
cik mūsdienās maksā m20b25 motors ar apkari?
Man arī tas interesē 
Kā jau diupiec, tikai vecāksĢirts rakstīja:Eu zajavascik mūsdienās maksā m20b25 motors ar apkari?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
JānisK-[JK] rakstīja:Tas ir visai slidens jautājums jo kas nu kuram skaitās jēliElvijsR rakstīja:Nū. Bet savādāk var izteikties. Ndvis tik jēli kā - sūds, huin**, mēsls u.c necenzētiem.JānisK-[JK] rakstīja:Ir cilvēki, kuri tieši pasaka ko citi padomā un noklusē, protams tādiem vieglāk dzīvot, bet tos kas nerunā aiz muguras, bet pasaka tieši parasti necieštermini kā sūds, huiņa un pārējais ko minēji ir tāds vidējā Latvieša vārdu ikdienišķais krājums
![]()
Protams cilvēkiem patīk dzirdēt tikai to labāko, bet ja liec tēmu publiski tad rēķinies ar pārējo viedokli, tas var būt gan pozitīvs gan negatīvs! cilvēkam ir viedoklis, ka visiem viss ir slikti un? nedrīkst būt? bet vai to vajag katrā tēmā atskaņot ir cits jautājums tas vairāk ir ētikas jautājums
Man agrāk arī bija noraidoša attieksme pret ko savādāku kā piemēram Hapo stilsjā man tas nepatīk un sev tā nedarītu, bet man ar to nav jābrauc un ja tas neapdraud satiksmes drošību tad, lai dara kā grib, galvenais, lai nav amorāli!
Piemēram, tev patīk zaļa krāsa, man sarkana, kādam dzeltena, kādam melna, kādam oranža utt... kuram nav gaumes? tas, ka nepatīk man vai tev nenozīmē, ka tas ir slikti un bezgaumīgi
Zelta Vardi!! Par Gaumi nestridas ta katram sava!!
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Yes, šis "memmes dēlīliņš" nakatal uz maniseeingman rakstīja:paga, es biki esmu atpalicis no temata..., zajava rikim vai kam tur, par ko? par uzbraucieniem internetā?! ār jū sīrijus minister?![]()
![]()
Žēl, ka tā, tā nav brīvā laika un nāksies staigāt uz menteni
P.S.- Pāts svētais būdams, lietotāju Dzeju publiski nosauca par "geju", tā skaitās cieņas aizskaršana or smth
Nu jūs dodat 

Tehniskajās sadaļās var pie postiem salikt + vai -Beerzins rakstīja:noteikti mulkigs jautājums bet tomēr. Kā vsp var mainīt to reputāciju??
Kad tas idiots beidzot sapratīs, ka viņam ir jāpamet forums?barons rakstīja:Nu jūs dodat
Tehniskajās sadaļās var pie postiem salikt + vai -Beerzins rakstīja:noteikti mulkigs jautājums bet tomēr. Kā vsp var mainīt to reputāciju??
Admini arī neko nedara!
Nu kaut kā brīnos kā forumā vispār uzrodas jauni lietotāji, jo ja šitāda diršanās ir 80% no foruma satura tad man liekas tas jau izsakās negatīvi par mums visiem
Sent from my E2003 using Tapatalk
Sent from my E2003 using Tapatalk
Viņss pa tevi zajavu iemeta?Riks* rakstīja:Kad tas idiots beidzot sapratīs, ka viņam ir jāpamet forums?barons rakstīja:Nu jūs dodat
Admini arī neko nedara!
Izteicu viņam diezgan asu brīdinājumu, samīzās puika
Samuraji. Interneta spamaa nekas nekad nav nopietni, tur jau taa visa burviiba, ka var uzdirst kaadam un tas kaads netur ljaunu praatu, bet dirsh pretii 
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Ne ne
Te ir divas galejības, viens ir tik jūtīgs kā cāca par kaut kādu interneta apvainojumu skrien uz menteni kas ir vienkārši pizģets
bet vienam otru nodirst nav normāli tas ir kāds mazohisma paveids 
Te ir divas galejības, viens ir tik jūtīgs kā cāca par kaut kādu interneta apvainojumu skrien uz menteni kas ir vienkārši pizģets
Bet tam pajānim , kurss uzmeta zajavu 100% taa jau ir bijis. Ka diršaas forumā un dabujis pa galvu un kluvis vel stuulbaaks. Tgd.vienkaarši lkm laikus jau iesniedz sùdzību. MīkstpēdiņssJānisK-[JK] rakstīja:Ne ne![]()
Te ir divas galejības, viens ir tik jūtīgs kā cāca par kaut kādu interneta apvainojumu skrien uz menteni kas ir vienkārši pizģets![]()
![]()
![]()
![]()
bet vienam otru nodirst nav normāli tas ir kāds mazohisma paveids
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1279
- 1280
- 1281