Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1281
- 1282
- 1283
- 1284
- 1285
- …
- 2228
- chevron_right
Takā mazi bērni
maziem bērniem gan ir attaisnojums viņi ir mazi! bet ja pieaugušie uzvedas kā mazi bērni to visu domājot nopietni 
Kopš ''Alpine'' ir sācis rakstīt šeit maigi sakot - huiņu. Visi topiki tiek saspamoti.
Viņs jau tikai gaida, lai kāds, kam vajāki nervi, sāk dirst pretī. Viņš ir jāzinīcina no foruma, kā nezāle.
Un ieteiktu neiespring, jo izskatās, ka viņam ir lielas problēmas galviņā...
Viņs jau tikai gaida, lai kāds, kam vajāki nervi, sāk dirst pretī. Viņš ir jāzinīcina no foruma, kā nezāle.
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
Tas puišelis vienā no komentāriem manā e36 topikā uzsvēra, ka ir mācījies ar mani kopā augstskolā.DeaWolf rakstīja:Kopš ''Alpine'' ir sācis rakstīt šeit maigi sakot - huiņu. Visi topiki tiek saspamoti.
A te visapr ir adekvati cilveki forumā?

Parastos kontaktus/slēdžus & shiet?Azbests rakstīja:šismarkskise rakstīja:Lohiemlohuproblēmas
pārējā laikā - ir te kāds elektriķis, kas ņemas ar un ap celtniecības instalācijām?
Jā, šad tad kaut ko nākas darīt.
Kurš te gribēja BBS RC ?
http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anze ... -223-18605
http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anze ... -223-18605
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tad es esmu spilgts anti-piemērs šādām skolām. Mācījos E. Dārziņa mūzikas vidusskolā un biju viens no retajiem ne-tizleņiem, tagad arī mācīšos mūzikas akadēmijā. Tā, ka tas, ka cilvēks ir tizls, tā ir tikai viņa paša vaina.CaK rakstīja:Tas puišelis vienā no komentāriem manā e36 topikā uzsvēra, ka ir mācījies ar mani kopā augstskolā.DeaWolf rakstīja:Kopš ''Alpine'' ir sācis rakstīt šeit maigi sakot - huiņu. Visi topiki tiek saspamoti.
Un ieteiktu neiespring, jo izskatās, ka viņam ir lielas problēmas galviņā...Par to es smējos visvairāk. Lieta tāda, ka Kultūras akadēmijā nemācās tik apdalīti cilvēki un mašīnas tur nevienu neinteresē. Esmu spilgts piemērs - pats neko nemāku izdarīt :)
e36life
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Protams, ir izņēmumi. :) Doma bija tāda, ka tādi cilvēki kā Alpine nevarētu mācīties LKA vai JVLMA, jo tas būtu tāpat kā vegāns ietu uz McDonalds vai sātanists uz baznīcu 
Bet, ja tā padomā, tad LKA bakalauros bija viens kursabiedrs, kurš aizrāvās ar tehniku, bet maģistros neviens. Augstskolas tusiņos parasti apspriedām Latvijas kultūrpolitiku, Nīčes pārcilvēka teoriju un kāpēc Kafka nepabeidza nevienu savu grāmatu

Bet, ja tā padomā, tad LKA bakalauros bija viens kursabiedrs, kurš aizrāvās ar tehniku, bet maģistros neviens. Augstskolas tusiņos parasti apspriedām Latvijas kultūrpolitiku, Nīčes pārcilvēka teoriju un kāpēc Kafka nepabeidza nevienu savu grāmatu
Par metinātu reduktoru skatē neliek 3? 
Nu tas ir tas pats kā teikt, ka autoinženierijas studenti vairāk interesējas par karburatoriem nekā nīči, tas tak pašsaprotams 
Sent from my E2003 using Tapatalk
Sent from my E2003 using Tapatalk
neejondzjuks rakstīja:Par metinātu reduktoru skatē neliek 3?
@instagram - anrijs.v
Sasodīts, es jau bioloģijas fakultātē jūtos kā nepareizi, jo kursa puiši kaut kādi galīgi ne tādi, pat dažas kursas meitenes auto lietās orientējās vairāk kā viņi.Kur nu vēl tusiņos apspriežot kultūrpolitiku... būtu jāizņem dokumenti un par maximas pārdevēju jāietCaK rakstīja:Protams, ir izņēmumi. :) Doma bija tāda, ka tādi cilvēki kā Alpine nevarētu mācīties LKA vai JVLMA, jo tas būtu tāpat kā vegāns ietu uz McDonalds vai sātanists uz baznīcu
Bet, ja tā padomā, tad LKA bakalauros bija viens kursabiedrs, kurš aizrāvās ar tehniku, bet maģistros neviens. Augstskolas tusiņos parasti apspriedām Latvijas kultūrpolitiku, Nīčes pārcilvēka teoriju un kāpēc Kafka nepabeidza nevienu savu grāmatu![]()
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
tas jau no cilvēka atkarīgs, kur mācās, un kas ir hobijs/intereses.Linda rakstīja:Sasodīts, es jau bioloģijas fakultātē jūtos kā nepareizi, jo kursa puiši kaut kādi galīgi ne tādi, pat dažas kursas meitenes auto lietās orientējās vairāk kā viņi.Kur nu vēl tusiņos apspriežot kultūrpolitiku... būtu jāizņem dokumenti un par maximas pārdevēju jāietCaK rakstīja:Protams, ir izņēmumi. :) Doma bija tāda, ka tādi cilvēki kā Alpine nevarētu mācīties LKA vai JVLMA, jo tas būtu tāpat kā vegāns ietu uz McDonalds vai sātanists uz baznīcu
Bet, ja tā padomā, tad LKA bakalauros bija viens kursabiedrs, kurš aizrāvās ar tehniku, bet maģistros neviens. Augstskolas tusiņos parasti apspriedām Latvijas kultūrpolitiku, Nīčes pārcilvēka teoriju un kāpēc Kafka nepabeidza nevienu savu grāmatu![]()
pieņemu ka daudziem kam ir e36 un skrūvējas, pamatdarbs nemaz nav saistīts ar auto/moto tehniku.
man arī pa dienu patīk zvilnēt ofisa krēslā. bet vakarā/brīvdienās skrūvēties.
ir doma ieķert w202 Mb c180 95 gada, nav izrūsējis, piedāvā draugs, tīri ziemai/darbam:bizesmenis;
nav baigā bēdu ieleja?
varētu paņemt kādu bmw e36 m43 sedanu iekš ss.lv bet pagaidām nekā galīgi nav
nav baigā bēdu ieleja?
Viss ir atkarīgs no tā kā tas auto ir kopts, bet visā visumā labs autiņš.
Pēdējais labojis CaK - 28 Aug 2015, 21:31, kopā labots 1 reizi.
itkā nav baigi jāts, tika mainīts viss kas salūza, uz oktorbi/novembri ja nebūs kāda e36 piedāvājumā ņemšu ciet, paldies 
Es!Hazard rakstīja:A te visapr ir adekvati cilveki forumā?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2nieku toc, un vari braukt majas!nleai rakstīja:neejondzjuks rakstīja:Par metinātu reduktoru skatē neliek 3?
vai tad tiesam gruti uz skati samainit reduktoru?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1281
- 1282
- 1283
- 1284
- 1285
- …
- 2228