Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1283
- 1284
- 1285
- 1286
- 1287
- …
- 2228
- chevron_right
Armījā nēsi bijis tas ir skaidrs!driftaelks rakstīja:Tādi cilvēki bijuši visos gadsimtos, ko tā armija dos? Iemācies mammas dēlam tikai ar ieroci šaut un pievērt muti, kad runā vai blakus ir kāds augstāk stāvoš. Ir pastāvīgi cilvēki un otrādi, viss ir līdzsvarā.JānisK-[JK] rakstīja:Vot nahren likvidēja obligāto militāro dienestu, kad armijā nav bijuši izaug memļaki un ņergaskuri skrien par saraksti internetā stučīt mentiem, iekšas nemaz nav, lai risinātu šādas problēmas dzīvē? pat skuķiem ir iekšas satikties un izplūkties
![]()
Ko tādi darītu ja būtu jādienē 3-5gadi, kur nav mammas, kura uztaisa ēst, iedod kabatas naudu un aizstāv no sētas puikām vai interneta džedajiem??? nu kaut vai gadu kā Latvijas armija bija!
Pirms tev dos ieroci reāli šaut vispirms iemācīs disciplīnu, atbildības sajūtu par sevi un citiem, atbildēt par saviem vārdiem, pašam sevi sakopt, pamatā gatavot ēst (ne tikai roltonus uzjaukt), iemācīs pašam tik galā ar savām problēmām, lai nav šitāda ņergošanās, pamatā sagatavos dzīvei! apieties ar ieroci mācēt vajadzētu katram!
Jā ir bijuši, bet tādus armija arī izmācadriftaelks rakstīja:Tādi cilvēki bijuši visos gadsimtos, ko tā armija dos?
Tur nav kur aizskriet pasūdzēties mammai vai mentiem, pašam jātiek galā
Neesmu armijā gājis, jaunsargos vairākus gadus, dzīvot mežā, šaut, zinu kā tas ir. Negribu iejaukties garās diskusijās, vnk pateicu savu viedokli.JānisK-[JK] rakstīja:Armījā nēsi bijis tas ir skaidrs!driftaelks rakstīja:Tādi cilvēki bijuši visos gadsimtos, ko tā armija dos? Iemācies mammas dēlam tikai ar ieroci šaut un pievērt muti, kad runā vai blakus ir kāds augstāk stāvoš. Ir pastāvīgi cilvēki un otrādi, viss ir līdzsvarā.JānisK-[JK] rakstīja:Vot nahren likvidēja obligāto militāro dienestd armijā nav bijuši izaug memļaki un ņergaskuri skrien par saraksti internetā stučīt mentiem, iekšas nemaz nav, lai risinātu šādas problēmas dzīvē? pat skuķiem ir iekšas satikties un izplūkties
![]()
Ko tādi darītu ja būtu jādienē 3-5gadi, kur nav mammas, kura uztaisa ēst, iedod kabatas naudu un aizstāv no sētas puikām vai interneta džedajiem??? nu kaut vai gadu kā Latvijas armija bija!
Pirms tev dos ieroci reāli šaut vispirms iemācīs disciplīnu, atbildības sajūtu par sevi un citiem, atbildēt par saviem vārdiem, pašam sevi sakopt, pamatā gatavot ēst (ne tikai roltonus uzjaukt), iemācīs pašam tik galā ar savām problēmām, lai nav šitāda ņergošanās, pamatā sagatavos dzīvei! apieties ar ieroci mācēt vajadzētu katram!
Armījā neietdriftaelks rakstīja:Neesmu armijā gājis, jaunsargos vairākus gadus, dzīvot mežā, šaut, zinu kā tas ir. Negribu iejaukties garās diskusijās, vnk pateicu savu viedokli.
Jaunsargi ir labāk kā nekas, bet tas nav tas pats kas armija.
Jaunsardzi izgāji visu? Kur beigās ar ak-4 izšāva? Bet jā obligātais būtu vajadzīga lieta!
tu laikam joko, tur tak puse zvanītu un raudātu vecākiem
pavērojiet kādi pidrilas daļa tagad ir, meitene stiepj iepirkumus paši spaida mobilo 
sveika tauta!!! varbut kadam ir mcgard siketku mucinja sodien sanaca savu pazaudet!!! kaut vai lai atskruvetu skruves!!! 
Latvijā tā daudzi jau izbraukuši, būs obligātā armija, izbrauks vairāk, a kas strādās? Pensionāri? Būtu daudz tautas tad varētu, nevis kad , tā mūs ir maz palicis.Alutinsh rakstīja:Jaunsardzi izgāji visu? Kur beigās ar ak-4 izšāva? Bet jā obligātais būtu vajadzīga lieta!
Te smagi kļūdies, padomā kārtīgi ko nozīmē termins obligātais dienests 
Braukt varētu kad būtu nodienējuši
nekur nespruktu un ja neierastos tad noķertu un atvestu tik un tā
aizbēgt tikai uz Meksiku varbūt 
Braukt varētu kad būtu nodienējuši
No UK ar fūru atpakaļ būtu jāved.JānisK-[JK] rakstīja:Te smagi kļūdies, padomā kārtīgi ko nozīmē termins obligātais dienests
Braukt varētu kad būtu nodienējušinekur nespruktu un ja neierastos tad noķertu un atvestu tik un tā
aizbēgt tikai uz Meksiku varbūt
Ja obligātais nebūtu likvidēts tad nekas nekur nebūtu jāved, arī tagad ja atjaunotu visi dienesta vecuma jaunieši brauktu paši atpakaļ ja negribētu izķert kriminālo 
Es nezinu man pašam 16. Personīgi ļoti gribētu iziet to obligādo armiju un ceru, ka arī viņa būs!JānisK-[JK] rakstīja:Armījā nēsi bijis tas ir skaidrs!driftaelks rakstīja:Tādi cilvēki bijuši visos gadsimtos, ko tā armija dos? Iemācies mammas dēlam tikai ar ieroci šaut un pievērt muti, kad runā vai blakus ir kāds augstāk stāvoš. Ir pastāvīgi cilvēki un otrādi, viss ir līdzsvarā.JānisK-[JK] rakstīja:Vot nahren likvidēja obligāto militāro dienestu, kad armijā nav bijuši izaug memļaki un ņergaskuri skrien par saraksti internetā stučīt mentiem, iekšas nemaz nav, lai risinātu šādas problēmas dzīvē? pat skuķiem ir iekšas satikties un izplūkties
![]()
Beha lido!
Piekrītu tev, jo šaubos, ka tas kas man draud, ir spējīgs ko izdarīt, lai gan, ja likuma ietvaros ( arī armijā ir likumi ) vajadzēs pierādīt pretējo, tas tiks darīts, lai šis mutes brūķētājs protas, savādāk te ir jāsaprot kas ir vienkārša diršana un kas vairāk kā diršana, tieši tavi vārdi, par saviem vārdiem jāatbild. Ja domā ka esmu kaut kāds memmītis vai kas tāds, tad nespried par cilvēku ko nepazīsti un nezini, jo tas tevi nepadara labāku par tiem pašiem memļakiem, kas te dirš līdz pods līz malām. Rikucīt, pagaidi līdz iesniegumu pieņems, apstrādās u.t.t, pats saproti, birokrātiskais aparāts, bet atbildi saņemsi pēc krimināllikuma 132. panta. Te rēcēju būs gana, bet jums ir jāsaprot, kur sākas parasta interneta diršana, un kur draudi. Tas gan ir izmeklēšanas noslēpums, ko es nevaru sniegt, bet rikucītis var droši publicet manis un sevis rakstītās vēstules, jo pašlaik viņa rakstītais neatbilst patiesībai, taisnojās.JānisK-[JK] rakstīja:Armījā nēsi bijis tas ir skaidrs!
Pats saprotu, ka internetā daudzi šādi dara, dirš un draud, jo jūtas droši otrpus ekrāna, taču arī šeit par saviem vārdiem jānes atbildība.
Teiksiet, ka es neesmu labāks? Es vismaz nedraudu, tikai sarkastiski un ciniski izsakos, taisnība šeit daudziem menāli neattīstitiem cilvēkiem nepatīk. Un nepārspīlejiet, tas nav domāts par visiem.
Sveiciens visiem no Turcijas.
Zbal lasīt tos Alpine mēslus, nesaprotu ko dara moderātori un foruma administrācija, bet to kropli sen vajadzēja izdzēst!!!

kaliks rakstīja:Zbal lasīt tos Alpine mēslus, nesaprotu ko dara moderātori un foruma administrācija, bet to kropli sen vajadzēja izdzēst!!!![]()
![]()
Tas mēsls publiski un personiski aizvaino citus lietotājus (ja kas, tad par to arī var pantu piešūt, ja ļoti gribās) un par pm vēstulēm skrien uz menteni 
Alpine nezinu, kas tur pirms daudz gadiem notika starp taviem vecākiem, bet nu tev točna nevajadzēja rasties,tā bija smaga kļūda
Nedod dievs, ja satikšu tevi kādā pasākumā, tici man es tev nevienu vārdu nesakot nākšu klāt un ar inerci smagi ielikšu pa tāfeli
P.s. Vari šito arī kā draudus droši uztvert un aizskriet zajavu uzrakstīt
Nedod dievs, ja satikšu tevi kādā pasākumā, tici man es tev nevienu vārdu nesakot nākšu klāt un ar inerci smagi ielikšu pa tāfeli
Gan jau ka viņa māte vai tēvs strādājuši kādā ķīmiska rūpnīcā, kur saostijušies acetonu, tādēļ tāds ar nervu sistēmu nestabils indivīds ir radieskaliks rakstīja:Alpine nezinu, kas tur pirms daudz gadiem notika starp taviem vecākiem, bet nu tev točna nevajadzēja rasties,tā bija smaga kļūda![]()
Nedod dievs, ja satikšu tevi kādā pasākumā, tici man es tev nevienu vārdu nesakot nākšu klāt un ar inerci smagi ielikšu pa tāfeli![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1283
- 1284
- 1285
- 1286
- 1287
- …