Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1284
- 1285
- 1286
- 1287
- 1288
- …
- 2228
- chevron_right
Domāju, ka tagad var pielikt punktu!kaliks rakstīja:Alpine nezinu, kas tur pirms daudz gadiem notika starp taviem vecākiem, bet nu tev točna nevajadzēja rasties,tā bija smaga kļūda![]()
Nedod dievs, ja satikšu tevi kādā pasākumā, tici man es tev nevienu vārdu nesakot nākšu klāt un ar inerci smagi ielikšu pa tāfeli![]()
P.s. Vari šito arī kā draudus droši uztvert un aizskriet zajavu uzrakstīt
Bet anyway tā aborta atlieka neliksies mierā!
Tādi kā Alpine rodas spaissa ietekmes stāvoklī.
Hz kādas mēnešreizes čuvaks ir sarijies ka katrā postā ieraksta kkaadu murgu.
Tādus kā viņu vajag mest sausajā tualetē ar desmit babajiem. Ar bruģi pa pakausi, ar zobu bakstāmo nodurt, ar celtniecības tačku pa muguru ievilkt vai ar traktora ģenerātoru pa celi ievilkt.
Tādus kā viņu vajag mest sausajā tualetē ar desmit babajiem. Ar bruģi pa pakausi, ar zobu bakstāmo nodurt, ar celtniecības tačku pa muguru ievilkt vai ar traktora ģenerātoru pa celi ievilkt.
Alpine rakstīja:Piekrītu tev, jo šaubos, ka tas kas man draud, ir spējīgs ko izdarīt, lai gan, ja likuma ietvaros ( arī armijā ir likumi ) vajadzēs pierādīt pretējo, tas tiks darīts, lai šis mutes brūķētājs protas, savādāk te ir jāsaprot kas ir vienkārša diršana un kas vairāk kā diršana, tieši tavi vārdi, par saviem vārdiem jāatbild. Ja domā ka esmu kaut kāds memmītis vai kas tāds, tad nespried par cilvēku ko nepazīsti un nezini, jo tas tevi nepadara labāku par tiem pašiem memļakiem, kas te dirš līdz pods līz malām. Rikucīt, pagaidi līdz iesniegumu pieņems, apstrādās u.t.t, pats saproti, birokrātiskais aparāts, bet atbildi saņemsi pēc krimināllikuma 132. panta. Te rēcēju būs gana, bet jums ir jāsaprot, kur sākas parasta interneta diršana, un kur draudi. Tas gan ir izmeklēšanas noslēpums, ko es nevaru sniegt, bet rikucītis var droši publicet manis un sevis rakstītās vēstules, jo pašlaik viņa rakstītais neatbilst patiesībai, taisnojās.JānisK-[JK] rakstīja:Armījā nēsi bijis tas ir skaidrs!
Pirms tev dos ieroci reāli šaut vispirms iemācīs disciplīnu, atbildības sajūtu par sevi un citiem, atbildēt par saviem vārdiem, pašam sevi sakopt, pamatā gatavot ēst (ne tikai roltonus uzjaukt), iemācīs pašam tik galā ar savām problēmām, lai nav šitāda ņergošanās, pamatā sagatavos dzīvei! apieties ar ieroci mācēt vajadzētu katram!
Pats saprotu, ka internetā daudzi šādi dara, dirš un draud, jo jūtas droši otrpus ekrāna, taču arī šeit par saviem vārdiem jānes atbildība.
Teiksiet, ka es neesmu labāks? Es vismaz nedraudu, tikai sarkastiski un ciniski izsakos, taisnība šeit daudziem menāli neattīstitiem cilvēkiem nepatīk. Un nepārspīlejiet, tas nav domāts par visiem.
Pirmkārt, zinot policijas inspektoru darba nianses, domāju, ka par iesniegumu ir blefs, iesniegumu pieņem uzreiz! un galvenais, ka inspektoriem ir 100 citu lietu, zādzību slepkavību utt.., spiediens no augšas par neatrisinātām lietām un dienā vēl ~20 lietas nāk klāt, viņi tevi ar iesniegumu par interneta cīņām caur PM noteikti nepieņems ar atplēstām rokām, bet centīsies kulturāli pasūtīt nahuj
Otrkārt, armijā tāpat kā dzīvē ir savi rakstītie un nerakstītie likumi, ja tu armijā pasūdzēsies komandierim tev vai nu reāli pats komandieris iedos bietē vai izdarīs tā ka citi iedos jo armijā izmāca arī stučīšanu
Kā jau minēju vairums taviem tekstiem daļēji vai pilnīgi varu piekrist, bet vai vajag katrā tēma ar putām uz lūpām disties tas jau kā minēju ir ētikas jautājums!
Vīri šādus jautājumus risisna paši saviem spēkiem, saroganizē tikšanos un izrunā visas problēmas, ja nav iekšas tad iet šitie varianti mentu smīdināšana! Un kā jau te kāds arī minēja arī par taviem izteikumiem var ierosināt lietu
wait...what??tataars rakstīja:Tādi kā Alpine rodas spaissa ietekmes stāvoklī.
Kā tur ir ar tiem reduktoriem? No 1.6 derēs ar visu korpusu uz mana 2.0 ( jau no rūpnīcas )? Jā esmu ... 
Korpus abiem mazais, domāju ka 100% derēs.Alutinsh rakstīja:Kā tur ir ar tiem reduktoriem? No 1.6 derēs ar visu korpusu uz mana 2.0 ( jau no rūpnīcas )? Jā esmu ...
Ok, nobanošu, izdzēsīšu.. Piereģistrēsies par jaunu. Tas ir pārbaudīts uz vairākiem. Mūsdienās vairs nav tik vienkārši tiešām atbrīvoties no foruma lietotāja, kas nemāk to lietot, bet izmanto fetiša vajadzībām.kaliks rakstīja:Zbal lasīt tos Alpine mēslus, nesaprotu ko dara moderātori un foruma administrācija, bet to kropli sen vajadzēja izdzēst!!!![]()
![]()
Vislabākās zāles ir, kā jau viens lietotājs minēja, nebakstīt sūdu.
ignore him.dogMa rakstīja:Ok, nobanošu, izdzēsīšu.. Piereģistrēsies par jaunu. Tas ir pārbaudīts uz vairākiem. Mūsdienās vairs nav tik vienkārši tiešām atbrīvoties no foruma lietotāja, kas nemāk to lietot, bet izmanto fetiša vajadzībām.kaliks rakstīja:Zbal lasīt tos Alpine mēslus, nesaprotu ko dara moderātori un foruma administrācija, bet to kropli sen vajadzēja izdzēst!!!![]()
![]()
Vislabākās zāles ir, kā jau viens lietotājs minēja, nebakstīt sūdu.
Ja kāds vēlas redzēt, ko es daru ārpus youtuba, tad slēdziet iekšā LTV1. Tur jauns šovs, ko veidoju.
Aizkulises vienmēr interesantākas :)
CaK rakstīja:Ja kāds vēlas redzēt, ko es daru ārpus youtuba, tad slēdziet iekšā LTV1. Tur jauns šovs, ko veidoju.
CaK rakstīja:Ja kāds vēlas redzēt, ko es daru ārpus youtuba, tad slēdziet iekšā LTV1. Tur jauns šovs, ko veidoju.
Kopš ceturtdienas pārsēdos no pietiekami jaudīga 6cyl uz m40b16...es nesprotu,kā es agrāk varēju braukt un kā citi var braukt ar 4cyl motoru,mļe viš tak ir tizls,skan tizli,iet tizli,pat ja kaut ko ceļ,tad liekas tizli,jo sajūta,ka tulīt putekļusūcējam maiss būs pilns. Jejbogu mēneša laikā tajā e30 jāiemet ir m50 citādi es nojūgšos
un jā,nebija kur citur ierakstīt 
un ar radiatoru skriet pakaļtataars rakstīja:Tādi kā Alpine rodas spaissa ietekmes stāvoklī.
Šis topiks ir pārvērties par ateju 
Sveiki, jautājums spečukiem nevis kkādiem gudriem clirsējiem.
Pašlaik pārvietojos ar e39 2.5 benzīnu, vanoss, manuālā ātrumkārba.
Vakar braucu uz Rīgu no laukiem, protams man salons pilns + pārbāzts bagāns.
Sāku braukt, un apgriezieni sāk iet netipiski augstu un sajūta tāda, ka jauda ļoti zūd. Izbraucu uz šosejas, apstājos tuvākajā tankā, atveru haubu, sāk kūpēt no motora vietas, kkur pašā galā, tuvāk uz salona pusi. Pēc eļļas itkā nesmird, tāda pretīga smaka. Mašīnas temperatūra arī itkā ok. Sāku braukt, iedomājos, ka moš dēļ tagadējā mašīnas svara kkādas grūtības viņam, izsēdinu 2 čomus ārā ar visām mantām, tiem tūlīt atbrauks pakaļ citi. Ok, sāku brukt, un mašīna vispār sāk neiet, jaudas vispār nav, 5ajā ātrumā pie 80 km/h kkur pie 6,7 abarotiem stāv, iemetu 4ajā - vēl sūdīgāk sāk iet, + sajūgs paliek tāds mīksts un neatnāk atpakaļ, apstājos ceļa malā, mēģinu pielaist, lec labi, bet ne sūda uz priekšu nevar pabraukt, mēģinu atkal pēc stundas atkal nevar, nu vienvārdsakot visu laiku pielec, bet mašīna vienkārši nebrauc un sajūgs baigi dīvains. Tāda sajūta, ka motors šausmīgi mocās. Motoru nevarēju nokaut? Vai motors var būt nokauts, ja var pielaist? Jo sākumā bija doma moš kkas ar apgrieziena devējiem nav, bet kas ar to sajūgu?
liels paldies jau iepriekš :)
Sāku braukt, un apgriezieni sāk iet netipiski augstu un sajūta tāda, ka jauda ļoti zūd. Izbraucu uz šosejas, apstājos tuvākajā tankā, atveru haubu, sāk kūpēt no motora vietas, kkur pašā galā, tuvāk uz salona pusi. Pēc eļļas itkā nesmird, tāda pretīga smaka. Mašīnas temperatūra arī itkā ok. Sāku braukt, iedomājos, ka moš dēļ tagadējā mašīnas svara kkādas grūtības viņam, izsēdinu 2 čomus ārā ar visām mantām, tiem tūlīt atbrauks pakaļ citi. Ok, sāku brukt, un mašīna vispār sāk neiet, jaudas vispār nav, 5ajā ātrumā pie 80 km/h kkur pie 6,7 abarotiem stāv, iemetu 4ajā - vēl sūdīgāk sāk iet, + sajūgs paliek tāds mīksts un neatnāk atpakaļ, apstājos ceļa malā, mēģinu pielaist, lec labi, bet ne sūda uz priekšu nevar pabraukt, mēģinu atkal pēc stundas atkal nevar, nu vienvārdsakot visu laiku pielec, bet mašīna vienkārši nebrauc un sajūgs baigi dīvains. Tāda sajūta, ka motors šausmīgi mocās. Motoru nevarēju nokaut? Vai motors var būt nokauts, ja var pielaist? Jo sākumā bija doma moš kkas ar apgrieziena devējiem nav, bet kas ar to sajūgu?
izklausas ka tev sajugs ir nosvilināts, sāc tik karbu raut nost!chillhouse rakstīja:Sveiki, jautājums spečukiem nevis kkādiem gudriem clirsējiem.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Sajūgs izbeidzās! 
e36 foruma karma...Inferno rakstīja:Sajūgs izbeidzās!
EDIT: ā, es domāju, ka Tev...Inferno rakstīja:Šis topiks ir pārvērties par ateju
Pēdējais labojis Kikaps - 31 Aug 2015, 16:20, kopā labots 1 reizi.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Hei, kāds šeit ir no Ventspils? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1284
- 1285
- 1286
- 1287
- 1288
- …