Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1288
- 1289
- 1290
- 1291
- 1292
- …
- 2228
- chevron_right
Es jau baroju
100 gudrie kas sēž un pirž mīkstos krēslos
Paskaties Kaimiņa video. Viņi tur nekā nedara.99% tupa sēž.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
everts rakstīja:Kādus nodokļus var maksāt bezdarbniekswoldens rakstīja:ValtersZ rakstīja:Cietums!
un tu gribi barot tādu pa savu nodokļu naudu??? vai ku tu labsirdīgs...![]()
![]()
Aha un vēl melo kā pacančiki no rajona - bez atbildības, bez sekām.ValtersZ rakstīja:Es jau baroju
Ministru prezidente kamerā pasaka balsos pret bēgļu uzņemšanu, vēlāk nobalso par un kad viņai jautā kāpēc meloja, viņa pēkšņi neko neatceras un nezina.
Es labāk maksāju cietumniekam, jo lielāka iespēja, ka viņš ir cilvēks ar darba rokām un kaut ko dzīvē izdarīs, nekā tie, kas iesēžas krēslos un tad gadiem stagnē melodami, ir pelnījuši sēdēt cietumā, bet dēļ statusa tur nekad nenonāk.
un tapēc ir statistika..woldens rakstīja:pff es izrauju divus alēnus un braucu, kas tur tāds??? ir sanācis ipūst trubiņā, nu jā kko tur parāda, bet viss normās značit man po, rullējam tālāk...tas ka karstā vasaras dienā esi nobaudījis vinu 0.5 aliņu nenozīmē ka Dzer-nebrauc![]()
da i ko tur vēl nesen ir vālēts uz smagām pohām, galvenais uz poličiem neuzrautiesun tas uzreiz nenozīmē ka esi pottenciālais killers/pašnāvnieks uz ceļa
kā arī vienrinde - es jau neesmu tāds kā citi!
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Veeteks rakstīja:Aha un vēl melo kā pacančiki no rajona - bez atbildības, bez sekām.ValtersZ rakstīja:Es jau baroju
Ministru prezidente kamerā pasaka balsos pret bēgļu uzņemšanu, vēlāk nobalso par un kad viņai jautā kāpēc meloja, viņa pēkšņi neko neatceras un nezina.
Es labāk maksāju cietumniekam, jo lielāka iespēja, ka viņš ir cilvēks ar darba rokām un kaut ko dzīvē izdarīs, nekā tie, kas iesēžas krēslos un tad gadiem stagnē melodami, ir pelnījuši sēdēt cietumā, bet dēļ statusa tur nekad nenonāk.
Izskatās ka seeingmans metina kolektoru :)
kurs ta nu tagad taisa yoloturbo?
bļā bet nu flanci izgriezt un visas jaunas trubas tikai lai uztaisītu yolokolektoru, tas nu gan ir DDM, mans kolektors ta reāli no lūžņiem tapa, vienīgā derīgā lieta tur ir ņeržas līkums kolektora galā un turbīnas flancis, a nu jā turbīnas flancis arī ir no atgriezuma izgriezts ar fleksi un balerinu.
Jau gandrīz 2 gadus nesekoju tām muļķībām ( agrāk lasīju, balsoju, un biju īsts paraugpilsonis ) un iesaku to darīt arī citiem. Uz vēlešanām metiet tukšas biļetenes, lai redz attieksmi tie verbālie zagļi, jo par ko mums viņiem makāt algu?Veeteks rakstīja:Aha un vēl melo kā pacančiki no rajona - bez atbildības, bez sekām.ValtersZ rakstīja:Es jau baroju
Ceļi pa lielam Lietuvā un Iagunijā ir labākā stāvoklī, ceļa nodoklis pie mums aiziet sociālajā budžetā bezdarbniekiem un citiem liekēžiem, bet mūsu baltijas valsts kaimiņiem ceļa nodoklis ir iekš degvielas cenas, lai gan degvielas cena ir tādā pašā līmenī, kā pie mums. Taču mums devielas cenā ir akcīzes nodoklis, kas atkal aiziet sociālajā budžetā kārtējiem liekēžiem. Kur loģika?
loģikas nav, ir tikai naudas bīdīšana
Sveiki! Šodien brauksim slīpēt uz Jēkabpils lidlauku, ja ir vēlme pievienoties, tad droši to var darīt. Savācamies vecajā benzīntankā pulkstens 16.00
Video uzmanības pievēršanai.
Video uzmanības pievēršanai.
Neko nesapratu . 2 pedejie posti sadala (pardot auto) izdzesti ??? Tapec ka nav bilzu 
Aizej uz http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=15&t=3845 pirmajā postā ir Edzis aprakstītie noteikumi, skaidri aprakstīts, ka jābūt vismaz 2 foto...VSKB rakstīja:Neko nesapratu . 2 pedejie posti sadala (pardot auto) izdzesti ??? Tapec ka nav bilzu
Industriālās, kravas riepas, kāpurķēdes, cits industriālās tehnikas aprīkojums.
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi
Stacionāro un portatīvo datoru remonts un komplektēšana, tirdzniecība.
Dell portatīvo datoru tirdzniecība par super cenām.
+371 276 2nulle 76septiņi
es šokā, izrādās ka 2 dienas jau bez OCTA vizinos apkārt.neatnāca atgādinājuma SMS un labi, ka pats šodien apskatījos kad man OCTA beidzas

Nav jau tik traki. Man radiniekam 2 menešus sanāca nobraukt.K.F. rakstīja:es šokā, izrādās ka 2 dienas jau bez OCTA vizinos apkārt.neatnāca atgādinājuma SMS un labi, ka pats šodien apskatījos kad man OCTA beidzas![]()
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Sveiki interese kur var dabut oem e36 detalas neskaitot bmw centru.? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1288
- 1289
- 1290
- 1291
- 1292
- …
- 2228