Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1296
- 1297
- 1298
- 1299
- 1300
- …
- 2228
- chevron_right
250, max 300, dziļi šaubos ka viņi var maksāt vairāk 
P.S zuze, nevajag cenas salīdzināt LV un ebay'ā
P.S zuze, nevajag cenas salīdzināt LV un ebay'ā
Ar pilnīgi jaunām riepām izpulētus sakoptus , tā ka vairāk nevar? Nesalīdzini pi*pi ar pirkstuValtersZ rakstīja:Ramyrez pa 600 deva atjaunotus prom.
Tas pats būtu, ja es tgd par saviem RC090 prasītu 1,900 jo redz vienam ebay tadi paši, tikai sapulēti, kā kaķa olas un sakrāsoti ļoti labi ar jaunām riepām
Tas gan, piekritu. Salīdzina pilnībā atjaunotos diskus ar tādiem kuros vēl darbs jāiegulda pietiekami+ ramyrez vēl riepas bija nesudigas cenasnaljanke rakstīja:Ar pilnīgi jaunām riepām izpulētus sakoptus , tā ka vairāk nevar? Nesalīdzini pi*pi ar pirkstuValtersZ rakstīja:Ramyrez pa 600 deva atjaunotus prom.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Pofig, tas neko neparāda. Tur viņi var vairākus gadus nostāvēt. Realizācijas cena Latvijā būtu tie paši 300Eur max.
Kam tev instagramu?
Viņš grib apsatīties tavas bildes 
kāds sakars ebay tirgus cenām ar Latviju?ValtersZ rakstīja:http://www.ebay.co.uk/itm/REMOTEC-A-RAR ... 3f53ab8a44
Edits:
Kuri vel te instagram lieto?
ValtersZ rakstīja:Kāds sakars BMW ar Latviju ?
Paldies par palīdzībuInferno rakstīja:Gribu!ikey07 rakstīja:Kāds negrib nopelīt un rīt atbraukt palīdzēt ielikt motoru ( m43b18 ), prosta ielikt un pieskrūvēt kārbu, vienam drusku čakarīgi, ir pacēlājs.
- ikey07
es savus nesapulētos un nesakrāsotos aizlaidu pa 230eGatisB. rakstīja:Pofig, tas neko neparāda. Tur viņi var vairākus gadus nostāvēt. Realizācijas cena Latvijā būtu tie paši 300Eur max.
tiem diskiem vertiba ir ap 400e.
ar riepām?Lācis rakstīja:es savus nesapulētos un nesakrāsotos aizlaidu pa 230eGatisB. rakstīja:Pofig, tas neko neparāda. Tur viņi var vairākus gadus nostāvēt. Realizācijas cena Latvijā būtu tie paši 300Eur max.
riepas reali nebija, bija ari 8j un 9j setsK.F. rakstīja:ar riepām?Lācis rakstīja:es savus nesapulētos un nesakrāsotos aizlaidu pa 230eGatisB. rakstīja:Pofig, tas neko neparāda. Tur viņi var vairākus gadus nostāvēt. Realizācijas cena Latvijā būtu tie paši 300Eur max.
Jautājums par m20 spararatu virpošanu. Forumos visi vienbalsīgi stāsta, ka obligāti jāpārbalansē. Dzīvē taisni otrādi - visi saka, ka varot iztikt, ja normāls virpotājs. Varbūt te ir kāds kuram pašam ir bijis nebalansēts, vai kaut braucis ar tādu, nevis tukši teoriju malt, un pastāstīt kā ir?

Ir kāds kurš nelieto ?ValtersZ rakstīja:Kuri vel te instagram lieto?
ES (registrejies esmu) un mierigi iztiekuPjērs rakstīja:Ir kāds kurš nelieto ?ValtersZ rakstīja:Kuri vel te instagram lieto?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1296
- 1297
- 1298
- 1299
- 1300
- …