328 Kūts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 36
- chevron_right
STUDENTS rakstīja:Nja, skaidrs ka nelīdīs 9j ar ET 8 bez valcēšanas.Rapakivi rakstīja:Paldies!
Šie brīnumi ir OEM, ar priekšā 7.5J ET 41, aizmugurē 9J ET 8 diskiem.
Vakar ssā uzpeldēja un šodien savācu, jo domāju ka ilgi tādi tur neuzturētos.
Takšto nav ko, mainamies ar diskiem un tad varēsi dzīvot un redzēt, ka nekas nav jāvalcē ar r16 8j et16
Ja jau varēju atgriezt šo skaistuli ielās, tad arku valcēšana nav nekāda "raķešu zinātne".
+M3
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Cik mm flanci plāno likt priekšā?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Operatīvi darbojoties, tika sazīmē jauni rāmīši ar e36.lv uzrakstu. Paldies liet. BeamerGuru
Domāju likt virsū jaunas gumijas FIRENZA ST09
R17
priekšā 205/45
aizmugurē 225/45.
Ja vajadzēs likšu priekšā flančus un arkas valcēšu. Nāks tuvāk sezona tad darbošos. Pagaidām nav uzlikti diski piemērīties tāpēc nezinu kas, ko un kā.
Ja kādām ir padomi par labāku gumiju izvēli, nekautrējaties sakiet.
Domāju likt virsū jaunas gumijas FIRENZA ST09
R17
priekšā 205/45
aizmugurē 225/45.
Ja vajadzēs likšu priekšā flančus un arkas valcēšu. Nāks tuvāk sezona tad darbošos. Pagaidām nav uzlikti diski piemērīties tāpēc nezinu kas, ko un kā.
Ja kādām ir padomi par labāku gumiju izvēli, nekautrējaties sakiet.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nebūs par augstu tas izmērs, jo skaidrs ka aizmugurē vajadzēs trapecē.
Te viss ir coool Rapakivi
225/45 uz 9j pakaļā toč nelīdīs,vismaz 215/40 vai mazāku. paskaties tyrestretch.com
Zinu, ka nelīdīs. Skatīšos citu variantu. To lapu papētiju pagājušo nedēļ.
A tajā "ASC" pogā nāk lampiņa? Ja jā, tad kāda? Ir maināma?
Man būs izdegusi..
Man būs izdegusi..
Nē, nē, korsa domāja to podziņu, kura tev pie piepīpētāja deg!
Dabū šrotā kādu lētu slēdzi ar šādu diodi un pārlodē. Lai gan domāju, ka būtu jābūt arī kādā auto bodē līdzīgām diodēm.
BMW
Jap! Uz paneļa man viss ok, tikai nedeg pašai pogai tas apgaismojums. Būs jāmēģina izjaukt to pogu.Rapakivi rakstīja:Tai pogai nevajag spīdēt.
Viņai ir indikātorlampiņa panelī. Kuru daudzi grib aizlīmēt ar M uzlīmīti + 3 zs .
Ieslēdzot un izslēdzot viņa iedegas, tāpat arī mirgo pie izslīdēšanas mēģinājuma.
Panelī liekas 1.2W spuldzīte, tāda pati kā OBC.
Kamēr mašīna nedaudz piekrāsojas, nomazgāti diski un noņemti visi atsvari.
Sīkums, bet patīkami. Vēl 3 diski jānomazgā.
Sīkums, bet patīkami. Vēl 3 diski jānomazgā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nixon rakstīja:Ar ko mazgāji?
Ar šķidro veļaspūlveri pēc tam ar sauso beramo. Uz vienu disku aizgāja apmēram 1 stunda.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 36