Atgadījumi ar CP
Atzīme ir domāta kad iespiež kko ar nagu nevis uzraksta ar flomīti protokola numuru
tajā basņā ko dzirdēju bija runa par to, ka bildē acī iedur.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tāpēc, kad iedod policistiem vadītāja apliecību, uzmanīgi jāklausās vai nesāk kaut kādas mantras skaitīt pie sevis, iezīmējot iedoto dokumentu.
Vot šito es arī esmu dzirdējisch. rakstīja:tajā basņā ko dzirdēju bija runa par to, ka bildē acī iedur.
Tā ir taisnība un ļoti izplatīts Jelgavas CP darbinieku rīcībābaumanis rakstīja:Vot šito es arī esmu dzirdējisch. rakstīja:tajā basņā ko dzirdēju bija runa par to, ka bildē acī iedur. [emoji38]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nē, bet zinu ko runājuSWVZ rakstīja:Biji nopelnījis atzīmi uz tiesībām? [emoji38]
Nu ir dzirdēts par acu duršanu un kaut kāds vel viens variants priekšpusē. Katram itkā sava nozīme. Manā gadījumā izskatās pēc naga, diezgan stipri iespiests.
Nuuuuu var teikt ka izpelnījos, jā
Nuuuuu var teikt ka izpelnījos, jā
vot tiesi par jelkgavniekiem ari bija tas ko dzirdejuOFFicer rakstīja:Tā ir taisnība un ļoti izplatīts Jelgavas CP darbinieku rīcībābaumanis rakstīja:Vot šito es arī esmu dzirdējisch. rakstīja:tajā basņā ko dzirdēju bija runa par to, ka bildē acī iedur. [emoji38]
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30