Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 38
- chevron_right
tev gadijuma nav kkadi kjinieshu lukturi dzidrie salikti ??
Tepat Riga. Varbut vinjam nepatika ka lukturi bija parak tiri un jauni. Jo es vinjus ieliku 3h pirms TA:DMartinez rakstīja:piedod,bet kur gāji TA? Tādu prikolu vēl neesmu dzirdējis!Hellboyb3 rakstīja:Sveiks visiem. Gribu uzdot jautajumu, varbut kads vares man ar to palidzet.
Man iterese kadam spuldzem jabut aizmugurejos lukturos? Man tieshi iterese cik wattu, kads modelis un prieksh kuras gaismas domats. Jo vakar biju uz tehniskoi un man ielika 2nieku par to ka lapas ir parak spilgtas.
Paldies.
Nu es sev pagaidam ieliku tos letos Depo ar balto pagriezienu, jo ar vecam lapmpam tur bija parak daudz kasjaku . Man liekas ka tie aizmugurejie nav tik shvaki ka prieksheje no Depo.
a tiem depo lukturiem ir iestrādāts atstarotājs? Ja nav,tad tev pie pakaļējā bampera uz TA japielipina divi atstarotāji! Moš par to tev piesējās! Un vispār tai TA strādā zaļi gurķi,kas paši vēl neko nesaprot+tēlo baigos pāvus!
coupe 2.8
Nu par tiem zaliem gurkiem es tev pilniba piekritu vins kautko sedeja ar savu lukturiti spidinaja skatijas kadas 5 min, bet par tiem atsterotajiem gan neko neteica. Paskatijas To (E..) markejumu un viss.
gan jau gabarītos esi salicis 21w lampiņas, kas paredzētas stop signālā, miglas lukturī. Ja tā, tad 2 tiešām pelnīts, mums miestā viens raudi šādi braukā Skaidrā nakts laikā braukt aizm viņa ilgstoši nav patīkami.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ja tev tasniba, tur bija mana vaina. Neparezi saliku tas lampinas Bet paldies ka palidzejat! Shodien izgaju TA pa nullem
zinu agrāk ņēmu no KLAVINS
varbuut ir kaada iespeeja atsvaidzinaat prieksheejos oranzos pagrieziena lukturus no izbaleejuma?
Sapulee un buus ,kaa jauni
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
intresē aizmugurējie lukturi ar balto pagriezienu uz touringa.
Ne uz to sadalu trapiji
kaa isti ar tam leecam ir? vinas abiem lukturiem ir vienadas? kad jaucu pirmo reizi araa lampas tad nepiefikseju to, tagat izjaucu citas un abam lecam rakstits L (left) tagat nevaru saprast vai vinas domatas kipa stara novadisanai pa kreisi vai ari kads ielicis ieksaa vienas labaas vietaa kreiso.
...
šķiet ka tur jaabutu gan L gan R, visamz uz bosha emsu maniijis, ka var paarreguleet uz eiropas variantu. moz ir tikai viens preteejais virziems uzzimeets :)
taa jau likaas, jo blivites bija saliktas zem lecas lai kipa raditu bik savadaak, ari liekas ka bija sakstits gan r gan l ieprieksejo reizi, bet neesmu parliecinats
...
Kāds diez būtu skats, ja krustus ieliktu tikai tuvajās?
Tev bezlēcu? Ja jā, tad nekā, manuprāt Bet jāizpaužas ar individuālismu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …