byrbyr 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 21
- chevron_right
Diski skaisti, tik nezinu vai baigi vajag iespringt uz centru krāsu, uz melna auto labi izskatās kā bildē, linkā, silver ar bagātīgu pērli... var paspēlēties ar skrūvju krāsu, bet tas jau tikai mans viedoklis.
http://farm7.static.flickr.com/6150/593 ... cc39_b.jpg
Paldies! Krāsa jau izvēlētaREVIX rakstīja:Diski skaisti, tik nezinu vai baigi vajag iespringt uz centru krāsu, uz melna auto labi izskatās kā bildē, linkā, silver ar bagātīgu pērli... var paspēlēties ar skrūvju krāsu, bet tas jau tikai mans viedoklis.
tāpē tavs viedoklis pie di****s topika autoramREVIX rakstīja:Diski skaisti, tik nezinu vai baigi vajag iespringt uz centru krāsu, uz melna auto labi izskatās kā bildē, linkā, silver ar bagātīgu pērli... var paspēlēties ar skrūvju krāsu, bet tas jau tikai mans viedoklis.
labākais interneta warriors
sepang bronze?
Jā, Kristaps(pulētājs) ieteica.EJANSONS rakstīja:sepang bronze?
byrbyr rakstīja:Jā, Kristaps(pulētājs) ieteica.EJANSONS rakstīja:sepang bronze?
gribēju pavasarī st32 viņā pūst, bet kautko noraustījos un nopūtu stocka nogaro silverā, laikam kļūdijos
kautkā liekas ka šeit vairāk ietu klāt kādi tumši bbs logo, nevis bmw
EJANSONS rakstīja:byrbyr rakstīja:Jā, Kristaps(pulētājs) ieteica.EJANSONS rakstīja:sepang bronze?
gribēju pavasarī st32 viņā pūst, bet kautko noraustījos un nopūtu stocka nogaro silverā, laikam kļūdijos
par logo, tikko gribeju uzrakstit, ka visu skatu boja..
Es ar stromiju ar krāsu, vēl aizvien stromiju, kamēr neredzu uz auto, will see kas un kā, bet tā, dzīvē krāsa bomba un centri bmw vairāk tomēr patīk, patīk ka centri laba stāvoklī un izceļas, bet gan jau kaut kad kaut ko pamainīšuEJANSONS rakstīja:byrbyr rakstīja:Jā, Kristaps(pulētājs) ieteica.EJANSONS rakstīja:sepang bronze?
Taka mana krasa saule spelejas, tad so panemu, jo si ari saule spelejas + esmu skeptisks pret spilgtam krasam, bail auzas iebraukt, labak tums, vsm zinu, ka tpt bus labi.cipruss18 rakstīja:Man nepatiik kraasa.uz auto pazudiis
Kas vainas krāsai? Krāsai nav nevainas.cipruss18 rakstīja:Man nepatiik kraasa.uz auto pazudiis
Man paši diski kā tādi liekas briesmīgi. Nekad neesmu mīzis karstu uz split rims. RSi un R17 želejas diski ir okay, bet jau pa daudz viņu.
Tumšas krāsas diskiem nav ne vainas kā tādiem.
Šitā krāsa caur manu datora ekrānu izskatās kā gunmetal ar bronzas piesitienu.
Super, man patīk, saulē varētu kruti izskatīties. Tik vajag atrast labāko setup ar riepām un sēdinājumu lai labi izskatītos.
Tās ķīniešu, šausmīgās BMW emblēmas vajadžetu nomainīt pret tādām kuras vismaz pēc OEM izskatās, jo tā zīme, ir ļōōti drausmīgi nokopēta, un jā , zinu ko runāju, darbā daudz šitādas ir redzētas, un salīdzinājumā ar norm zīmi, atšķirība ir kā diena pret nakti, bet krāsa diskiem ir ļooti laba
Netaisos noliegt vai kko argumentēt baigi pretī, bet pēc kā tu nosaki, ka tā ir kina? Cik es saprotu un redzu, tad ta ir oem emblēma, bet vrb kludos, apgaismo.em.dzhii rakstīja:Tās ķīniešu, šausmīgās BMW emblēmas vajadžetu nomainīt pret tādām kuras vismaz pēc OEM izskatās, jo tā zīme, ir ļōōti drausmīgi nokopēta, un jā , zinu ko runāju, darbā daudz šitādas ir redzētas, un salīdzinājumā ar norm zīmi, atšķirība ir kā diena pret nakti, bet krāsa diskiem ir ļooti laba
Pirmais kas krīt acīs tas ir "W" burts, ja tā ieskatās var redzēt , ka tas salikts no diviem "VV"
Galvenokārt pievēršot uzmanību burtiem, var saredzēt to atšķirību
Jā, kā par W burtu pateici, uzreiz acīs sāka krist, labi, tauta, kādus centrus iesakat, melnus bbs?em.dzhii rakstīja:Pirmais kas krīt acīs tas ir "W" burts, ja tā ieskatās var redzēt , ka tas salikts no diviem "VV"
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …