e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 41
- chevron_right
Prieks tevi redzet seit! tavu e36 esmu biezi redzejis esam ari dzive satikusi panemam no tevis to 3golfu pagaiso ceturdien redzeju ka uz kuldigas apla sameti skersam. Mosk kadreiz esi redzejis vizinamies gaisi zilu e36 sedanu.Edzy rakstīja:Es arī Kuldīgā esmu katru dienu, parasti vēl ap deviņiem vakarā laižu gar laukumu uz darbu, un pa dienām aiz neko darīt braukāju pa visurieni. Ar ko pats pārvietojies? e36? Un paldies par komplimentu!pipax rakstīja:Kuldiga esmu katru dienu bet šitads sarkans kartupelwagens nav manits,smuks!!Edzy rakstīja:Hey! Es jau kādu laiku e36.lv ieskatos katru dienu, interesē vai vēl ir kāds Kuldīdznieks bez manis, kurš apmeklē forumu, Kuldīgā pēdējā laikā manīti diezgan padaudzi e36, pa brīvdienām manīts pelēks kabris, šodien uz laukuma divi ķiršu krāsas sedani, un gandrīz katru dienu pie centrenes redzās zils kompakts, kā arī katru dienu manās vēl pāris e36. itkā uzlīmes nevienam nav manītas, bet tas jau neliedz sēdēt forumā.! Gribējās zināt cik aktīvi forumnieki ir Kuldīgā, ja neesmu vienīgais, jo zinu ka pāris paziņas, kuriem bija e36 ir pārsēdušies uz citiem auto.
Jā ir redzēt gaiši zils sedans, rotējot
Hmm. Kas tad ar golfu tagd notiekas? Diezgan bieži manu visādus zilus sedanus, tāka nemācēšu teikt vai esmu tavējo piefiksējis, jā metu visu apli šķērsām, bet beigās kautkāda babene ar busu izlīda priekšā un iztraucēja visus priekus.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Tas točna ir 1.6?Janislv7 rakstīja:1.6 tomēr griež metināto reduktoru
http://youtu.be/xxISYkArZ20
Sent from my D5803 using Tapatalk
Nu ar golfu ir ta ka toreiz kad panemam galva bija plaisa nacas mainit galvu un vel sadus tadus sikumus pec tam jau maucam ieksa trase gaja ka lops 2x gandriz nomests vaka bet noplaucis un viss cotka. Nu tagad golfs jau skiet noperkams jaunajas karotites jo durvis bija salocitas un slieksnis uz ieksu ka ari beigas riteni nolauza bet nu motoru noklapet nu nebija iespejas. Un tas tev toreiz tos numurus atgadaja atpakal?Edzy rakstīja:Hmm. Kas tad ar golfu tagd notiekas? Diezgan bieži manu visādus zilus sedanus, tāka nemācēšu teikt vai esmu tavējo piefiksējis, jā metu visu apli šķērsām, bet beigās kautkāda babene ar busu izlīda priekšā un iztraucēja visus priekus.
Nu esmu tas kas bija lidzi tam calim kas iegadajas ar kuru toreiz kuldiga tikies kad biji piebraucis.Edzy rakstīja:Nee nummurs pie tevis.
Sk tad velak vinam iesu prasisu kur ir numuri jo vins man te teica neesen ka esot numurus tev aizvedis un adevis.
A tev tos numurus vel jo projam vajag?
Jap,velpietam vecais ar siksnu , Edzy var apliecinātemcix rakstīja:Tas točna ir 1.6?Janislv7 rakstīja:1.6 tomēr griež metināto reduktoru
Ja ir velesanas atbrauc uz skrundas pusi kadu dienu savu 1.6 vari ielikt slodze trase. protams ar ielas masinu nav velams bet nu es jau tik varu piedavat.Janislv7 rakstīja:Jap,velpietam vecais ar siksnu , Edzy var apliecinātemcix rakstīja:Tas točna ir 1.6?Janislv7 rakstīja:1.6 tomēr griež metināto reduktoru
kur Skrundā kāda trase?
Nedaudz arpuss skrundas mums pasiem uz lauka uztaisita trase pa kuru padzenaties bet nu jau kadu laiku neviens nau lidis virsu :) Bet ja ir velme var sarunat.Steinbergs rakstīja:kur Skrundā kāda trase?
Pagaidām atteikšos.Soulshaker rakstīja:Ja ir velesanas atbrauc uz skrundas pusi kadu dienu savu 1.6 vari ielikt slodze trase. protams ar ielas masinu nav velams bet nu es jau tik varu piedavat.Janislv7 rakstīja:Jap,velpietam vecais ar siksnu , Edzy var apliecinātemcix rakstīja: Tas točna ir 1.6?
Kur tad Skrundas pusē trase ir
Pļavas vidū ar traktoru izstumtas rises ?
Tas ātrāk būs Skrundā itkā bija krosa trase. Vislabākā trase ir pati Skrunda vai Kuldīga
Nuja, ja grib mašinai nolaust riteņus, to var pret borģūrām izdarīt, nevajag nemaz pa arumlauku brauktAlutinsh rakstīja:Tas ātrāk būs Skrundā itkā bija krosa trase. Vislabākā trase ir pati Skrunda vai Kuldīga
Nevajag jau braukt pa barģūrām, tad riteņi nelūzīs nost! Un jā Jānim ir 1,6
P.S Menti Kuldīgā diezgan Aktīvi šajos svētkos. Līgo vakarā braucu uz Rīgu un atpakaļ nevienu reizi mani neapturēja, atbaucu uz Kuldīgu nenobraucu ne 10km kad dabūju jau divas reizes pūst trubā Varbūt vainīgi rotājumi! Auto uz svētkiem izskatījās apmēram šāds!
P.S Menti Kuldīgā diezgan Aktīvi šajos svētkos. Līgo vakarā braucu uz Rīgu un atpakaļ nevienu reizi mani neapturēja, atbaucu uz Kuldīgu nenobraucu ne 10km kad dabūju jau divas reizes pūst trubā Varbūt vainīgi rotājumi! Auto uz svētkiem izskatījās apmēram šāds!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
ē Lasot Kurzemnieku, kurš uz Jelgavas ielas atstājis melnu svītru, ka pat saukuši pašvaldībniekus, jo redz smirdot pēc gumijas!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 41