psih-arno Black E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
psih-arno rakstīja:Emblēmu nelikšu. Man nav svarīgi, lai kāds uz ielas domā ka tur ir M3.
Daudz labprātāk pārsteigšu kādu, kas domā, ka tas ir 328
BMW-Big Money Waste
man bija favorītžurka šajā forumā -qsx turbo projekts, bet tagad man ir divas, un tava ir pirmā.
labak uzlimee 316i , tad parsteigsi vel labakSlim rakstīja:psih-arno rakstīja:Emblēmu nelikšu. Man nav svarīgi, lai kāds uz ielas domā ka tur ir M3.
Daudz labprātāk pārsteigšu kādu, kas domā, ka tas ir 328
Nevajag neko līmēt, nekādus M3 utt.. Man, piemēram, ir aizmugurē uzlīmēts, jau no rūpnīcas 318tds, bet iekšā mājo kas cits..
Patīk cilvēku sejas izteiksmes, kad viņi pasmejās un, pēc tam, ar garām sejām stāv blakus un aplūko mašīnu
Patīk cilvēku sejas izteiksmes, kad viņi pasmejās un, pēc tam, ar garām sejām stāv blakus un aplūko mašīnu
++++daudzPacha rakstīja:Nevajag neko līmēt, nekādus M3 utt.. Man, piemēram, ir aizmugurē uzlīmēts, jau no rūpnīcas 318tds, bet iekšā mājo kas cits..
Psih-arno kaapec tads klusums? kas notiek? kas jauns?
Aizbrauc uz garāžu tad arī zināsi visus jaunumus.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Pagaidām nekas nenotiek. Auto bauda ziemas miegu.
šeit ir vēl kāds e36 forumā kurš ir izgājis TA bez aizrādījumiem ?????
ginekologa kupeja ieprieksejaa skatee
apsveicu ar skati!
mani gandrīz izlaida pa 0, ķiniešu miglas pievīla!Rudziņš rakstīja:šeit ir vēl kāds e36 forumā kurš ir izgājis TA bez aizrādījumiem ?????
Klavina melnā kūtsRudziņš rakstīja:šeit ir vēl kāds e36 forumā kurš ir izgājis TA bez aizrādījumiem ?????
gruzs rakstīja:Vakar tieši manīts pie CSDD, bijām ar uguņainu E36
Es uz blakus līnijas redzēju Vorobjova E36 sportinieku.
liekas ka man nekad nau bijis nekadi ne aizradijumi ne atkartotas apskates ar savu e36, vienmer viss ar pirmo un pa tiroRudziņš rakstīja:šeit ir vēl kāds e36 forumā kurš ir izgājis TA bez aizrādījumiem ?????
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right