Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 32
- chevron_right
1. Nemet visus vienā maisā, nejau visi šeit reģ. lietotāji čurā karstu no BBS.ElvijsR rakstīja:Ir nu gan tauta.
Vienmēr mīzuši karstu par bbs , bet tgd čalim brauc virsū ,ka nepiestāv...
2. Neviens virsū nebrauc, šis ir forums un katram ir sakāms savs personīgais viedoklis.
3.
Bez komentāriem :lauki:ElvijsR rakstīja:Ja nav naudas neraksti, ja nav gaumes , tad tāpat...
pJēriņ turpini tik vergot savā UK un krāj naudiņu replikām
un kopš kura laika nejau visi šeit reģ. lietotaji čurā karstu no BBS, pirms kāda laika kad bija st5 bums visi dročhīja tā ka šļakst uz viņiem, un pasaki vēl ka nē
vispār man jau poh, šitais aparāts izskatās very nice, mauc kādus ratus gribi virsū
un kopš kura laika nejau visi šeit reģ. lietotaji čurā karstu no BBS, pirms kāda laika kad bija st5 bums visi dročhīja tā ka šļakst uz viņiem, un pasaki vēl ka nē
vispār man jau poh, šitais aparāts izskatās very nice, mauc kādus ratus gribi virsū
labākais interneta warriors
da ko Tu cepies.Dj_Zii rakstīja:Bac shitais mani viemer ir sitis nost ... Varbut paskataties uz savam mashinam , vai tiesham jums nav vajadzigaki spiltaki diski vai vispar diski ? ... Kada starpiba ja cilvekam iet pie sirds un patik tad ir viss gareii .
Pajautāt nevar
Kaa nav...ir!kars rakstīja:Vecie bija bbs, šie nav
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
diski, auto kopsskats sekss
gaidam gt spoileri
gaidam gt spoileri
kraasa jau 1:1 kaa nagaro silber:))
izskataas labi-Dienas gaismaa
BMW_The Ultimate Repair Bill
kraasu mikseejaam pashi, izmaksas 4 EUR +laka...Ramyrez rakstīja:kraasa jau 1:1 kaa nagaro silber:))
Šī mašīna un viņas īpašnieks pieder man
Gan jau tikai mashiinas deeljZirdziņa draudzene rakstīja:Šī mašīna un viņas īpašnieks pieder man
Nu bet protams
Man jau taa arii likaas, taisiisu testu, njemsu diskus nost, izputeeju un kraasu tumshi bruuunu ar flakoninjiem nopuutiishu...ja neaiziesi prom, tad buusi iistaaZirdziņa draudzene rakstīja:Nu bet protams
Protams, ka aizieshu Kaa gan es izskatiishos mashiinaa bez diskiem un bruunaa kraasaaZirdzins rakstīja:Man jau taa arii likaas, taisiisu testu, njemsu diskus nost, izputeeju un kraasu tumshi bruuunu ar flakoninjiem nopuutiishu...ja neaiziesi prom, tad buusi iistaaZirdziņa draudzene rakstīja:Nu bet protams
Ir tak PM iespējas.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Diskiem nav ne vainas,ir
p.s Cik izmaksāja tā VNZ ?
70 ar kapeikaam, lidz 80 eur...taa ir ta standarta proceduura ka tu njem numuru vinii piedava papildus, man tieshi sanaca uz saviem iniciaaljiemPauwer rakstīja:
Diskiem nav ne vainas,ir
p.s Cik izmaksāja tā VNZ ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16