CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 59
- chevron_right
Cerams
aarchijs rakstīja:NU TAD BEIDZOT AUTO IR LABĀS ROKĀS UN TIKS SATAISĪTS!CaK rakstīja:Tā varētu būt :) Dogma paņēma pie sevisRBG rakstīja:šodien redzēju kā kaut kāds audi vilka tavu sedanu, caur salaspili.
++++++
Ir gan labās rokās. Šodien (nu jau vakar) ātri sapratu kur jāmeklē Dogmas norādītā vieta, jo CaKa sedans stāvēja pie vārtiem
Nu nedrīks auto uzticēt kautkādiem Feģkiem, tas nekad nebeidzas labi. Pazīstamais ar gribeja sparnus nokrāsot lēti, bet 1rmkārt gaidija 2.menešus, 2trkart izradijās tupa nupūsti ar baloņčikiem, un pat nopuleti nebija putukļi lakā! un 130 vējā.
Ir normāli kantorīši un cilvēki, kas jēdz no bmw un nav fck kosmonauti!
Dogma kā glābej riņkis cak'am
par vienu sparnu samaksaja 130 eur ? kuru pec tam vajadzeja parkrasot ?markskise rakstīja:Nu nedrīks auto uzticēt kautkādiem Feģkiem, tas nekad nebeidzas labi. Pazīstamais ar gribeja sparnus nokrāsot lēti, bet 1rmkārt gaidija 2.menešus, 2trkart izradijās tupa nupūsti ar baloņčikiem, un pat nopuleti nebija putukļi lakā! un 130 vējā.
:
Man gan šķiet, ka Autocentrs Rīga nav nekādi Feģiki vai kā tu tur teici.markskise rakstīja:Nu nedrīks auto uzticēt kautkādiem Feģkiem, tas nekad nebeidzas labi. Pazīstamais ar gribeja sparnus nokrāsot lēti, bet 1rmkārt gaidija 2.menešus, 2trkart izradijās tupa nupūsti ar baloņčikiem, un pat nopuleti nebija putukļi lakā! un 130 vējā.
Ha ha ha! tad kapēc nedzini uz wess slect , latbemma Tur ar nav feģiku! bet kad ierubitu tāmi, tad gan līdzi jāņem ožamais spirts
Nū vispār latbemā pateica, ka man pārāk veca mašīna un ar tādām lietām nenodarbosies.markskise rakstīja:Ha ha ha! tad kapēc nedzini uz wess slect , latbemma Tur ar nav feģiku! bet kad ierubitu tāmi, tad gan līdzi jāņem ožamais spirts
2, spārnus! Bet ne jau par to! vnk ar balončiku nokrasot pa 130 eur Pa to piķi sanaktu vel ar korasolu no iekšas uz skabās grunts slāņa apstradāt un alus kaste un gaļa uz iesmiembaumanis rakstīja:par vienu sparnu samaksaja 130 eur ? kuru pec tam vajadzeja parkrasot ?markskise rakstīja:Nu nedrīks auto uzticēt kautkādiem Feģkiem, tas nekad nebeidzas labi. Pazīstamais ar gribeja sparnus nokrāsot lēti, bet 1rmkārt gaidija 2.menešus, 2trkart izradijās tupa nupūsti ar baloņčikiem, un pat nopuleti nebija putukļi lakā! un 130 vējā.
:
CaK, tu varētu uztaisīt īso DIY kā krāsoji diskus, materiāli + tehnika ?
Šo topiku lasot tālāk vienkārši ir sajūta, ka pusei forumistiem paurī ir caurums. Kurš maksā 130 euro par baloniņiem, es personīgi vel tam čalim liktu samaksāt par sajātiem spārniem.
Kad kļūs siltāks, uztaisīšu! :)sandzhus rakstīja:CaK, tu varētu uztaisīt īso DIY kā krāsoji diskus, materiāli + tehnika ?
Nu, kā skatos dogma nošāvies vēl nav, nez ir jau kādi aizsākumi darbam ap drošinātāju kasti?
Tā runā, ka ir jau redzams darbam gals. :)JorensHS rakstīja:Nu, kā skatos dogma nošāvies vēl nav, nez ir jau kādi aizsākumi darbam ap drošinātāju kasti?
man gan skiet ka ir un vēl konkrētākie .. ja auto servisa ipasnieks nespēj uznemties atbildību par darbiniekiem un to izdarīto tad kas tad vēl ir tas autocentrs ja ne fediki ..CaK rakstīja:Man gan šķiet, ka Autocentrs Rīga nav nekādi Feģiki vai kā tu tur teici.markskise rakstīja:Nu nedrīks auto uzticēt kautkādiem Feģkiem, tas nekad nebeidzas labi. Pazīstamais ar gribeja sparnus nokrāsot lēti, bet 1rmkārt gaidija 2.menešus, 2trkart izradijās tupa nupūsti ar baloņčikiem, un pat nopuleti nebija putukļi lakā! un 130 vējā.
P.S nezinu kādu palīdzību tev sniedza lietotājs jacex vai ka vinu tur bet reāli atceries faktu ka vins tev sprauda batonu ka viss tuliit buus gatavs tai pat laikā pec tam visu uzvelot uz kkadu nesaprotamu meistaru .. un tev vinju vajadzeja iesudzēt tiesā tapec ari vins kluva tads labs un tipa izpalidzigs .. lai vinu neiesudz kkadu papīru taks tu uzrakstīji kad atstāji masinu servisā
piemeram pienemsanas nodosanas aktu
Pilnībā piekrītu!GM-747 rakstīja:man gan skiet ka ir un vēl konkrētākie .. ja auto servisa ipasnieks nespēj uznemties atbildību par darbiniekiem un to izdarīto tad kas tad vēl ir tas autocentrs ja ne fediki ..CaK rakstīja:Man gan šķiet, ka Autocentrs Rīga nav nekādi Feģiki vai kā tu tur teici.markskise rakstīja:Nu nedrīks auto uzticēt kautkādiem Feģkiem, tas nekad nebeidzas labi. Pazīstamais ar gribeja sparnus nokrāsot lēti, bet 1rmkārt gaidija 2.menešus, 2trkart izradijās tupa nupūsti ar baloņčikiem, un pat nopuleti nebija putukļi lakā! un 130 vējā.
P.S nezinu kādu palīdzību tev sniedza lietotājs jacex vai ka vinu tur bet reāli atceries faktu ka vins tev sprauda batonu ka viss tuliit buus gatavs tai pat laikā pec tam visu uzvelot uz kkadu nesaprotamu meistaru .. un tev vinju vajadzeja iesudzēt tiesā tapec ari vins kluva tads labs un tipa izpalidzigs .. lai vinu neiesudz kkadu papīru taks tu uzrakstīji kad atstāji masinu servisā
piemeram pienemsanas nodosanas aktu
:true story:markskise rakstīja:Nu nedrīks auto uzticēt kautkādiem Feģkiem, tas nekad nebeidzas labi.
Man mutere gribēdama ietaupīt caur paziņām sameklēja kaut kādu kaktu kantori, kur gribēja sakrāsot durvis 5 golfam pēc nelielas avārijas (pirkts jauns iekš lv, visa vēsture zināma), rezumē = sūdīgi nokrāsots, nobraukāts benzīns līdz sarkanajam un pats labākais - izzāģēts katalizātors par ko uzzināja tikai ejot apskati kad atgāzes bija ārpus normas. Tā teikt ''ietaupija" pārdesmit lvl
CaK rakstīja:Man gan šķiet, ka Autocentrs Rīga nav nekādi Feģiki vai kā tu tur teici.markskise rakstīja:Nu nedrīks auto uzticēt kautkādiem Feģkiem, tas nekad nebeidzas labi. Pazīstamais ar gribeja sparnus nokrāsot lēti, bet 1rmkārt gaidija 2.menešus, 2trkart izradijās tupa nupūsti ar baloņčikiem, un pat nopuleti nebija putukļi lakā! un 130 vējā.
Uz šķūnīša arī bija rakstīts HUJ bet iekša malka...
Servisu/darbnicu sauc ka gribi kaut vai par autokurortu, autospa, autocentru.....
Jūs pinaties terminoloģijā - ar "Feģa" apzīmē vienu pašu epohālu meistaru kam pa spēkam salauzt jebko - savukārt kolektīvs kas nespēj veikt darbus, bet iekasē finanses tiek apzīmēts ar terminu "Šuriki".
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 59