E36-ifa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
aiziet velreiz nopasa sakuma
KAs jauns automašina? Gan jau nekas. Galvenais ka šoferis pats jauns vel
Hazard rakstīja:KAs jauns automašina? Gan jau nekas. Galvenais ka šoferis pats jauns vel
Interesanti zināt, a kam jābūt visu laiku jaunam vecai masīnai?! Vińa labi brauc, ir tīra, kopta, viss ar mašīnu ir kārtībā, no worries, ja kkas jauns būs tad es nooteikti Jums te atkal apspriešanai par prieku iemetīšu bildi
Emm, sarkasms. Jautaju kā pašai ta, nevis auto dzīviifa rakstīja:Hazard rakstīja:KAs jauns automašina? Gan jau nekas. Galvenais ka šoferis pats jauns vel
Interesanti zināt, a kam jābūt visu laiku jaunam vecai masīnai?! Vińa labi brauc, ir tīra, kopta, viss ar mašīnu ir kārtībā, no worries, ja kkas jauns būs tad es nooteikti Jums te atkal apspriešanai par prieku iemetīšu bildi
Nu jautājumi kā pašai var arī PMHazard rakstīja:Emm, sarkasms. Jautaju kā pašai ta, nevis auto dzīviifa rakstīja:Hazard rakstīja:KAs jauns automašina? Gan jau nekas. Galvenais ka šoferis pats jauns vel
Aši pārskrēju pāri, bet cik sapratu pupi nebija.
P.S - krāsojums normāls, diski slikti. Vajaga low&slow
Ivo_Fr rakstīja:Aši pārskrēju pāri, bet cik sapratu pupi nebija.
Nepatīk man slow
ifa rakstīja:Ivo_Fr rakstīja:Aši pārskrēju pāri, bet cik sapratu pupi nebija.
Nepatīk man slow
Ir redzēts uz gogoļa ielas, nav ne vainas arī ar to jumtu. Man tak ir pokemonu bamperi.
neka darit uz fikso - labak nedarit vispar , par tavu komentaru -Ivo_Fr rakstīja:Aši pārskrēju pāri, bet cik sapratu pupi nebija.
pri4om tur low and slow , cilveks tajsija ka pašam tik , ja kas atbilde uzreiz --- > " на вкус и цвет - товарищей нет " ja vajadzes tad google translator tev palidzes
Nu atkal off topic aiziet
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
A nu ka, negudrojamies te, savādāk spama Dievs piecelsies
Reinholds rakstīja:ifa rakstīja:Ivo_Fr rakstīja:Aši pārskrēju pāri, bet cik sapratu pupi nebija.
Nepatīk man slow
Ir redzēts uz gogoļa ielas, nav ne vainas arī ar to jumtu. Man tak ir pokemonu bamperi.
Es tikai esmu par visiem auto kuri uz citām stock izcełās
Man no šitā leņķa patīk sarkanais tonis, tas ir vienkārši kaut kāda random sarkanoranža metālika vai kāda OEM krāsa?
MetālikaJorensHS rakstīja:Man no šitā leņķa patīk sarkanais tonis, tas ir vienkārši kaut kāda random sarkanoranža metālika vai kāda OEM krāsa?
Bišku priekšu jāpiesēdina, smuks :)
Es atkārtošos, un teikšu ka man bail pa LV ceļiem braukt ar sēdinātu, jo man patīk braukt ātrinaljanke rakstīja:Bišku priekšu jāpiesēdina, smuks :)
kas ir ātri??? neticu ka visur lido uz 150 un uz aukšu, viss kas zemāk zem šī cipara nav ātri, bet normāli
un nevag jau visu laiku pieminēt Latvijas ceļus, nav nemaz tik slikti mums viņi, pabrauciet kaut ārpus LV ar savu auto un sapratīsiet, ka citur nemaz nav labāki tie ceļi...
un nevag jau visu laiku pieminēt Latvijas ceļus, nav nemaz tik slikti mums viņi, pabrauciet kaut ārpus LV ar savu auto un sapratīsiet, ka citur nemaz nav labāki tie ceļi...
labākais interneta warriors
Pēc manas pieredzes igaunijas maģistrāles ir par galvas tiesu labākas nekā mūsuwoldens rakstīja:kas ir ātri??? neticu ka visur lido uz 150 un uz aukšu, viss kas zemāk zem šī cipara nav ātri, bet normāli
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right