KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 25
- chevron_right
obc jau v ar redzet uz panelikorsa rakstīja:Būs būs 18 krāsainas podziņas arīRicY rakstīja:Smuks tourings . Pa manam izskatās ka būs 18 pogu OBC, spriežot pēc kā kā izdīrāts panelis.
katraa zinjaa cepums
dikti gribetos ari treso klokjiti pie stures
...
He.. Tā nu ir sanācis, ka tai vietā, lai palielītos ko esmu sadarijis iekš auto, ko arī biju apsolījis izdarīt, un kādu bildi ielikt, man jāsāk ar skumju noti..
Ceļā uz Somiju-jau pašā Somijā, Helsinkos auto ņēma un nosprāga..
Izlādējās aķis.. Un lielākā neizpratne-kāpēc uz paneļa neiedegās aķīša sarkanais indikātors!?! Vnk gaismas izdzisa un auto apstājās. Aķītis tukšs..
Tā nu noripināju malā un sāku meklēt palīdzību.
Mēģinu sevi mierināt ar domu, ka vis būs OK un atrast ko labu šajā visā, jo sanāca nakšņot Helsinkos, kaut arī dzīvoju un strādāju 300km no Helsinkiem. Bet nu iepazinu jaunus jaukus cilvēkus un guvu kādu pieredzi dzīvē šādās situācijās.
Zinu arī to, ka šis būs manam auto dārgākais remonts ever
Daudziem vis e36 nemaksā tik cik man izmaksās šī ģenerātora vai nu kas tur ir saremontēšana
Evakuātors svētdienas vakarā- 330 eiro par 3 km
Un nezinu cik ilgi tur kas būs darāms, jo te džeki strādā par 55 eiro h un šrotā lietots ģeņģeris ap 100-150 eiro
Bišķiņ jāpiegrieš būs siksna.
Plus vēl visi citi izdevumi, kā viesnīca, takši un nomas auto...
Nezaudēju optimismu...
Izlādējās aķis.. Un lielākā neizpratne-kāpēc uz paneļa neiedegās aķīša sarkanais indikātors!?! Vnk gaismas izdzisa un auto apstājās. Aķītis tukšs..
Mēģinu sevi mierināt ar domu, ka vis būs OK un atrast ko labu šajā visā, jo sanāca nakšņot Helsinkos, kaut arī dzīvoju un strādāju 300km no Helsinkiem. Bet nu iepazinu jaunus jaukus cilvēkus un guvu kādu pieredzi dzīvē šādās situācijās.
Daudziem vis e36 nemaksā tik cik man izmaksās šī ģenerātora vai nu kas tur ir saremontēšana
Un nezinu cik ilgi tur kas būs darāms, jo te džeki strādā par 55 eiro h un šrotā lietots ģeņģeris ap 100-150 eiro
Nezaudēju optimismu...
Pēdējais labojis korsa - 14 Jan 2013, 23:19, kopā labots 1 reizi.
Te nu auto jau nogādāts ar "zelta evakuātoru" uz HARRY LAMPINEN garāžu..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Un tagad pārvietojos ar ko šādu. Tās ir kkādas šausmas uz riteņiem Ceru līdz nedēļas vidum mans dīzeļvagons būs atpakaļ uz strīpas.
2012 gada ford fiesta. tiko no salona, bet nu neiet.. Pat nevarēju iedomāties, ka kāds auto var tik slikti iet..
Un par to vēl maksāju 80 eiro dienā
2012 gada ford fiesta. tiko no salona, bet nu neiet.. Pat nevarēju iedomāties, ka kāds auto var tik slikti iet..
Un par to vēl maksāju 80 eiro dienā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Opaa. Normals kaposts jaatloka par tadu nelaimi. Good luck. Lai izdodas sataisit autinu.
P.S. Ilgi pratoju, ko uzrakstit par fordu, bet nekas tads nepieskilas.
P.S. Ilgi pratoju, ko uzrakstit par fordu, bet nekas tads nepieskilas.
Ganjau buus ok.
Bij jau tāda doma iešāvusies, ka lētāk būtu izsaukt evakuātoru no LV un Latvijā arī saremontēt, jo te domāju remonts arī iegriezīsies uz kādiem 500 eiro
Bij jau tāda doma iešāvusies, ka lētāk būtu izsaukt evakuātoru no LV un Latvijā arī saremontēt, jo te domāju remonts arī iegriezīsies uz kādiem 500 eiro
Tas tik būtu kaut kas "Man lūdzu evakuatoru, atrodos Helsinkos"
Bet nu tas tiesa, ka veci BMW > jaunas ekonokastes.
Bet nu tas tiesa, ka veci BMW > jaunas ekonokastes.
Pēdējais labojis BRASS - 15 Jan 2013, 00:21, kopā labots 1 reizi.
Tad tā arī tiks darīts?korsa rakstīja:Ganjau buus ok.
Rīt no rīta laižu uz Helsinkiem, uz to servisu un tad lemsim, kas, kā un cik. Tad arī tiks izlemts ko darīt. Vai gaidīt lai kāds atved ko vajadzēs no LV vai pirkt tepat uz vietas
P.S.- Somija ir nežēlīga pret nelaimē nonākušajiem
P.S.- Somija ir nežēlīga pret nelaimē nonākušajiem
lasot to visu - nu vienkārši kosmoss....
gandrīz jālaiž uz Somiju tirgot detaļas...
gandrīz jālaiž uz Somiju tirgot detaļas...
Nja cipars normals, bet algas viniem ar nav 300ls, tapec laikam prieksh viniem tas ir normali
Tev bija jasaka ka tu esi no latvijas, man ludzu atlaiditi
Bet ja nopietni-viss sliktais notiek visnepiemerotakaja bridi.
Tev bija jasaka ka tu esi no latvijas, man ludzu atlaiditi
Bet ja nopietni-viss sliktais notiek visnepiemerotakaja bridi.
Neveiksmīgi, bet korsa nebūs tas kas dēļ ģeņģera pazaudēs optimismu!
Pastrādāsi pārs dienaktis klāt un būs viss bumbās! Sūdīgāk būtu, ja piķa nebūtu ar ko saremontēt, tad gan tavs auto uz ceļa malas svešzemē mētātos!
Pastrādāsi pārs dienaktis klāt un būs viss bumbās! Sūdīgāk būtu, ja piķa nebūtu ar ko saremontēt, tad gan tavs auto uz ceļa malas svešzemē mētātos!
Ha.. te jau korsa bizness jātaisa, detaļas somijā jātirgo
Bet nu skarbi, skarbi .. lai viss izdodas un dīzelītis atkal rūc
Bet nu skarbi, skarbi .. lai viss izdodas un dīzelītis atkal rūc
njaa papados konkreets
Rīt jau aizlikšu kādu vārdu. Varbūt varu nākamreiz braucot kko ievest šiem
..bet visvairāk biju izbrīnīts-kāpēc panelī neiedegās sarkanā lampiņa, ka nelādē. Lampiņa bij vesela-pārbaudiju vairākas reizes.
Nu vispar man ar neiedegas lampiņa, jo oglitem bij beigas...korsa rakstīja:He.. Tā nu ir sanācis, ka tai vietā, lai palielītos ko esmu sadarijis iekš auto, ko arī biju apsolījis izdarīt, un kādu bildi ielikt, man jāsāk ar skumju noti..
Nezaudēju optimismu...
korsa rakstīja:..bet visvairāk biju izbrīnīts-kāpēc panelī neiedegās sarkanā lampiņa, ka nelādē. Lampiņa bij vesela-pārbaudiju vairākas reizes.
lampiņa ir priekš tā, lai redzētu , ka siksna pārtrūkusi. pat ja ģenerators dos laukā kaut dažus Ma, lampiņa nedegs . (true story).korsa rakstīja:..bet visvairāk biju izbrīnīts-kāpēc panelī neiedegās sarkanā lampiņa, ka nelādē. Lampiņa bij vesela-pārbaudiju vairākas reizes.
Man arī lampiņa nedega, kad lādēšana bija pazudusi
Vispār skarbi cipari...
Vispār skarbi cipari...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15