Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 37
- chevron_right
Kam Tev vienu zaļu spārnu? :)
Sencīša E36STUDENTS rakstīja:Kam Tev vienu zaļu spārnu? :)
Kā jau manāms manā DIY: http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=21 ... 93#p115493,
esmu daļēji ieinstalējis Check Control
esmu daļēji ieinstalējis Check Control
a ko nozīmē daļēji?
Tas nozīmē, ka pievienoti ir tikai vejstiklu šķidruma līmeņa un tosola līmeņa datčiki, lampas vel nav pievienotas, tāpat kā bremžus pedāļa slēdzis. Tam pašlaik top shēmas un tiek apsmadzeņots viss, kā kas notiek un kur kādus vadus jāvelk.RENIO rakstīja:a ko nozīmē daļēji?
tad veiksmi darbos
PaldiesRENIO rakstīja:tad veiksmi darbos
Jāsaka, ka kad esmu paurbies cauri vadiem, shēmām un esmu +/- izpratis Check Control darbību, saprotu, ka nekas extra grūts tur nemaz nav. Padzirdot cik Powera lietotajs Driver prasa par CC un OBC ielikšanu, man žoklis atkārās
Cik prasa?
20ls/h
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Runā, ka prasot 100Ls par 18 pogu OBC ar CC ieinstalēšanu... zinot, ka ielikt OBC ir ap 2-3h darba + CC kādas stundas 6-7, raiti strādājot (spriežu pēc tā, ka ielikt CC tā, lai strādā viss, kas man tagad strādā, paralēli rakstot DIY, man aizņema max 3h) varbūt viena diena kopā, teikšu, ka piķis tāds ka uj, par cik būtībā nav tas nekas nenormāli grūts, izņemot to, ka jāizņem vismaz sofera benķis un jāuzloka paklājs, lai tiktu pie vadiem, kur ielaist papildu vadus uz pak. lampāmSTUDENTS rakstīja:Cik prasa?
Ja jau par M52B28 pravodtkas ievilkšanu e34 kuzovā arī prasa 100Ls, tad manuprāt par šerpu priekš OBC un CC
Ja izdosies visu salikt pa čotko tā lai viss tiešām strādā, tad piedāvāšu visu savilkt par vismaz uz pusi zemāku cenu
P.S. Biju pārsteigts, kad uzraku, ka CC lamaps atšķiras no auto bez CC
Kas tieši atšķiras? Esmu mainījis lampas, gan pr., gan aizmugurējās, nekad nav bijušas problēmas.
Varbūt tev vienkārši veicas Cik lasīju netā, tad tur pak. lampās (jā, tikai aizmugurejās) štekerim esot jāieliek viens Pins, un jāpārgriež plaksne, kas savieno abas gabarītu spuldzes. tas esot aktuāli tikai sedaniem un kupejām (krabjiem arī gan jau), bet touringiem ne. Reku links ar info par bez CC un CC lampām: http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1600722dogMa rakstīja:Kas tieši atšķiras? Esmu mainījis lampas, gan pr., gan aizmugurējās, nekad nav bijušas problēmas.
Varbūt tāds joks ir tikai USA e36? Jāpaskatās kas man ar to štekeri tur ir
Šodien veiksmīgi nopmainīts vadītāja loga mehanisms, nav vairs ar roku jāpietur, lai stikls ietu normāli pa gumiju
Paraleli tam nomainītas tapat abšifkām - tagad nekas negrab, nekratās un nerada kaitinošas kustības
Vienīgā mistērija - visām tumbām, kas iet caur pastiprinātāju (subis, pakaļējās tumbas) braucot var dzirdēt sīcoņu, kas paliek skaļāka un spalgāka, ja uzdod apgriezienus motoram, nevar tac būt, ka ģenģeris dod uz masu kautkādu nenormalo frekvenci, kas iezogas tumbiņās?
Paraleli tam nomainītas tapat abšifkām - tagad nekas negrab, nekratās un nerada kaitinošas kustības
Vienīgā mistērija - visām tumbām, kas iet caur pastiprinātāju (subis, pakaļējās tumbas) braucot var dzirdēt sīcoņu, kas paliek skaļāka un spalgāka, ja uzdod apgriezienus motoram, nevar tac būt, ka ģenģeris dod uz masu kautkādu nenormalo frekvenci, kas iezogas tumbiņās?
Manam maģītim tā bija, kad masa lineārajām izejām nosprāga. Liet. Jonjis ļoti operatīvi un kvalitatīvi salaboja
vai arī līnijas vads bojāts līdz pastūzim.
Varbūt smieklīgi, bet pēc lineāro vadu pārspraušanas pastūzī skaņa pazuda
Kāpēc man ir tādas aizdomas, ka B28 drīz sēdēs zem haubes?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nezinu, nezinu, kur tad Tev putniņi jau čivina? Ir tāds plāns pēc skates krĀMĒT B28 iekšā
Nu ko, trešdien jābrauc uz skati, kā rezultātā vakars, kas bija paredzēts televizoram un popkornam pārvērtās par elektronikas gļuku likvidēšanu - tagad man ir abas pakaļējās miglas un abas bremžugunis
Rīt jāpārvelk vadi no miglām uz paneli, lai lampiņas arī spīdētu + jaizravē ārā spuldzītes airbagam un ABS, lai nerodas TA lieki jautājumi
Rīt jāpārvelk vadi no miglām uz paneli, lai lampiņas arī spīdētu + jaizravē ārā spuldzītes airbagam un ABS, lai nerodas TA lieki jautājumi
Lai arī ziņoju sen pēc notikuma, bet skat diemžēl nedabūju - ielika 2 par neesošu roceni un 2 par pārāk spilgtiem gabarītiem aizmugurē, 1 par ABS lampiņu, un divi standarta vieninieki - rūsiņš un eļļas noplūde.
Februāris tiks veltīts auto kopšanai - salabošu roceni, jānomaina koili, pāris bukses priekšā, kā arī jāgatavo diski vasarai.
Tiesa gan, nebūs man tie trakie R17, sapratu, ka negribu to čakaru, tāpēč diski tika samainīti pret R16 "Neglītajiem" Style 5, ideālā stāvoklī. Nākamā dilemma - krāsa diskiem. Plaukts tiks pulēts (cik nu viņš tur ir), un vidus krāsots kādā "perversā" krāsā, tā, lai melns auto (jā, auto būs melns) ar diskiem izskatītos kā oga.
Pagaidām favorīts ir violeta un rozā krāsa (fotošop-power)
Variantos ir arī zila, melna un dzeltenīgi zeltīta, bet melns + melns būs par daudz, vajag kautkādu nebūt krāsainību
Plānā līdz vasaras sezonas sākumam:
Pārmetināt sliekšņus, sametināt visus caurumiņus, kur kāds ir
Salabot pak. arkas (nezinu vai valcēt, vai ne, ar šiem diskiem laikam nav jēgas)
Visu rūsiņu likvidēšana, slēpto virsbūves nesošo daļu pretkorozijas apstrāde, nomastikošana mazākam troksnim iekšā
Auto pārlīmēšana melnā krāsā
pagaidām 2.8 palike otrajā plānā, jo šitais motorīts itkā vēl rūc
Tāpat otrajā plānā paliek arī salona pāršūšana un melnie griesti.
Obligāti līdz vasarai tiks ieinstalēta digitālā klima ( Mājiens ar slotaskātu Korsam )
Februāris tiks veltīts auto kopšanai - salabošu roceni, jānomaina koili, pāris bukses priekšā, kā arī jāgatavo diski vasarai.
Tiesa gan, nebūs man tie trakie R17, sapratu, ka negribu to čakaru, tāpēč diski tika samainīti pret R16 "Neglītajiem" Style 5, ideālā stāvoklī. Nākamā dilemma - krāsa diskiem. Plaukts tiks pulēts (cik nu viņš tur ir), un vidus krāsots kādā "perversā" krāsā, tā, lai melns auto (jā, auto būs melns) ar diskiem izskatītos kā oga.
Pagaidām favorīts ir violeta un rozā krāsa (fotošop-power)
Variantos ir arī zila, melna un dzeltenīgi zeltīta, bet melns + melns būs par daudz, vajag kautkādu nebūt krāsainību
Plānā līdz vasaras sezonas sākumam:
Pārmetināt sliekšņus, sametināt visus caurumiņus, kur kāds ir
Salabot pak. arkas (nezinu vai valcēt, vai ne, ar šiem diskiem laikam nav jēgas)
Visu rūsiņu likvidēšana, slēpto virsbūves nesošo daļu pretkorozijas apstrāde, nomastikošana mazākam troksnim iekšā
Auto pārlīmēšana melnā krāsā
pagaidām 2.8 palike otrajā plānā, jo šitais motorīts itkā vēl rūc
Tāpat otrajā plānā paliek arī salona pāršūšana un melnie griesti.
Obligāti līdz vasarai tiks ieinstalēta digitālā klima ( Mājiens ar slotaskātu Korsam )
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 37