Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 66
- chevron_right
Tev tieši kurš teksts bija nesaprotams? Jau divas reizes uzsvēru, ka cepiens ir nevis par cenām, bet par PEREKUPU GĀJIENIEM! Vēlreiz uzrakstīt vai pa zilbēm varbūt? Tad varbūt nafig visas pārējās sadaļas dzēšam, paliek tikai pirkt/pārdot topiki un basta? Jo kāda tad jēga no foruma, ja te ir perekupi?Martinsoon rakstīja:nu kam vajag tas iedos 150 e par kolektoru ar droseli... tas lietas vairaak nepalies paliek tikai mazak. Ja ir padargu aizer ciet sludinajumu un neperc nevis pin klat mani vel ka es magi pardevis esmu pa 160 un? Aizej uz statoil un paraudi ka vakar degviela bija letaka un ka Jus visi ahujeli:D tas domats martdyInferno rakstīja:Visi, kas nevar nopirkt M50 kolektoru pa 150e vai CD43 pa 150e vai hujzin cik tur bija, automātā ir bomži un nabagi
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
dabus banu perekupi:DVladlen rakstīja:Ne nu var kaut kur kko dabut leti un pec tam pardod par tirgus cenu.. Bet Perk sadala atklati meklet kaut ko zem tirgus cenas un pec paris h Pardod sadala to pasu tirgot virs tirgus cenas irmaartyd rakstīja:Jā, ja nopērk auto un jauc detaļās, piekrītu - nervi, laiks utt.540i rakstīja:Lai jau dzīvo kā māk, nav jau spiesta lieta neko pirkt par kosmosu, tomēr daļas tirgot reizēm nervus ar paņem ja jāatbild uz 100 dumjiem jautājumiem par primitīvu detaļu...
Bet tas droseļu komplekts par 400EUR ir ļoti labs piedāvājums, būtu pašam vajadzība un interese noteikti paņemtu, ir iets cauri droseļiem uz m52, 400 Eur plug&play tas ir to verts.
Bet reāli - tika meklēts pirms nedēļas kolektors par max 50 eiro, lai nopārdotu pa 150? Nopietni?
Es jau vienreiz pateicu, ka šajā forumā perekupi nebūs, tas ir forums, kur cits citam ir ja ne čomi, tad labi paziņas un pārdod daļas zem tirgus vērtības vai vismaz līdz tai (nerunāju par detaļu tirgoņiem/šrotistiem)
Nākamais, kurš šādi izdarīs, dabūs banu. Varat noriet mani līdz nelabumam, bet es pie savas nostājas palikšu, ka forums ir forums, un perekupi paliek rumbulā
Lai perk un lai pardod lai taisa naudu tev zel? Vienkarsi neperc! Man personigi poh perekups vai nee ir labi ja varu dabut to ko man vajag uzsitiena!
Tie, kuriem nepatīk kosmosa cenas - patin sludinājumam garām, tie, kuriem nepatīk kritika par kosmiskām cenām (respektīvi, šo detaļu pārdevēji) - aizver šo topiku un nelasa. Kāpēc tas "nepatīk, pis nahuj" darbojas tikai vienā virzienā, kad runa ir par to, ka "negribi - nepērc"?
b25 - drosele ~ 10 eurTomSkarsts rakstīja:No S52 jēga vispār salīdzinot price/performance ar M50NV un M54B30 combo, kas ir stipri tuvu tam?
Also, interesē aptuvenās vērtības:
M50B25 drosele
M50B20 drosele
M52B28 sprauslas
b20 - ~ 5 eur
2.8 sprauslas ~ 30 eur
Citā ziņā, nav jau smuki tā darīt, bet ja pats puslīdz paseko līdzi cenām pārdod sadaļā, tad jau neiegrābsies.
'
Un par kolektoriem - katrs sīkums kaut ko dod. Oem m3 kolektoru piedāvājums ir visai ierobežots un tos katru dienu nenopirksi, bet sadalenes var uzsūtīt jebkurā brīdī. Protams, individual būvēts kolektors ir daudz labāk, bet tur izmaksas kā mēs zinām ir visai lielas, un kamēr nav tādas rocības kaut vai ss kopija ir krietni labāka par oem m5x variantu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Jautajums, kada ir civilizētā cena LSD elementam, saprotu ka uzskrējusi līdz 400e bet tas nav nedaudz pa daudz ne atjaunotām elementam?
3B Motorsport
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
www.3bmotorsport.com
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
www.3bmotorsport.com
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Protams ka par daudz ar sadilušu LsD maksāt pus tūkstoti
168mm 100-150ewu-ryder rakstīja:Jautajums, kada ir civilizētā cena LSD elementam, saprotu ka uzskrējusi līdz 400e bet tas nav nedaudz pa daudz ne atjaunotām elementam?
188mm 200-300e
210mm 150-250e
Plikam elementam domāju ka jābūt vēl lētākam...
Vladlen rakstīja:168mm 100-150ewu-ryder rakstīja:Jautajums, kada ir civilizētā cena LSD elementam, saprotu ka uzskrējusi līdz 400e bet tas nav nedaudz pa daudz ne atjaunotām elementam?
188mm 200-300e
210mm 150-250e
Lētāk tik sanāk Justā maziņāskasp1js rakstīja:Plikam elementam domāju ka jābūt vēl lētākam...
Ir sakrajushies bmw instumenti, nav ne jausmas cik var prasit par tiem?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Čīkstošie rauduļi, čīkstiet labāk par OCTAs cenām, jo to Jums spiež pirkt.
OCTAs cenas jau izrunātas
Iekš ebay gan jau aizietu, bet tā es pat kādu varētu paņemt, man laikam viens pietrūka pilnam komplektam. Tik jāpaskatās, kas tieši trūka.nukss rakstīja:Labs vakars,
Jaunie oem maksa 5-10e gbRob rakstīja:Iekš ebay gan jau aizietu, bet tā es pat kādu varētu paņemt, man laikam viens pietrūka pilnam komplektam. Tik jāpaskatās, kas tieši trūka.nukss rakstīja:Labs vakars,
Izklausas smieklīgi, ka cilvēks par sevi runā no citu cilvēku skata punkta.Martinsoon rakstīja:Lai perk un lai pardod lai taisa naudu tev zel? Vienkarsi neperc! Man personigi poh perekups vai nee ir labi ja varu dabut to ko man vajag uzsitiena!
Tu jau esi tas perekups, kurš vienā topicā meklē detaļu, bet otrā to pašu tirgo par 3x cenu
Gan ar m50 vienmasnieku tā bija, gan ar maģi.
Labi, gluži reizē abos topicos nav tavi posti, bet tavus perekupa gājienus nevar nepamanīt
Cipruss dargak nevar???
cipruss18 rakstīja:Pardodu amortizatorus ar sedinatajam atsperem
40 euro viss kopaa
Vaitad tas ir dārgi?riebeklis rakstīja:Cipruss dargak nevar???
40 euro viss kopaa
Es e46 mpack amjus ar atsperem pa lēto pārdevu par 50e
Normāla cena ir 50 par stoikas komplektu
Jebšu e36 tas jātirgo par grauzdińu cenu?
Sēdinātās atsperes 20-30e pāris, dzīvji amji arī ap 20-30e pāris, veseli atbalsti 10e pāris. Kopā lētāk, tā kā cipars adekvāts.-AF- rakstīja:Vaitad tas ir dārgi?riebeklis rakstīja:Cipruss dargak nevar???
40 euro viss kopaa
Es e46 mpack amjus ar atsperem pa lēto pārdevu par 50e
Normāla cena ir 50 par stoikas komplektu
Jebšu e36 tas jātirgo par grauzdińu cenu?
Skaidrs, bet kas man trūkst? Blakus skrūvgriezim ir tukša vieta.Vladlen rakstīja:Jaunie oem maksa 5-10e gbRob rakstīja:Iekš ebay gan jau aizietu, bet tā es pat kādu varētu paņemt, man laikam viens pietrūka pilnam komplektam. Tik jāpaskatās, kas tieši trūka.nukss rakstīja:Labs vakars,
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 66