Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 62
- chevron_right
Tukšgaitā gāžetot nav vibrācijas, tātad tam ar līdzsvarojumu nav nekāda sakara. Ir gadījušies izjukuši demferi, ka purinās visa mašīna un nepārprotama vaina disbalansējies demferis. Saucot to par vibrāciju dadz ko var pārprast. Lai precīzāk saparstu, ja jums kādam ir m20, tad bracot 5. pārnesumu uz 900 rpm iespiediet grīdā pedāli.....putans rakstīja:varbuut ta vibracija ir delj nenolidzsvarotas klokjenes (vinju lidzsvaro kopa ar spararatu).erda rakstīja:Protams, ka tāda sajūta ir,ja cuka grīdā, tad tik štepselē, bet savukārt, uz zemu RPM 1-1,5k nedaudz izjūtama vibrācija, bet tas viss pārrunāts ar lietpratējiem un saprasts, ka ar m20 tā arī ir jābūt dēļ tā, ka nav demfera.
Par balansēšanu - rūpnīcā katrs elements pats par sevi ir nobalansēts - kloķenme, sparrarats, kurvis, celiņsiksnu skriemelis, tāpēc atsevišķi uzstādīts nobalnasēts spararats neradīs nekādu disbalansu
[quote="erda"]Protams, ka tāda sajūta ir,ja cuka grīdā, tad tik štepselē, bet savukārt, uz zemu RPM 1-1,5k nedaudz izjūtama vibrācija, bet tas viss pārrunāts ar lietpratējiem un saprasts, ka ar m20 tā arī ir jābūt dēļ tā, ka nav demfera.[/quote]
taa nevar buut ka ir juutama vibraacija ..man arii tiesi ir m20 spararats 6kg un pilniigi neko nejuutu..
taa nevar buut ka ir juutama vibraacija ..man arii tiesi ir m20 spararats 6kg un pilniigi neko nejuutu..
Tikko izbraucu ar erdas žurceli. Nu, nav tā tāda vibrācija par ko jūs domājat. Es arī biju pārpratis :) Viss tur ir kā nākas
nu re, sak palikt vairak cilveku kuriem nau nekadu vibraciju tiem kas tik dzirdejushi ka kaukas tur vibre, vai vel nez kas, iesaku izbraukt ar kadu auto kuram ari ir m20 spararats un autinjam viss ir kartiba, un tad spriest, vibre vai nevibre!
...
dod savu, izbraukšu!
tev tak pasham viss ir ok
bet domaju ka tev nepatiks ar manejo braukt, jo kresli bus pa cietu
bet domaju ka tev nepatiks ar manejo braukt, jo kresli bus pa cietu
...
tad jau visi m20b20, m20b25, m20b27 butu shausmigi vibrejoshie dzineji
Palasi ieprieksš, Tā sauktā vibrācija raksturīga tikai īpaši atvieglinātajiem!
Nez vai tev ir vibracija, mozh dzinejs pie zemiem apgriezieniem vnk savadak, asak, atsaucas? vienkarshi sametot spararatu un sajuga komplektu no m20 it ka vibracijai nav jabut. man uz m50b20 savulaik bija parasts spararats un sajuga disks ar demferi(atsperem)-nekadu vibraciju nebija.
gatavs ziemai!
Priekšā atsperes no 60 uz 40mm, ziemenes virsū ar jaunajiem kalpakiem!
"Ļoti glīts"
P.S. Bildēts ar slaveno 3310 nokia!
Priekšā atsperes no 60 uz 40mm, ziemenes virsū ar jaunajiem kalpakiem!
"Ļoti glīts"
P.S. Bildēts ar slaveno 3310 nokia!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
labak nekomentesu ziemas izskatu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
tu man sāli brūce bērsi?
Tā jau tas ziemas skats ir briesmīgs, bet kāda mārutka pēc vēl jākrauj tie pretīgi atbaidošie kalpaki? Gaumes lieta, protams, bet nu ar melniem diskiem vismaz izskatās labāk, nebūtu ST uzlīmes, vispār padomātu ka opaps brauc.
AgnisB rakstīja:hmm, M bamperi un sliekšņus neņemsi nost uz ziemu?
KO man bez sliekšņiem un bamperiem braukāt?
Tirgojot, varēšu rādīt šito bildi un komentēt, ka opis pēdējos divus gadus ar viņu uz bodi braukā!
Pēdējais labojis erda - 13 Dec 2011, 22:31, kopā labots 1 reizi.
cik gadus jau brauc pa ziemu ar M buferi?
šitā būs otrā ziema ar šo drapaku, ar iepriekšējo arī divas sezonas nobraukāju!
Kur problēma?
Kur problēma?
ir vnk biezi redzets ka atraj m buferim videjo apakshejo dalju ... bet nu visadi var gadities:)
spļauj pa kreiso, man tā vēl nav gadījies!!!
pieklauveju pie koka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …