RENIO'S cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 86
- chevron_right
Parastos!
1. variants
Nr.1 labak.
Ja domā likt nr.2 tad tik pat labi var likt ari R1 spoguljus vispar uz kabri varetu izskatities interesanti un neredzeti
Ja domā likt nr.2 tad tik pat labi var likt ari R1 spoguljus vispar uz kabri varetu izskatities interesanti un neredzeti
Ar shniceles spoguljiem auto izskataas ,kaa nogreekojies suns ar pieglaustaam ausiim
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
pagaidām sanāk cik cilvēku tik viedokļu
koroče hvz ko darīt....
Varbūt kāds vēl kaut ko var ieteikt? varbūt kādus citus likt? nu protams nu ne tikai ķīnas un hagus
koroče hvz ko darīt....
Varbūt kāds vēl kaut ko var ieteikt? varbūt kādus citus likt? nu protams nu ne tikai ķīnas un hagus
Moš SAAB spoguļus?
(sorry nenoturējos)
Man jau liekas, ka paliec vien pie parastajiem vai nu izņēmuma gadījumā //M pa brīvdienām!
(sorry nenoturējos)
Man jau liekas, ka paliec vien pie parastajiem vai nu izņēmuma gadījumā //M pa brīvdienām!
Man ar liekas, ka vislabāk pie M-pakas izskatās parastie spoguļi, jo visa M-paka ir kantaina, kā ar cirvi iztēsta, bet kāpēc tie spoguļi ir apaļi kā olas?RENIO rakstīja:pagaidām sanāk cik cilvēku tik viedokļu
koroče hvz ko darīt....
Laikam jau no aeirodinamikas viedoklja, kkur nepieciešamas asas šķautnes, kkur attiecīgi, kur to asumu iegūt nesanāca no izskata viedokļa (tiem pašiem spoguļiem) saitaisija apaļu, kas jebkurā gadījumā labāk par oriģinalo "lāpstu". Bet vai ta mums tas svarīgi, galvenais uz zemprofila R16 vilkt vēderu pa zemi 70km/h!
d[-_-]b
īsāk sakot krāsošu m-spoguļus
parastos spoguļus jebkurā gadījumā varēšu uzlikt jebkurā laikā
kā arī sākts papildināt auto ekstru skaitu
parastos spoguļus jebkurā gadījumā varēšu uzlikt jebkurā laikā
kā arī sākts papildināt auto ekstru skaitu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tiešām, sīkums, bet patīkami.
Perfekti ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
+1Rapakivi rakstīja:Tiešām, sīkums, bet patīkami.
skaisti, bet vajadzēja apzeltīt
Nu pēc tava posta vairs nav ko teikt ...
Skrūves vedi uz Starta ielu pucēt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …