Dienas Snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- …
- 284
- chevron_right
aivi,kadi plaani shim?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Baigi pilns! Ja domā vēlāk jaukt āŗā, ziņo man - vajag ātrum kloķa uzgali, to maģi un klimu
Daļēji pieduros
ps Ciprus, tavam krabim paspārņi nokrāsoti sarkani un izskatās traki
Ar planiem pagaidam nedalissos kad saakssu ko veidot tad iemetiissu kaadu bildi
Viens 3.2l setups aizkjeries garaza neliek mieru
Viens 3.2l setups aizkjeries garaza neliek mieru
Instagram INDIGAIS
Arī bija pabūts Igaunijā, bet trips krietni īsāks, pērnava, rummu karjär un atpakaļ lv!Finks rakstīja:~1600km vaļinājuma pa Igauniju noripoti. #rūcungrab
Mēs vairāk braucām tieši uz Saaremaa, beigās aizbraucām līdz Tallinai jo negribējas tik ātri braukt atpakaļ.DN-848 rakstīja:Arī bija pabūts Igaunijā, bet trips krietni īsāks, pērnava, rummu karjär un atpakaļ lv!Finks rakstīja:~1600km vaļinājuma pa Igauniju noripoti. #rūcungrab
E46 Tika pie stīlijiem.
E46 iet cauri tam bēdīgajam posmam, kam cauri gājis e30 un e36
ŠausmasKristoferaDzive rakstīja:E46 Tika pie stīlijiem.
Maigi teikts...edawards rakstīja:ŠausmasKristoferaDzive rakstīja:E46 Tika pie stīlijiem.
KA-91 rakstīja:E46 iet cauri tam bēdīgajam posmam, kam cauri gājis e30 un e36
Tur es Tev pilnīgi piekritīšu. E30 no visām šīm izvirtībām un kaušanām ir cietis visvairāk, ielās ļoti maz redzams ir kā paslīd garām kāds sakarīgs E30, bet E36 gan vel var atrast diezgan labus eksemplārus, tas nav retro, tas ir vienkārši vecs auto ar savu dizainu, kas neatstāj vienaldzīgus daudzus, tajā skaitā arī mani. Bet visa tā nojāšana... Tas viss ir tikai tāpēc, ka auto nokļūst tāda cilvēka rokās, kam ir kaut kādi mazvērtības kompleksi, kam nav pat pamatzināšanu kā tas auto darbojas, galvenais, lai kā šķiļ tā iet pa visām bedrēm + tam visam youtube video: "how to drift with bmw" Ejam SS.lv noskatam daudz maz lētāko autiņu ar sakarīgāko stāvokli, lai var draugiem palielīties ka nav sapuvis, tikko no vācijas, nav sists nav krāsots, viss perfekto un saprotam ka naudas nav, viss turpinas mogo kantorī uz kosmiskiem procentiem, bet uz to ir pilnīgi uzšpļaut, jo man tak būs bembis un es būšu ērglis, drifteris, ielu karalis. Un tad sākās sūdu stils "nau kā visiem", jo redz visi nav tik bagāti lai atļautos M-Paku, labāk ieiešu stickershopā un pasūtīšu "hoonigan, drift king" uzlīmi un uzmetināšu pie vasjas garāžā šķībus steelies.
Tu esi pilnīgi nekāds laikam... cilvēkiem uzskati atšķirās, citi e36 ir fanāti un kopj, saudzē, mīl. Bet ir cilvēki kuri vienkārši nopērk žurku, tīri tikai tāpēc lai izārdītos un rokas taisnotu. Tu pats te nodirs visus, bet savos 17-18 gados brauci ar nopuvušu 2.8 kupeju, kurai grīda turējās uz špakteļa un varēji lielīties draugiem ka esi ielu karalis, un pārdevi kupeju tikai tāpēc, ka mamma neļāva tik lielu motoru. Kur taisnība? Nenodirs citus un caur dator ekrānu neesi kings.. katrs ar savu auto brauc tikai un vienīgi kā viņš grib.. Un vispār, kāds sūdu stils? Paskaidro ko nozīmē sūdu stils???Agriizz rakstīja:KA-91 rakstīja:E46 iet cauri tam bēdīgajam posmam, kam cauri gājis e30 un e36
Tur es Tev pilnīgi piekritīšu. E30 no visām šīm izvirtībām un kaušanām ir cietis visvairāk, ielās ļoti maz redzams ir kā paslīd garām kāds sakarīgs E30, bet E36 gan vel var atrast diezgan labus eksemplārus, tas nav retro, tas ir vienkārši vecs auto ar savu dizainu, kas neatstāj vienaldzīgus daudzus, tajā skaitā arī mani. Bet visa tā nojāšana... Tas viss ir tikai tāpēc, ka auto nokļūst tāda cilvēka rokās, kam ir kaut kādi mazvērtības kompleksi, kam nav pat pamatzināšanu kā tas auto darbojas, galvenais, lai kā šķiļ tā iet pa visām bedrēm + tam visam youtube video: "how to drift with bmw" Ejam SS.lv noskatam daudz maz lētāko autiņu ar sakarīgāko stāvokli, lai var draugiem palielīties ka nav sapuvis, tikko no vācijas, nav sists nav krāsots, viss perfekto un saprotam ka naudas nav, viss turpinas mogo kantorī uz kosmiskiem procentiem, bet uz to ir pilnīgi uzšpļaut, jo man tak būs bembis un es būšu ērglis, drifteris, ielu karalis. Un tad sākās sūdu stils "nau kā visiem", jo redz visi nav tik bagāti lai atļautos M-Paku, labāk ieiešu stickershopā un pasūtīšu "hoonigan, drift king" uzlīmi un uzmetināšu pie vasjas garāžā šķībus steelies.
Sedanvāgens pa sviestmaizi sadabūts.
Sliekšņu maiņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- …
- 284