Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1309
- 1310
- 1311
- 1312
- 1313
- …
- 2228
- chevron_right
Sveiki,
doma iegādāties e36 sedanu Oktobra sākumā, viens itkā ir noskatīts pa 750 eur ar 2.0 motoru, bet priekš manis ir pārrāk zems. Es domāju vai 750 eur ir ok priekš mašīnas kuru varēs izmantot reāli katru dienu uz darbu braucot un ar draugiem bišk. Par mašinām teorētiski šo to zinu, bet praktiski kaut ko labot un "celt" - diezvai sanāks, bet gan jau ar laiku kaut ko iemācīšos ja būs laiks. Ir kādi padomi ko iedot e36 iesācējam?
doma iegādāties e36 sedanu Oktobra sākumā, viens itkā ir noskatīts pa 750 eur ar 2.0 motoru, bet priekš manis ir pārrāk zems. Es domāju vai 750 eur ir ok priekš mašīnas kuru varēs izmantot reāli katru dienu uz darbu braucot un ar draugiem bišk. Par mašinām teorētiski šo to zinu, bet praktiski kaut ko labot un "celt" - diezvai sanāks, bet gan jau ar laiku kaut ko iemācīšos ja būs laiks. Ir kādi padomi ko iedot e36 iesācējam?
Pērc tik nost, ar kaut ko jau ir jāsāk5STAR rakstīja:Sveiki,
Skaties ka nav viss izrūsējis vai ka motoram kapi ar pārējo +/- viegli tikt galā.
Alga ap 10. datumu būs, bet ceru, ka līdz tam laikam kāds krupis nebūs jau paņēmiseverts rakstīja:Pērc tik nost, ar kaut ko jau ir jāsāk5STAR rakstīja:Sveiki,
Gaidi, ceri, vērsies pēc palīdzības - pērkot e36 pa 700 eur nekas cits neatliek! 
d[-_-]b
Laikam jau, 1000-šā pēc kārtas, ilūzija, ka varēt braukāt ar auto par 750 eur.
Būtu Tev vēl garāža ar visiem instrumentiem, vai draugi servisā - tad jā. bet ja nav pat tā - nāksies vainot vien pašam sevi.
Padomi? Autiņam n-tie gadi. pārdzīvojis vairākas reinkarnācijas. Mocīts un varots līdz pēdējam. Ja celt, iesākumam ar 1000,- eur varbūt pietiks. pēc tam jāskatās. Uz jumta uzliksi vai priekšu, visdrīzāk, izšķaidīsi pirmajās divās nedēļās. Tamdēļ pēc pirkuma, labāk lai sākumā pastāv.
Būtu Tev vēl garāža ar visiem instrumentiem, vai draugi servisā - tad jā. bet ja nav pat tā - nāksies vainot vien pašam sevi.
Padomi? Autiņam n-tie gadi. pārdzīvojis vairākas reinkarnācijas. Mocīts un varots līdz pēdējam. Ja celt, iesākumam ar 1000,- eur varbūt pietiks. pēc tam jāskatās. Uz jumta uzliksi vai priekšu, visdrīzāk, izšķaidīsi pirmajās divās nedēļās. Tamdēļ pēc pirkuma, labāk lai sākumā pastāv.
Diegabiksis
Es domāju, ka reāli neviena mašīna bez defektiem nepārdosies par 750 eur. Labāk skaties kādu citu auto marku, ko tik daudz nevaro uz ceļiem.
Iebuktētas durvis vai neliela rūsa man daudzko neizsaka, vienkārši gribas mašīnu, kas ir samērā laba, detaļas lētas un tā. Ir iespēja mazliet paciesties un kaut ko mazliet labāku paņemt pēc tam ap Novembri - kupeju, bet man tagad reāli vajag mašīnu ar ko uz darbu no rīta var braukt, jo skriet uz trolejbusu 5:58 no rīta man ir apnicis un gribu mazliet ilgāk pagulēt. Nevēlos ne Audi ne Golfu, ar e36 esmu braucis samērā daudz un mašīna patīk.CaK rakstīja:Es domāju, ka reāli neviena mašīna bez defektiem nepārdosies par 750 eur. Labāk skaties kādu citu auto marku, ko tik daudz nevaro uz ceļiem.
Paņēmu kompotu pa 900e kā ziemas auto, izskatās ka izvilks 2 sezonas, nekādus lielos iegūldijumus neprasa, tā teikt kā paveicās 
Es droši vien paņemtu ko šādu https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fopln.html un tad piekrātu naudu kupejai.5STAR rakstīja:Iebuktētas durvis vai neliela rūsa man daudzko neizsaka, vienkārši gribas mašīnu, kas ir samērā laba, detaļas lētas un tā. Ir iespēja mazliet paciesties un kaut ko mazliet labāku paņemt pēc tam ap Novembri - kupeju, bet man tagad reāli vajag mašīnu ar ko uz darbu no rīta var braukt, jo skriet uz trolejbusu 5:58 no rīta man ir apnicis un gribu mazliet ilgāk pagulēt. Nevēlos ne Audi ne Golfu, ar e36 esmu braucis samērā daudz un mašīna patīk.CaK rakstīja:Es domāju, ka reāli neviena mašīna bez defektiem nepārdosies par 750 eur. Labāk skaties kādu citu auto marku, ko tik daudz nevaro uz ceļiem.
Varu ieteikt honda civic, detaļas ļoti lētas 1.6 ar 16v tīri labi arī uz priekšu iet. :)
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bepdc.html
Ēdīs arī maz. :)
Beha lido!
ziemā būs grūti braukt ar tāduCaK rakstīja:
Es droši vien paņemtu ko šādu https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fopln.html un tad piekrātu naudu kupejai.
Tu to nopietni?!kars rakstīja:ziemā būs grūti braukt ar tāduCaK rakstīja:
Es droši vien paņemtu ko šādu https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fopln.html un tad piekrātu naudu kupejai.
Neēsmu fans Japāņu importiem, bet paldies. Viennozīmīgi palieku pie BMW, turpināšu skatīties vai kas jauns parādīsies pārdošanā. Liels paldies tiem, kas kaut ko ir atbildējuši.krisjaanis rakstīja:Varu ieteikt honda civic, detaļas ļoti lētas 1.6 ar 16v tīri labi arī uz priekšu iet. :)
Esmu slimojis ar BMW , zinu kā tas ir.
Tava kupeja nebūs kas tāds, ko tu nopērc, tas ir Tavs un to var lietot bez bēdu.
Skaties uz to - kā uz kredītu bankā. Tu uzņemsies papildus izdevumus un problēmas. Ja alga pieticīga - tad švaki.
Tava kupeja nebūs kas tāds, ko tu nopērc, tas ir Tavs un to var lietot bez bēdu.
Skaties uz to - kā uz kredītu bankā. Tu uzņemsies papildus izdevumus un problēmas. Ja alga pieticīga - tad švaki.
Diegabiksis
Zinu un apzinos to, ka sava mašīna ir kā akmens kaklā. Gribu to piedzīvot pats ar savu ādu un maku. Kas būs tas būs, sasitīšu - sasitīšu, nesasitīšu - nesasitīšu. Neēsmu traks braucējs, bet dažreiz kāja ir smaga. Izslimošu ar BMW un varbūt kaut kas arī mainīsies, bet pagaidām domāju ka nē.
Perfekti pateikts.Svechturis rakstīja:Esmu slimojis ar BMW , zinu kā tas ir.
vai ir starpība starp kupejas un sedana M priekšējo bamperu ? 
nav

gumija labā stāvoklī, pa lukturi tek ūdens.aarchijs rakstīja:Bagāžnieka gumija sliktā stāvoklī?Lawwr rakstīja:Pēc vakardienas lielajiem nokrišņiem, šodien paverot rezerves riteņa vietu pavērās nepatīkams skats, tajā iekļūst ūdens, it kā nedaudz, bet ar to pietiek, pirms mēneša liekot oem lukturus ar balto augšu, it kā visu labi iztīrīju, izmazgāju, bet vienalga ūdens tiek bagāžniekā.
tad nu ko tādā sitācija labāk darīt?
Man šofera durvīm lietus laikā pile uzspilēja un tur tas viss dēļ sliktas/vecas durvju gumijas kura ir jau savu nokalpojusi. Un ja nemaldos tad sedanam man pēc mazgāšanas arī zapaskas vietā bija nedaudz mitrs un tas bija tikai dēļ tās gumijas. Bet ja no lampām tev nāktu tad noņem apskaties vai nav mitrums uz viņām.
Nē, nav starpībaspsy314 rakstīja:vai ir starpība starp kupejas un sedana M priekšējo bamperu ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1309
- 1310
- 1311
- 1312
- 1313
- …
- 2228