Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1312
- 1313
- 1314
- 1315
- 1316
- …
- 2228
- chevron_right
Tauta varbut kads no Siguldas var uz 5 minutem iedot notestet elektro spogulu regulacijas pogu? Butu forsi PM :)
coupe 2.8
Hazard rakstīja:Powerā vairak nav tik interesanti?marihuans rakstīja:ja man ir bmw Z3,kas arī skaitās e36/7,tad es varu apmeklēt e36 klubu pasākumus?Vari piedalities, es no pašiemk pirsakumiem tur ar e34 regojos.
vairāk interesē vai var piedalīties disciplīnās kā pilntiesīgs e36 jūzeris?
gribu sievas auto sabojāt ar turbīnu
Par bēgļu jautājumu:
Sākumā ielaida krievus. Nu lai iznīdētu latviešu identitāti.
Ja ielaidīs melnos - "pi*da mūsu nācijai ir". Kriev-latvieši, nēģerbomži, nēģerlatvieši. Nu ko - izzudīs mūsu zeltenes - skaistās Ilzes, Lienes, Līgas, Ievas....
Bomžu valsts.

Ja ielaidīs melnos - "pi*da mūsu nācijai ir". Kriev-latvieši, nēģerbomži, nēģerlatvieši. Nu ko - izzudīs mūsu zeltenes - skaistās Ilzes, Lienes, Līgas, Ievas....
Diegabiksis
+328+M3!Svechturis rakstīja:Par bēgļu jautājumu:
Ja ielaidīs melnos - "pi*da mūsu nācijai ir". Kriev-latvieši, nēģerbomži, nēģerlatvieši. Nu ko - izzudīs mūsu zeltenes - skaistās Ilzes, Lienes, Līgas, Ievas....Bomžu valsts.
![]()
![]()
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
ValtersZ rakstīja:Mūžīgā ? Kad Tev būs sīkie,es likšos kā mūzika.
No vienas puses varbūt piekritīšu, bet no otras puses varbūt vajag apdomāties, pirms bļauj kāds ka melnie. Kādreiz latvieši arī bija bēgļi, un tie bija vairāki tūkstoši, kas būtu ja tad mūs neviens nelaistu. Nu un kas ka ir melnie, paskaties Rīgas kojās kas dzīvo, piemēram, pie Olimpijas - tikai indieši, aziāti, nēģeri, no latviešiem ja labi 1/3 tur dzīvo.Svechturis rakstīja:Par bēgļu jautājumu:
Ja ielaidīs melnos - "pi*da mūsu nācijai ir". Kriev-latvieši, nēģerbomži, nēģerlatvieši. Nu ko - izzudīs mūsu zeltenes - skaistās Ilzes, Lienes, Līgas, Ievas....Bomžu valsts.
![]()
![]()
Jā Latvieši arī bija bēgļi, BET mums neviens pabalstus nedeva un vienalga uz kuru valsti aizbēga bija jāmācās valoda un jāstrādā. A kas te tagad notiek? puse no tiem ''bēgļiem'' brauc pēc pabalstiem un nemaz nedomā strādāt, otra puse tiešām bēg no kara.Edvards77 rakstīja:No vienas puses varbūt piekritīšu, bet no otras puses varbūt vajag apdomāties, pirms bļauj kāds ka melnie. Kādreiz latvieši arī bija bēgļi, un tie bija vairāki tūkstoši, kas būtu ja tad mūs neviens nelaistu. Nu un kas ka ir melnie, paskaties Rīgas kojās kas dzīvo, piemēram, pie Olimpijas - tikai indieši, aziāti, nēģeri, no latviešiem ja labi 1/3 tur dzīvo.Svechturis rakstīja:Par bēgļu jautājumu:
![]()
![]()
Kad latvieši bija bēgļi, viņi sev līdzi neveda utis, neizvaroja vietējās sievietes, nedzēra, nelauza. Domāju, ka 99,99% letiņu svešā valstī prot runāt iekš "local language".
Satiekot Kanādas, Amerikas latvieti vairumā gadījumu viņam ir balti zobi, viņš izcili runā tās valsts valodā. Ir laipns, pieklājīgs. Nevajag jaukt daiktu ar pirkstu. :)
Visās kojās nav to aziātu. Un es neatbalstu, ka viņi mācās par mūsu naudu. Man nav šeit vajadzīgi indieši, nēģeri mulsulmaņi. Man pietiek ar vietējiem debīliķiem, plēguriem, otmorozkiem, un X5 / X6-jiem, kuriem pagrieziena rādītāju liedz rādīt nevis slinkums, bet gan smadzeņu invaliditāte.
Satiekot Kanādas, Amerikas latvieti vairumā gadījumu viņam ir balti zobi, viņš izcili runā tās valsts valodā. Ir laipns, pieklājīgs. Nevajag jaukt daiktu ar pirkstu. :)
Visās kojās nav to aziātu. Un es neatbalstu, ka viņi mācās par mūsu naudu. Man nav šeit vajadzīgi indieši, nēģeri mulsulmaņi. Man pietiek ar vietējiem debīliķiem, plēguriem, otmorozkiem, un X5 / X6-jiem, kuriem pagrieziena rādītāju liedz rādīt nevis slinkums, bet gan smadzeņu invaliditāte.
Diegabiksis
Svechturis rakstīja:Kad latvieši bija bēgļi, viņi sev līdzi neveda utis, neizvaroja vietējās sievietes, nedzēra, nelauza. Domāju, ka 99,99% letiņu svešā valstī prot runāt iekš "local language".
gluži mans domas
Šodien biju šokā no mūsu zāļu cenām. Par tādu naudu bembi var pataisīt tīri glīti.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ņemot vērā faktu, ka tā paciņa maksā ap četri eiro un ja ir veselības apdrošināšanas polise, tad tā sedz no 50-75% no vērtības neko daudz jau nesataisīsi 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tā paciņa maksā pilnu summu kas norādīta uz iepakojuma par iekšā esošām 20 kapsulām.Linda rakstīja:Ņemot vērā faktu, ka tā paciņa maksā ap četri eiro un ja ir veselības apdrošināšanas polise, tad tā sedz no 50-75% no vērtības neko daudz jau nesataisīsi
Nesaprotu ko jūs visi raudat par tiem pabalstiem bēgļiem ? Tak viss iet no eiropas naudas, nevis no jūsu makiem! Un Latvija nav vienīgā valsts kas viņus uzņem, samierinaties!
Un saukt visus bēgļus par utainiem, izvarotājiem, utt ir aplami! Latvieši ir labāki ?
Un saukt visus bēgļus par utainiem, izvarotājiem, utt ir aplami! Latvieši ir labāki ?
Vai ne, un tavs e36 ir sterilākais Eiropā un maksā 8k€.vitjazz rakstīja:
Tā paciņa maksā pilnu summu kas norādīta uz iepakojuma par iekšā esošām 20 kapsulām.
Nezinu, ko Tu tur pērc, bet visas pieejamās amoksilīna Latvijā tipa zāles un nevienas nemaksā 3 ciparu skaitli. Ja nemaldos amoksilīns ir vienas no visparastākajām antibiotikām,līdzīgi kā penicilīns, ko izmanto infekciju vai bakteriālo saslimšanu ārstēšanai.
http://www.visaszales.lv/Z%C4%81les/0/Amoxicillin/1
Un ja Tu tiešām maksā tādas cenas par zālēm esi smagi apkrāpts, un ja nu tomēr tas ir kaut kāds super dārgs amoksilīna produkt, iesaku paņemt veselības apdrošināšanas polisi, kura kompensē 75% no cenas , jo šīs zāles noteikti ir kompensējamo sarakstā kā jau antibiotikas
Un ja Tu tiešām maksā tādas cenas par zālēm esi smagi apkrāpts, un ja nu tomēr tas ir kaut kāds super dārgs amoksilīna produkt, iesaku paņemt veselības apdrošināšanas polisi, kura kompensē 75% no cenas , jo šīs zāles noteikti ir kompensējamo sarakstā kā jau antibiotikas
It's all about the win
[quote="Linda"]Nezinu, ko Tu tur pērc, bet visas pieejamās amoksilīna Latvijā tipa zāles un nevienas nemaksā 3 ciparu skaitli. Ja nemaldos amoksilīns ir vienas no visparastākajām antibiotikām,līdzīgi kā penicilīns, ko izmanto infekciju vai bakteriālo saslimšanu ārstēšanai.
Un ja Tu tiešām maksā tādas cenas par zālēm esi smagi apkrāpts, un ja nu tomēr tas ir kaut kāds super dārgs amoksilīna produkt, iesaku paņemt veselības apdrošināšanas polisi, kura kompensē 75% no cenas , jo šīs zāles noteikti ir kompensējamo sarakstā kā jau antibiotikas[/quote
P.S Izrakstīja māsai. Bet es arī domāju ka vai nu apkrāpt vai kāda kļūda cenas ziņā gadījušies, jo nekad neesmu tik dārgs zāles redzējis.
Un ja Tu tiešām maksā tādas cenas par zālēm esi smagi apkrāpts, un ja nu tomēr tas ir kaut kāds super dārgs amoksilīna produkt, iesaku paņemt veselības apdrošināšanas polisi, kura kompensē 75% no cenas , jo šīs zāles noteikti ir kompensējamo sarakstā kā jau antibiotikas[/quote
P.S Izrakstīja māsai. Bet es arī domāju ka vai nu apkrāpt vai kāda kļūda cenas ziņā gadījušies, jo nekad neesmu tik dārgs zāles redzējis.
Cik izmaksā nomainīt galvas blīvi? 2.5i ?
Tas gan, ja tiešām samaksājusi tādu summu, iesaku painteresēties kas un kā iespējams kādu daļu naudas varēs atgūtvitjazz rakstīja:Linda rakstīja:Nezinu, ko Tu tur pērc, bet visas pieejamās amoksilīna Latvijā tipa zāles un nevienas nemaksā 3 ciparu skaitli. Ja nemaldos amoksilīns ir vienas no visparastākajām antibiotikām,līdzīgi kā penicilīns, ko izmanto infekciju vai bakteriālo saslimšanu ārstēšanai.
Uzraksti pm Ģirtam vai Seeingman pie viņiem bija salīdzinoši normāla cenaElvijsR rakstīja:Cik izmaksā nomainīt galvas blīvi? 2.5i ?
It's all about the win
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1312
- 1313
- 1314
- 1315