Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1314
- 1315
- 1316
- 1317
- 1318
- …
- 2228
- chevron_right
Par info!
Ja kadam ir vajadzigs OCTA vai Kasko varu sakartot no Compensa letak ka octa.lv
Pm ar tehniska pase numuru ka ari masina numuru.
Ivo
Ja kadam ir vajadzigs OCTA vai Kasko varu sakartot no Compensa letak ka octa.lv
Pm ar tehniska pase numuru ka ari masina numuru.
Ivo
Iesveriet zuzei banu, viņš laikam ir pieskaitāms tai cilvēku kategorijai, kura neko nedarot var vinkārši tracināt visus

Taaaaaaa!!!!! No moderatoru puses nesmukums. Ieliku sludinajumu ,bildes ir,cena ir,apraksts ir bet neeeeee
nema un izdzesa
P.s kaut ari citiem lietotajiem bildes nav un tos sludinajumus nedzes.
P.s un neparpostoju entas reizes,bieza slani.
P.s kaut ari citiem lietotajiem bildes nav un tos sludinajumus nedzes.
P.s un neparpostoju entas reizes,bieza slani.
Cali , ticiet vai ne neko nepelnu pats no OCTA vai Kasko!
Vnk piedavaju jums iespeja notaupit nedaudz naudas par A98
Arlabunakti
Arlabunakti
Lidoju Reti,Bet Atri!!
CaK,nu nez,tāpat nekas orģināls ,purns atgādina vw sāns/pakaļa atsit volvo kkādu,nezinu par šo,bet visām tām ladām esot pašvaki ar tehnisko pusi. Diez kāpēc
psrs laikos Bulgāri,firma scaldia volga,kas sagatavoja autiņus eksportam uz eiropu,esot sūdzējušies,ka skrūves ar āmuru sadzītas iekšā,tie protams nostāsti,bet taisnība jau aiz viņiem visiem slēpjas 
Man savukārt tas žigulis atgādina kiaĢirts rakstīja:CaK,nu nez,tāpat nekas orģināls ,purns atgādina vw sāns/pakaļa atsit volvo kkādu,nezinu par šo,bet visām tām ladām esot pašvaki ar tehnisko pusi. Diez kāpēcpsrs laikos Bulgāri,firma scaldia volga,kas sagatavoja autiņus eksportam uz eiropu,esot sūdzējušies,ka skrūves ar āmuru sadzītas iekšā,tie protams nostāsti,bet taisnība jau aiz viņiem visiem slēpjas
radas jautajums par motortelpas tapsejumu kas uz uguns sienas ir-diezgan sabrucis tas pasakums-ka lai efektivaak aizstaaj vinju?-var protams nopirkt jaunu....bet mosh ir citi varianti-varbuut pat efektiivaki par OEM?-taapat arii intresee gridas tunelja termo izolacija
BMW_The Ultimate Repair Bill
Sūds konfekšu papīrītī.CaK rakstīja: Man savukārt tas žigulis atgādina kiaBet nevar noliegt, ka šis ir vissmukākais no visiem žiguļiem. Par tehnisko pusi neviens neko nezina, jo tā mašīna tikai tagad ir palaista pārdošānā. Palasīju sīkāk un izrādās, ka jaunais Lada šefs no merceress ir atlaidis pusi darbinieku, bet tajā pašā laikā palielinājis darba ražīgumu. Runā, ka viņš tajā kantorī cenšās ieviest eiropas tradīcijas autobūvē. Lai kā tur arī būtu, šis ir interesants modelis un atbilde uz jautājumu - vai krievs beidzot būs iemācījies no eiropiešiem taisīt mašīnas.
Tā pati Lada Priora, 2007 gada auto, bet zem pārsega paskatoties nāk prātā 1991 gada pasāts.
Ja kādam vajag 4x 205/55/16' spolēšanai, trīs ir 2-3 mm viena tada švakaka tad varu panjemt, garšo alus, saldumi , un patīk uzsmēķēt zilo chesterfieldu, naudiņa arī patīk uzmetat ziņu 27131543
Ja kāds piekasās, tad vnk gribu izpalīdzēt kādam ar spolējamām riepām
Ja kāds piekasās, tad vnk gribu izpalīdzēt kādam ar spolējamām riepām
Es izlīmēju ar šito.Ramyrez rakstīja:radas jautajums par motortelpas tapsejumu kas uz uguns sienas ir-diezgan sabrucis tas pasakums-ka lai efektivaak aizstaaj vinju?-var protams nopirkt jaunu....bet mosh ir citi varianti-varbuut pat efektiivaki par OEM?-taapat arii intresee gridas tunelja termo izolacija
ivoka1981 rakstīja:Cali , ticiet vai ne neko nepelnu pats no OCTA vai Kasko!
Arlabunakti
Reāli octas.lv ir lētāk nekā pie tevis
Nepiedāvā, ja nav reāls dīls !
Tev Octa.lv ir 101 uz gadu , es tevi piedavaju par 96euro.
It is up to you
It is up to you
nezinu, ka jūs es pēŗku LTAB.LV - un tad izvelos letāko piedāvājamo... mana gadījumā Ergo... 6mēneši 14 eiro 
Es vienmēr skatos ban.lv mājaslapā pa taisno vienmēr ir bijušas ievērojami labākas cenas nekā caur octas.lv utt.
Nu bet loģiski, ka parazītlapa arī grib nopelnīt. Var skatīties caur to pašu octas.lv un tad doties pa taisno uz īsto lapu. Pats gan skatos no ltab.lv, kur nav parazītu uzcenojumi. ivotka piedāvājums gan vilinošs, 96 vai 101, nereāls dīls 5€ jeb 3,50ls kešs, katra centpisēja sapnis.
Mans risinājums.Ramyrez rakstīja:radas jautajums par motortelpas tapsejumu kas uz uguns sienas ir-diezgan sabrucis tas pasakums-ka lai efektivaak aizstaaj vinju?-var protams nopirkt jaunu....bet mosh ir citi varianti-varbuut pat efektiivaki par OEM?-taapat arii intresee gridas tunelja termo izolacija
sezu darbaa garlaikojos pie lazera. nevaru sagaidit kad tiksu majaas, sovakar jastas lielais futbols. liepaja vs jelgava 
...
Kādā ziņā?Armando rakstīja:pedas neknjud braucot?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1314
- 1315
- 1316
- 1317
- 1318
- …
- 2228