Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1318
- 1319
- 1320
- 1321
- 1322
- …
- 2228
- chevron_right
Pienāks sniegs, uzlikšuZzevsS rakstīja:Sniegu sola jau nedēļas beigās...barons rakstīja:Nu kādas vēl ziemenes!?ValtersZ rakstīja:Vidzemē sola 0 līdz -5. Ziemas riepas veči!Par ziemenēm nedomāju ātrāk kā tad, kad dienas VIDĒJĀ temperatūra būs -5 . Ja nu vienīgi uzsnieg sniegs, tad gan ātrāk.
![]()
Es gan šonedēļ visiem trijiem saviem auto likšu jaunas ziemas riepas, nafig kad pienāks tie -5 kā ēzelim meklēt riepas un bortēšanu.
Kad uzsnigs sniegs, es piecelshos kaut trijos naktii, uzlikshu ziemenes un pisiishu valjaa kameer nokusiis 
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
That's the right attitudeLitrsALus rakstīja:Kad uzsnigs sniegs, es piecelshos kaut trijos naktii, uzlikshu ziemenes un pisiishu valjaa kameer nokusiis
es domāju ritvakar vai parīt varēsi jau pa melno šļūkt 
Domāju, ka šonedēļ noteikti!Lācis rakstīja:es domāju ritvakar vai parīt varēsi jau pa melno šļūkt
Mans e36 domāju, ka vispār ziemenes neredzēs kā savu izpūtēju

logo jau labsNixon rakstīja:Paldies, zināju, ka man labs logo sanācis.
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Pupi ir tikai govīmLx320i rakstīja:logo jau labsNixon rakstīja:Paldies, zināju, ka man labs logo sanācis.......bet tie pupi toch novers skatienu no teksta
![]()
kur var dabut tadu uzliku uz front bampera?
vai tas ir tikai home-made ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Golf mk3 gti lūpele. Tā pat vēl drusku japiestrādā lai derētu.psy314 rakstīja:kur var dabut tadu uzliku uz front bampera?
+77Edvards77 rakstīja:Pupi ir tikai govīmLx320i rakstīja:logo jau labsNixon rakstīja:Paldies, zināju, ka man labs logo sanācis.......bet tie pupi toch novers skatienu no teksta
![]()
Meitenēm ir krūtis
Jā, laikam ir laiks sabortēt ziemenes
savādāk atkal pirmais sniedziņš būs ar lisenēm. Not fun. 
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Te tev nu bija kautkāda ķīniešu centrālā+signalizācija, pa nakti nosēdināja akumulatoru. Kādam hospitāļu ielas rajonā ir lādētājs? 
Govīm ir tesmenisEdvards77 rakstīja:Pupi ir tikai govīmLx320i rakstīja: logo jau labs......bet tie pupi toch novers skatienu no teksta
![]()
Meitenēm ir krūtis
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Nē.Armando rakstīja:kaukaa pedejaa laikaa pirmdienas nau tas labakas dienas, ne gribas kauko darit, ne nedarit. es vienigais tads te esmu?
Tesmenis un pupi! Tesmenī uzkrājas piens, no pupiem viņš tiek slaukts.Fashion rakstīja:Govīm ir tesmenisEdvards77 rakstīja:Pupi ir tikai govīmLx320i rakstīja: logo jau labs......bet tie pupi toch novers skatienu no teksta
![]()
Meitenēm ir krūtis
![]()
![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1318
- 1319
- 1320