Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1323
- 1324
- 1325
- 1326
- 1327
- …
- 2228
- chevron_right
Šodien Rumbula tiek slēgta, visi tiekamies Vosā ap 21:42 
Esmu uz Vosa!Kaut kaads Voyageris iep*sa pasaataa!
Bildes studijā!
Kur atrodas tas Voss(vosa)?
Paķer grābekli un spainīti ar smiltīm ka brauc!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Viss ok, smiltis vairs nevajadzēs 
Pag pag uz vosa jau sniegs un ledus ir? 
Es pats vēl virsū nebraucu, bet satiksme šeit kā uz brīvības ielas 
Opa nezinaju ka tik ātri jau varēs braukt virsūPjērs rakstīja:Es pats vēl virsū nebraucu, bet satiksme šeit kā uz brīvības ielas
+4 grādos ledus?Garaisss rakstīja:Pag pag uz vosa jau sniegs un ledus ir?
A pa ko tad viņi brauc? Cik zinu tas ir ezers\dikis\udenkratuve, tātad nejau pa gaisu vai ūdeni viņi tur braucCaK rakstīja:+4 grādos ledus?Garaisss rakstīja:Pag pag uz vosa jau sniegs un ledus ir?![]()
![]()
Tu to nopietni?Garaisss rakstīja:A pa ko tad viņi brauc? Cik zinu tas ir ezers\dikis\udenkratuve, tātad nejau pa gaisu vai ūdeni viņi tur braucCaK rakstīja:+4 grādos ledus?Garaisss rakstīja:Pag pag uz vosa jau sniegs un ledus ir?![]()
![]()
Ar vasarenēm labāk slīd, mauc šurp!Garaisss rakstīja:aizbrauktu paslidinaties ar savu tosola sildītāju bet riepas vēl nav ziemas uzliktas :(
ledus krakšķ, paņemat zāģi līdzi, ja kāds brauc vēl. ja nu gadās ielūzt, lai koku var cauri auto izvilkt
Pēdējais labojis K.F. - 09 Okt 2015, 18:15, kopā labots 1 reizi.
Un ko ES ne tā pateicu? Apskaidro mani parasto cilvēku, ja jau tik gudrs esi??CaK rakstīja:+4 grādos ledus?Garaisss rakstīja:Pag pag uz vosa jau sniegs un ledus ir?![]()
![]()
Labprat aizbrauktu,bet jāstrādā :( citu dienu varētu aizbraukt vienīgi bail ar vasarenem braukt,jo negribu lai sanāk kā voyagerimPjērs rakstīja:Ar vasarenēm labāk slīd, mauc šurp!Garaisss rakstīja:aizbrauktu paslidinaties ar savu tosola sildītāju bet riepas vēl nav ziemas uzliktas :(
Help!!! Žurka nomira, jeb griež, bet nelec.. pirms pus h vēl braucu, nekādu problēmu..
kāds kas saprot kaut ko no mašīnām nevar izpalīdzēt, atbraukt paskatīties? Rīga, Teika 26779172 parādā nepalikšu
kāds kas saprot kaut ko no mašīnām nevar izpalīdzēt, atbraukt paskatīties? Rīga, Teika 26779172 parādā nepalikšu
Tur varbūt visādi iespējamie brīnumi, bet pirmais ko dari pārbaudi vai sūknis nav nomiris... vismaz pēdējas 3 reizes, tas manam auto bija pie vainas.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1323
- 1324
- 1325
- 1326