Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- …
- 1297
- chevron_right
beamerguru,cipruss18 rakstīja:kurs te nodarbojas ar tuning dalju tirgosanu?
moš kaut ko arī devil
Varbūt kāds te ir lietpratējs alumīnija kausēšanā/liešanā ? Interesē pāris nianses par formas temperatūru un klāt beramiem kušņiem....
Varbūt kāds zinātājs var pakonsultēt nedaudz. Man salona aizmugurē ir parastās gaismas, bet es gribu uzlikt lasām gaismas. Vai aizmugurē viņas varēs nomainīt vienkārši kā plug&play vai arī nāksies pārlodēt kādus vadus?
Kāds zin vai arī kāds varētu to izdarīt, lieta tāda, aizmugurējais rats gaudo, jāmaina gultnis. Kur un kādās cenās to varētu izdarīt?
Un vēlviens jautājums: spidometrs un patēriņš neiet, pārējais rāda. Ja ielikšu pilno obc, tajā rādīsies ātrums?
Un vēlviens jautājums: spidometrs un patēriņš neiet, pārējais rāda. Ja ielikšu pilno obc, tajā rādīsies ātrums?
Kā kupejai stiprinās detaļa nr. 15? Sedanam ir vītne un vnk uzskrūvējas, a kupejai vnk tīra stieple un viss...
d[-_-]b
Ja nemaldos, tad vienkārši uzspraužas, jo to pogu izmanto tikai, lai aizslēgtu durvis. Ar to pogu fiziski vienkārši nav iespējams atvērt, jo noslēdzas vienā līmenī ar apšuvumu.
Meklēju cilvēku kurš varētu iegādāties un ielikt bloķējošo elemetu manā reduktorā. Varbūt ir zināms kāds lietotājs šiet vai cilvēks ārpus foruma?
A atveras tad kā? Ar pašu durvju rokturi ar kuru parasti durvis ver vaļā? Kāds var notestēt,kam ir normāli funkcionējošasdurvis kupejai? :)dogMa rakstīja:Ja nemaldos, tad vienkārši uzspraužas, jo to pogu izmanto tikai, lai aizslēgtu durvis. Ar to pogu fiziski vienkārši nav iespējams atvērt, jo noslēdzas vienā līmenī ar apšuvumu.
d[-_-]b
man atveras ar pašu durvju rokturi un pats puļķis ir tik minimāli virs apšuvuma, ka bez papildierīcēm nav iespējams atvērt325 BMW rakstīja:A atveras tad kā? Ar pašu durvju rokturi ar kuru parasti durvis ver vaļā? Kāds var notestēt,kam ir normāli funkcionējošasdurvis kupejai? :)dogMa rakstīja:Ja nemaldos, tad vienkārši uzspraužas, jo to pogu izmanto tikai, lai aizslēgtu durvis. Ar to pogu fiziski vienkārši nav iespējams atvērt, jo noslēdzas vienā līmenī ar apšuvumu.
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Jap, tieši tā - atveras ar durvju rokturi. 1. gājiens - atveras centrālā, 2. gājiens - atveras durvis.
Uz numura apgaismojuma arī ir drošinātājs?
E36 323i tiešām CSDD tiek reģistrēti kā 325?
Jā, ja nemaldos 37.e36richijs rakstīja:Uz numura apgaismojuma arī ir drošinātājs?
nē, man ir 323 un viņš arī tehniskajā ir 323kri rakstīja:E36 323i tiešām CSDD tiek reģistrēti kā 325?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
kurš var ieteikt kur var vai vnk izpalīdzēt man. Pieliekot jaunu antēnas štekeri iekš paneļa un vēlams kko līdzīgu oem. Iepriekšējais saimnieks ir atstājis pliku vada galu karājamies
coupe 2.8
Kads var ispalidzet el.logu ustadišana vai ieteikt kadu meistaru kurš var to izdarit atri un nedargi
viewtopic.php?f=18&t=2190
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- …