Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1331
- 1332
- 1333
- 1334
- 1335
- …
- 2228
- chevron_right
BrālēnaKikaps rakstīja:Interesanti, savu vai kādu svešu?Kurlis rakstīja: Skrūvēt 36to, Pļavniekos
Parasti jau māsas nedrāž, inteleģences skolotāj!!!Alpine rakstīja:Driftot ar priekšpiedziņu ir tā pat, kā drāzt māsu. Patīkami, bet nav pareizi.
šodien čomam dabujām melnos griestus sedanam pa 10eiro ar visiem nepieciešamajiem plasmasiem!
viss orģināls un nesaplēsts!
Biežāk jaiegriežas lauku šrotos!! 
Un kāKristapseduards rakstīja:Nopirkts e36
Ar viņa ziņu vai bez?bemwee rakstīja:BrālēnaKikaps rakstīja:Interesanti, savu vai kādu svešu?Kurlis rakstīja: Skrūvēt 36to, Pļavniekos
Krasava, kurš šrots?Aģis rakstīja:šodien čomam dabujām melnos griestus sedanam pa 10eiro ar visiem nepieciešamajiem plasmasiem!viss orģināls un nesaplēsts!
Biežāk jaiegriežas lauku šrotos!!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Ar viņa ziņu vai bez?
[/quote]
Ar viņa ziņu, bet nu viņš jau priecātos ja saliktu kaut vai bez viņa ziņas
Ar viņa ziņu, bet nu viņš jau priecātos ja saliktu kaut vai bez viņa ziņas
Varbūt kāds šeit ir lietas kursā - vai kāds no foruma šodien nošķīla violetu sedanu pie RTK mājas? Ziņkārība 
Daudz darbavitjazz rakstīja:Un kāKristapseduards rakstīja:Nopirkts e36?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
čalis no 3.kursaEdvards77 rakstīja:Varbūt kāds šeit ir lietas kursā - vai kāds no foruma šodien nošķīla violetu sedanu pie RTK mājas? Ziņkārība
cik dzirdēj, tad pilnīgi motoru pastuma dziļāk? Ko viņš tur mēģināja izdarīt, kur nav daudz vietas?gleizds rakstīja:čalis no 3.kursaEdvards77 rakstīja:Varbūt kāds šeit ir lietas kursā - vai kāds no foruma šodien nošķīla violetu sedanu pie RTK mājas? Ziņkārībatikai nezinu,vai viņš ir forumā
jā,motors iestūmies normāli ugunssienā. cik man teica,tad esot drosele ieķērusies un ielocījies kokā pie vārtiem. stulbākais,ka stūma čaļi ārā no krūmiem bez cilvēkiem iekšā,līdzarto, visam pa virsu iebakstīja ar pakaļu škodāEdvards77 rakstīja:cik dzirdēj, tad pilnīgi motoru pastuma dziļāk? Ko viņš tur mēģināja izdarīt, kur nav daudz vietas?gleizds rakstīja:čalis no 3.kursaEdvards77 rakstīja:Varbūt kāds šeit ir lietas kursā - vai kāds no foruma šodien nošķīla violetu sedanu pie RTK mājas? Ziņkārībatikai nezinu,vai viņš ir forumā
[/quote]cik dzirdēj, tad pilnīgi motoru pastuma dziļāk? Ko viņš tur mēģināja izdarīt, kur nav daudz vietas?[/quote]
jā,motors iestūmies normāli ugunssienā. cik man teica,tad esot drosele ieķērusies un ielocījies kokā pie vārtiem. stulbākais,ka stūma čaļi ārā no krūmiem bez cilvēkiem iekšā,līdzarto, visam pa virsu iebakstīja ar pakaļu škodā
[/quote]
Visvairāk tracina, kad tanī vietā lai +/- atbrīvotu ceļu, lai visi tiktu garām, viņi visi vienā barā stāv un brīnās. Tikmēr man ar savu zemo dampi bija jāšļūc ar sliekšņiem pāri trotuāra malām
jā,motors iestūmies normāli ugunssienā. cik man teica,tad esot drosele ieķērusies un ielocījies kokā pie vārtiem. stulbākais,ka stūma čaļi ārā no krūmiem bez cilvēkiem iekšā,līdzarto, visam pa virsu iebakstīja ar pakaļu škodā
Visvairāk tracina, kad tanī vietā lai +/- atbrīvotu ceļu, lai visi tiktu garām, viņi visi vienā barā stāv un brīnās. Tikmēr man ar savu zemo dampi bija jāšļūc ar sliekšņiem pāri trotuāra malām
cik dzirdēj, tad pilnīgi motoru pastuma dziļāk? Ko viņš tur mēģināja izdarīt, kur nav daudz vietas?[/quote]Edvards77 rakstīja:
es tur nemaz neriskēju braukt pa apmali
Fujaks. rakstīja:Jautājums par miglām.
Uz skati labāk ravēt ārā?
Vai vadus uzvilkt uz augšu,kā teikt noslētp?
Atvieno Miglam štekerus un saki ka miglas neizmanto
Taka mana ideja par 535D motoru ieksa e36 ir parak traka , jo vietas motoram vnk nav taja bundza. Tas intreses pec velos paintreseties cik apmeram varetu izmaksat swaps m3 3.2 Evo ?
Nakotnes idejas galva saudas 
Iekš e30 var V12 ielikt, kāpēc lai n57 nevarēt dabūt iekš e36? Vai tad viņš aizņem vairāk vietas par m57?
pirmam kartam butu pagruti dabut kadu 5,6,7 35dLAKIKS rakstīja:Taka mana ideja par 535D motoru ieksa e36 ir parak traka , jo vietas motoram vnk nav taja bundza. Tas intreses pec velos paintreseties cik apmeram varetu izmaksat swaps m3 3.2 Evo ?![]()
Nakotnes idejas galva saudas
tie motori ir istenibaa loti labi un uzticigi, tapec neticas ka salidzinoshi leti varesi vinju dabut. bet tas biturbo 3.0l dizelis iet ritigi labi. vienigais minuss ir tas ka vinam ir auto karba, jo manualaas karbas netur to torq kas tam motoram ir, tapec vinji nak tikai ar auto karbam.
...
Iet lopā tas dīzelis tur nav ko noliegt, bet iekš 3er labāk piestāv benzīns 
https://youtu.be/g4KjNipniLc
https://youtu.be/g4KjNipniLc
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1331
- 1332
- 1333