Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1344
- 1345
- 1346
- 1347
- 1348
- …
- 2228
- chevron_right
Mafra Pulimaxnleai rakstīja:drebju pulveris plus spainis ar ūdeni, birste.aarchijs rakstīja:Vai ir kāds līdzeklis lai varētu satīrīt griestus? Nav pārāk netīri, bet gribās lai viss ir pa zolīdo.
lai nenopilini salonu ar pilēm vari noklāt ar plēvi.
esmu lietojis un diezgan labi.
Man nedalec,laikam stulbs, ka izņemt aizmugurējos atmetamos kupejas kreslus?
izņem pakaļas dīvānu, atmet abus beņķus un uz tās eņģes kas ir starp abām atzveltnes daļām bija kkādas mēlītes jāpabīda or something, lai atbrīvotu konkrēto atzveltnes pusi. No otras puses vnk izkabini. Paskaties uz to mehānismu, sapratīsi, es jau vairs neatceros.Booogdans rakstīja:Man nedalec,laikam stulbs, ka izņemt aizmugurējos atmetamos kupejas kreslus?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jā jā tā ir. Savam nofočēju.ch. rakstīja:izņem pakaļas dīvānu, atmet abus beņķus un uz tās eņģes kas ir starp abām atzveltnes daļām bija kkādas mēlītes jāpabīda or something, lai atbrīvotu konkrēto atzveltnes pusi. No otras puses vnk izkabini. Paskaties uz to mehānismu, sapratīsi, es jau vairs neatceros.Booogdans rakstīja:Man nedalec,laikam stulbs, ka izņemt aizmugurējos atmetamos kupejas kreslus?
sveiki viri!! varbut varetu ieteikt kadu internet veikalu kur var dabut letas ziemenes?? 
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Protams ka vainigs BMW..... Bet kad no viņu hondam cilveki bez redzes paliek ? Tad pofigmāriņš rakstīja:http://www.iauto.lv/video-tv/20386-bmw- ... m=soctikli
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Žurka lupatās
Tur ir tipiska krievija 
Izskatās ka Octa.lv diezgan uzvāras, BANā octa maksā 20 euro mazāk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
ieej ltab.lv un nemaksā lohiem
Paldies par adresiseeingman rakstīja:ieej ltab.lv un nemaksā lohiem
Sveiki visi.
Jau kādu laiku meklēju daudz maz zolīdu žurku, bet nekā. Varbūt kādam ir kāds piedāvājums?! Vēlos sedanu vai kupeju, 318is kā minimums. Un cenas ziņā ap 1500€. 
Nu tādu, lai nav galīgākais šrots un viss cauri izpuvis
Pa cik var pārdot el. Logu mehānismu + konsole pa vidu?
visi 4 el logi vai tik prieksejie?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Priekšējie, tobiš 2elbestbmw rakstīja:visi 4 el logi vai tik prieksejie?
Es parasti tirgoju motorīšus pa 15e gabalā, teorētiski sanāk 30e par motoriem un vel kādu dešuku piemest par vadiem un konsoli, bet pa tādu cenu īsti neviens nenopirks. Tapēc labāk pārdot atsevišķi motorusVladančiks rakstīja:Priekšējie, tobiš 2elbestbmw rakstīja:visi 4 el logi vai tik prieksejie?
Paldiesedzis rakstīja:Es parasti tirgoju motorīšus pa 15e gabalā, teorētiski sanāk 30e par motoriem un vel kādu dešuku piemest par vadiem un konsoli, bet pa tādu cenu īsti neviens nenopirks. Tapēc labāk pārdot atsevišķi motorusVladančiks rakstīja:Priekšējie, tobiš 2elbestbmw rakstīja:visi 4 el logi vai tik prieksejie?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1344
- 1345
- 1346
- 1347
- 1348
- …
- 2228