Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1348
- 1349
- 1350
- 1351
- 1352
- …
- 2228
- chevron_right
nekad neesmu dabujis no 1,6 vai no 1,8 motora vairak par 10litriem
lai vai cik ta kaja smaga bet nu nejau tik daudz 
Ja, ja visi deveji stradaja uc bullshits, 17l/100 no 1.6, kam viss ir tā kā jābut... tas ir nevis smaga kāja, bet visu laiku čūsku zīmēt, griezt saules un pie krustojumiem burnoutu taisīt.
Visas no tevis nosauktajām lietām dariju minimala daudzuma, pa pilsetu lietoju tikai pirmos 3 robus.seeingman rakstīja:Ja, ja visi deveji stradaja uc bullshits, 17l/100 no 1.6, kam viss ir tā kā jābut... tas ir nevis smaga kāja, bet visu laiku čūsku zīmēt, griezt saules un pie krustojumiem burnoutu taisīt.
ZzevsS rakstīja:Visas no tevis nosauktajām lietām dariju minimala daudzuma, pa pilsetu lietoju tikai pirmos 3 robus.seeingman rakstīja:Ja, ja visi deveji stradaja uc bullshits, 17l/100 no 1.6, kam viss ir tā kā jābut... tas ir nevis smaga kāja, bet visu laiku čūsku zīmēt, griezt saules un pie krustojumiem burnoutu taisīt.
kaut 1maja un redline visu laiku
atbrauc uz Rīgu,mierīgi tiksi pie 10lAndzaK_LV rakstīja:nekad neesmu dabujis no 1,6 vai no 1,8 motora vairak par 10litriemlai vai cik ta kaja smaga bet nu nejau tik daudz
Kāds ir pilsētā dabūjis 25l/100 km ? (ziema neskaitās ! )
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Man liekas ka man ir caura bāka. Motors m40b18 Iet ļoti labi. Uz sausa asfalta ar otro griežās. Bet nu ja meģina normali pabraukt tad 10l/100km gruti iekļauties.
Tik traki ne, man lielākais bija ap 14-15l ar 1.8ValtersZ rakstīja:Kāds ir pilsētā dabūjis 25l/100 km ? (ziema neskaitās ! )
Reali kkas man tur nav. Vakarā iedegas lampiņa degvielas . No rita aizeju uz garāžu rada, ka 15 litri bakā, lampiņa vairs nedeg.
Ropažos ir pašvaldibai visurgājējs 50l uz 100km minimums...
Mans viedoklis par 4 cil un 6 cil motoriem.
4 cil ēd degvielu un pilsētā ir 10l. Jaudas nav un nekā viņiem nav.
6 cil ēd vairāk, bet braucot mierīgi nēēd vairāk par 12-15l
No ikdienas.
Kolēģim ir m52b28 un vidējais patēriņš ir 12-13l un tas nav braucot mierīgi. Viņam ar E46 tikai 2.8 double vanos motoru arī patēriņš nav lielāks.
Sev nezinu precīzu patēriņu, bet ir ap 12-14l. Kā piemērs no dzīves ir. Pārdaugavā statoilā, kas pie turības ielēju 30l 98e un braucu uz rullīšiem ar ātrumu 100-120. Reduktors 3.45.
Aizbraucot turp, izbraukājot trasi un atbraucot atpakaļ līdz Rīgas centram lampiņa neiedegās. Lejot iekšā bija tuvu lampiņai.
Apkopojums no manas puses. Labāk piemaksāt katrā uzpildē 2-4 eur, bet braukt ar sakarīgu jaudu. Gribi ekonomēt liec gāzi uz 2.8 un būs gerai.
4 cil ēd degvielu un pilsētā ir 10l. Jaudas nav un nekā viņiem nav.
6 cil ēd vairāk, bet braucot mierīgi nēēd vairāk par 12-15l
No ikdienas.
Kolēģim ir m52b28 un vidējais patēriņš ir 12-13l un tas nav braucot mierīgi. Viņam ar E46 tikai 2.8 double vanos motoru arī patēriņš nav lielāks.
Sev nezinu precīzu patēriņu, bet ir ap 12-14l. Kā piemērs no dzīves ir. Pārdaugavā statoilā, kas pie turības ielēju 30l 98e un braucu uz rullīšiem ar ātrumu 100-120. Reduktors 3.45.
Aizbraucot turp, izbraukājot trasi un atbraucot atpakaļ līdz Rīgas centram lampiņa neiedegās. Lejot iekšā bija tuvu lampiņai.
Apkopojums no manas puses. Labāk piemaksāt katrā uzpildē 2-4 eur, bet braukt ar sakarīgu jaudu. Gribi ekonomēt liec gāzi uz 2.8 un būs gerai.
Tas m52b28 nebija alūmīnija bloks ?
Par mazmotoru aizstāvību varētu teikt ir tas ka, nav arī viņi tik slikti, jo pilsētā tu tiksi visur vienādā laikā, neatkarīgi no motora tilpuma, reāli 1.6/1.8 ēd ap 8 litri(miksētā režīmā) arī strādāt zem pārsega ar mazāku motoru ir daudz vieglāk
Par mazmotoru aizstāvību varētu teikt ir tas ka, nav arī viņi tik slikti, jo pilsētā tu tiksi visur vienādā laikā, neatkarīgi no motora tilpuma, reāli 1.6/1.8 ēd ap 8 litri(miksētā režīmā) arī strādāt zem pārsega ar mazāku motoru ir daudz vieglāk
- ikey07
uzliec 2.56 reduktoru m52b28 un būs tev 6l/100km pie
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Atkal viens un taspats vislaik. Vel parunajam par svarkām reduktoros un greistām atsperēm 
Ja patīk mazmotori, tad ar tiem jābrauc. Katram savs :)
Man patīk lielāki motori un ideāli būtu 4.4 žurkā ielikt
Man patīk lielāki motori un ideāli būtu 4.4 žurkā ielikt
lol nau verc 
Hmm varētu v12, bet jo smagāks motors, jo vairāk priekša slīd ārāValtersZ rakstīja:Ko tik pieticīgi ?
Uzreiz 4.9 V10
Var arī ielikt SAAB turbo motoru un braukāt
vēl nesen bija ap 19litriemValtersZ rakstīja:Kāds ir pilsētā dabūjis 25l/100 km ? (ziema neskaitās ! )
@instagram - anrijs.v
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1348
- 1349
- 1350
- 1351
- 1352
- …