Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

29 Okt 2015, 14:56

ValtersZ rakstīja:Man ir 3310 nokia .... :rolleyes:
Man kādreiz bija 3210 kādā 6. klasē var būt :D Viens čalītis mani nokaitināja un es viņam metu ar to noķeli, nabagam salūza deguns :D
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

29 Okt 2015, 15:00

māriņš rakstīja:
Man kādreiz bija 3210 kādā 6. klasē var būt :D Viens čalītis mani nokaitināja un es viņam metu ar to noķeli, nabagam salūza deguns :D
:lol: :lol: :lol: :D
Profila bilde
bestbmw
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 21 Apr 2013, 17:24
Braucu ar: Komatu
Atrašanās vieta: Jelgava,Norway
Reputācija: 1

29 Okt 2015, 15:02

vitjazz rakstīja:
māriņš rakstīja:
:lol: :lol: :lol: :D
Caks mosk tev metiis ar fotoaparatu? :lol:
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Profila bilde
vitjazz

29 Okt 2015, 15:02

Man kādreiz bija 3210 kādā 6. klasē var būt :D Viens čalītis mani nokaitināja un es viņam metu ar to noķeli, nabagam salūza deguns :D[/quote]

:lol: :lol: :lol: :D[/quote]
Caks mosk tev metiis ar fotoaparatu? :lol:[/quote]

:D :D :gigigi:
Profila bilde
bestbmw
Ziņojumi: 1984
Pievienojies: 21 Apr 2013, 17:24
Braucu ar: Komatu
Atrašanās vieta: Jelgava,Norway

29 Okt 2015, 15:05

Jauns Sakamvards: Dabuusi ar kameru pa seju! :hahaha:
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

29 Okt 2015, 15:13

es laikam esmu atpalikusi no laika, bet telefons man zvaniem un sms, ļoti reti ieeju internetā. Nekāds aifons vai android vecs labs symbian. Bildēju ar spoguleni, internetam izmantoju datoru, mūziku vēl arvien lejupielādēju, kad aizeju kopā ar kādu pusdienās nesēžu un nerullēju uz leju instagram bildītes, braucu pēc veselā saprāta vai kartes mašīnas bardačokā, brīvajā laikā kaut vai vienkārši braucam offroadā. Reizēm ejot pa ielu vai pusdienojot pārņem dīvaina sajūta, kad esi vienīgais cilvēkais, kas nav ieracies telefonā, to skriešanu pakaļ jaunākajiem modeļiem, jo foršas fīčas vispār nesaprotu. Dzīvojam nevis blenžam zilajos ekrānos :super:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
māriņš

29 Okt 2015, 15:30

Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 5

29 Okt 2015, 15:30

Normāls ekrāns,normāli blenž :gigigi: nez man ērtāk telefonā netā ieiet bieži vien trūkst tik fīča savienot ar maģi lai muziku flešā nav jāliek,aux nerullē,nav ērts :hahaha:
māriņš rakstīja:Par gaumi jau nestrīdās :giggle:
https://www.draugiem.lv/user/4959126/ga ... =405628975
Mlje,teksts pa tēmu tai bildei :hahaha:
Profila bilde
māriņš

29 Okt 2015, 15:36

Linda rakstīja:es laikam esmu atpalikusi no laika, bet telefons man zvaniem un sms, ļoti reti ieeju internetā. Nekāds aifons vai android vecs labs symbian. Bildēju ar spoguleni, internetam izmantoju datoru, mūziku vēl arvien lejupielādēju, kad aizeju kopā ar kādu pusdienās nesēžu un nerullēju uz leju instagram bildītes, braucu pēc veselā saprāta vai kartes mašīnas bardačokā, brīvajā laikā kaut vai vienkārši braucam offroadā. Reizēm ejot pa ielu vai pusdienojot pārņem dīvaina sajūta, kad esi vienīgais cilvēkais, kas nav ieracies telefonā, to skriešanu pakaļ jaunākajiem modeļiem, jo foršas fīčas vispār nesaprotu. Dzīvojam nevis blenžam zilajos ekrānos :super:
Vienīgais kad nopriecājos, ka man ir internets telfonā bija, kad sēdēju traumpunktā rindā uz rentgenu, vismaz 1h nebija jablenž sienā..
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas

29 Okt 2015, 15:39

Reinholds rakstīja: Es saprotu, ka tu esi ābolu fanbojs un masē uz viņiem, bet nevajag tik ļoti sipties citiem virsū ar savu pārliecību.
Ņemt 6s tikai dēļ 3d tača, manuprāt, ir debīlākais, ko var darīr. Reāli, tas ir vajadzīgs tieši necik. Jā, ja upgreidojies no 4 vai 5 utt., okej, ņem jaunāko, ja esi mikls uz iphone.
Tas pats s6 edge, paņemot rokās liekas daudz dārgāks un patīkamāks par jebkuru iphone, nemaz nerunājot par iespējām, dzelžiem utt.
Nevaru noliegt, ka esmu domājis par aifouna iegādi, bet tāpat neesmu tik tālu ticis. Draudzenei ir 6, paspaidu, un saprotu, ka lol nau verc.

To linku pat nevēršu vaļā, pilnīgi pokuj, izlasīju nosaukumu. Tu pieduries? Aizstāt svarus? Davai, gatavo mājās un met tik visu virsū uz tā sūda ekrāna. Nu jebal salīdzinājums.
Atkal stress. Mieru, tikai mieru. Nevienam neliku pāriet no tikko krītā paņemtā S6 :) Ja no veca uz jaunu apgreidojas, tad var.

" Tas pats s6 edge, paņemot rokās liekas daudz dārgāks un patīkamāks par jebkuru iphone, nemaz nerunājot par iespējām, dzelžiem utt. " - tādēļ es arī saku, ka katrai precei savs pircējs, vieni ies un Justā mazajām stāstīs par to, cik octa-core procesors viņa telefonam ir vai kā viņš var pokemonu emulatoru palaist uz savas trubas (uz iphone tagad jau arī var, starp citu), otru savukārt varēs sazvanīt, un viņš varēs piezvanīt :lol:

P.s. neesmu fanbojs, visai nesen tikai sāku lietot vairāk par 1 Apple produktu (vecs iPod touch bija), vienkārši ar katru produktu pamanīju, cik tomēr forši ir, kad dažādas sīkās ikdienas problēmiņas pazūd no redzesloka. Tā ir tāda īpatnēja sajūta, kuru grūti aprakstīt, un tomēr tieši par to cilvēki ir gatavi maksāt diezgan lielu naudu. Un tā ir ar jebkuru Apple produktu, telefons, macbook, vai AirPort (rūteris), kā apskatnieki saka "IT JUST WORKS"...
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
woldens
Ziņojumi: 265
Pievienojies: 01 Jan 2015, 17:26

29 Okt 2015, 17:04

Linda rakstīja:es laikam esmu atpalikusi no laika, bet telefons man zvaniem un sms, ļoti reti ieeju internetā. Nekāds aifons vai android vecs labs symbian. Bildēju ar spoguleni, internetam izmantoju datoru, mūziku vēl arvien lejupielādēju, kad aizeju kopā ar kādu pusdienās nesēžu un nerullēju uz leju instagram bildītes, braucu pēc veselā saprāta vai kartes mašīnas bardačokā, brīvajā laikā kaut vai vienkārši braucam offroadā. Reizēm ejot pa ielu vai pusdienojot pārņem dīvaina sajūta, kad esi vienīgais cilvēkais, kas nav ieracies telefonā, to skriešanu pakaļ jaunākajiem modeļiem, jo foršas fīčas vispār nesaprotu. Dzīvojam nevis blenžam zilajos ekrānos :super:
līdzīga situācija, pricipā telefonu izmantoju zvaniem, bet tomēr vairs nevaru iedomāties dzīvi bez normāla/jaudīga smārtfona (android forever :lol: ), noder jau normāla tel. kamera kādam snapšotam, ātri e-pastā/ netā ieskriet utt...bet smartfona vergs nessmu, ja nojūk varu arī iztikt kādu laiku bez tām ekstrām :D
labākais interneta warriors
Reinholds
Ziņojumi: 665
Pievienojies: 30 Mar 2013, 10:39
Braucu ar: cietu seju

29 Okt 2015, 22:40

Kikaps rakstīja:
Reinholds rakstīja: Es saprotu, ka tu esi ābolu fanbojs un masē uz viņiem, bet nevajag tik ļoti sipties citiem virsū ar savu pārliecību.
Ņemt 6s tikai dēļ 3d tača, manuprāt, ir debīlākais, ko var darīr. Reāli, tas ir vajadzīgs tieši necik. Jā, ja upgreidojies no 4 vai 5 utt., okej, ņem jaunāko, ja esi mikls uz iphone.
Tas pats s6 edge, paņemot rokās liekas daudz dārgāks un patīkamāks par jebkuru iphone, nemaz nerunājot par iespējām, dzelžiem utt.
Nevaru noliegt, ka esmu domājis par aifouna iegādi, bet tāpat neesmu tik tālu ticis. Draudzenei ir 6, paspaidu, un saprotu, ka lol nau verc.

To linku pat nevēršu vaļā, pilnīgi pokuj, izlasīju nosaukumu. Tu pieduries? Aizstāt svarus? Davai, gatavo mājās un met tik visu virsū uz tā sūda ekrāna. Nu jebal salīdzinājums.
Atkal stress. Mieru, tikai mieru. Nevienam neliku pāriet no tikko krītā paņemtā S6 :) Ja no veca uz jaunu apgreidojas, tad var.

" Tas pats s6 edge, paņemot rokās liekas daudz dārgāks un patīkamāks par jebkuru iphone, nemaz nerunājot par iespējām, dzelžiem utt. " - tādēļ es arī saku, ka katrai precei savs pircējs, vieni ies un Justā mazajām stāstīs par to, cik octa-core procesors viņa telefonam ir vai kā viņš var pokemonu emulatoru palaist uz savas trubas (uz iphone tagad jau arī var, starp citu), otru savukārt varēs sazvanīt, un viņš varēs piezvanīt :lol:

P.s. neesmu fanbojs, visai nesen tikai sāku lietot vairāk par 1 Apple produktu (vecs iPod touch bija), vienkārši ar katru produktu pamanīju, cik tomēr forši ir, kad dažādas sīkās ikdienas problēmiņas pazūd no redzesloka. Tā ir tāda īpatnēja sajūta, kuru grūti aprakstīt, un tomēr tieši par to cilvēki ir gatavi maksāt diezgan lielu naudu. Un tā ir ar jebkuru Apple produktu, telefons, macbook, vai AirPort (rūteris), kā apskatnieki saka "IT JUST WORKS"...
Nestresoju un esmu mierīgs, atvaino, ja liku noprast citādi.
Taču izskatījās, ka tu nudien centies uzspiest ābolu, 3d taču un visu citu. Nav jau starpība, vai Justā blato ar oktakoru vai forstaču, ne?

P.S. Justu neapmeklēju, un nav man krītā ņemts s6. :D

Kā jau teicu, esmu domājis par apple iegādi, bet ir appi par kuriem jāmaksā, kas andrim pa brīvu, neciešu itunes un varbūt esmu stagnātisks un pagalam pieradis pie androida.

Anyway, kā tu pats teici:"Katrai precei savs pircējs."
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga

29 Okt 2015, 22:50

Es atkal nevaru bez telefona, un visām aplikācijām. :rolleyes:
Patreiz staigāju ar 3šo S4 Samsung. jo man neveicās ar ekrāniem. Bet visu laiku galvā domas par jauno iphone 6s. Nekad nav bijis iphone, bet pirms 2 gadiem nopirku draudzenei 5s un šī vēl tagad ar viņu staigā un vispār nesūdzās. Ne gļuko, ne plīst, nekas. :super:
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Ogre

29 Okt 2015, 23:01

Par to jau tas stāsts,ka tur cena = kvalitāte.po tas softs,dzelzis labs.
Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK

29 Okt 2015, 23:05

Šodien bija pēdējā pile ar taisno trubu, atbraucu mājās pat ibumetīnu iedzēru :gigigi: ko litk - rezonātoru/stock gala bunduli vai vēl sazin ko?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats:
Profila bilde
vitjazz

29 Okt 2015, 23:10

Fashion rakstīja:Šodien bija pēdējā pile ar taisno trubu, atbraucu mājās pat ibumetīnu iedzēru :gigigi: ko litk - rezonātoru/stock gala bunduli vai vēl sazin ko?
:D
Pēdējais labojis vitjazz - 29 Okt 2015, 23:20, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
vitjazz

29 Okt 2015, 23:11

Fashion rakstīja:Šodien bija pēdējā pile ar taisno trubu, atbraucu mājās pat ibumetīnu iedzēru :gigigi: ko litk - rezonātoru/stock gala bunduli vai vēl sazin ko?
Vrb rezonatoru tiešām iemetināt :gigigi:
Laba skaņa,jā? :D
Profila bilde
Fashion
Ziņojumi: 1920
Pievienojies: 15 Sep 2015, 12:37
Braucu ar: Ar pimpi pa Jāni
Atrašanās vieta: Rīga. KK

29 Okt 2015, 23:12

vitjazz rakstīja:
Nu viš normāli noslāpēs to epalacee skaņu? džīzas kraist kā galva sāp :lol:
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām :sarunats:
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV

29 Okt 2015, 23:14

Kikaps rakstīja:
kasp1js rakstīja:Nu nez kamēr apls netiks vaļā no itunes vai neieviesīs normālu failu pārvaldes sistēmu kompī, tikmēr manuprāt visām viņu ierīcēm vieta ir misenē...
Nu beidz, cik % no cilvēkiem still klausās 'liktu' mūziku telefonā? Ir Spotify, Deezer un Apple Music laiks! :) Saprotu, ka visi grib iepist kapeiku, bet ir 99999x ērtāk nedomāt par to, ka vot 'vakarā šitā un šitā dziesma jāuzliek uz telefona, kekekekeke'
Laikam esmu dīvains, bet mūziku klausos pa radio. :gigigi:

Un vispār - sveicieni visiem ielu drifteriem - Slāvu aplī uzstādīta videonovērošana. :hahaha:
Profila bilde
vitjazz

29 Okt 2015, 23:17

Fashion rakstīja:
vitjazz rakstīja:
Nu viš normāli noslāpēs to epalacee skaņu? džīzas kraist kā galva sāp :lol:
Man nav taisnā truba, bet bundulis ar dubulto izeju kā uz LAND ROVER.Pa trasi vēl ok,bet pa pilsētu kaut kā apnicīgi :D Domāju rezonators decibelus noņemtu,bet cik daudz tur tas jautājums ...... :gigigi: