Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1356
- 1357
- 1358
- 1359
- 1360
- …
- 2228
- chevron_right
marux rakstīja:Laikam esmu dīvains, bet mūziku klausos pa radio.Kikaps rakstīja:Nu beidz, cik % no cilvēkiem still klausās 'liktu' mūziku telefonā? Ir Spotify, Deezer un Apple Music laiks! :) Saprotu, ka visi grib iepist kapeiku, bet ir 99999x ērtāk nedomāt par to, ka vot 'vakarā šitā un šitā dziesma jāuzliek uz telefona, kekekekeke'kasp1js rakstīja:Nu nez kamēr apls netiks vaļā no itunes vai neieviesīs normālu failu pārvaldes sistēmu kompī, tikmēr manuprāt visām viņu ierīcēm vieta ir misenē...![]()
Un vispār - sveicieni visiem ielu drifteriem - Slāvu aplī uzstādīta videonovērošana.
Es domāju ka atgriezīšos pie stock izplūdes, bet ar citu gala bundulivitjazz rakstīja:vitjazz rakstīja:Man nav taisnā truba, bet bundulis ar dubulto izeju kā uz LAND ROVER.Pa trasi vēl ok,bet pa pilsētu kaut kā apnicīgiDomāju rezonators decibelus noņemtu,bet cik daudz tur tas jautājums ......
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Es laikam esmu vecsa priekš visiem tiem sūdiem (aplikācijām), bet vai tad tur var atrast dajebko...?! To ko klausos es, parasti pat internetā vēl jāmeklē... Normālam maģim pielēdz flešu (vai kādu HDD) i ne4akarējies, nu tas ir ja ir vēlme pēc sava konkrēta playlista... Ja kā daudziem der rādio Skonto, tad protams var izmantot dajebko un dajebkā.. :)Kikaps rakstīja:Nu beidz, cik % no cilvēkiem still klausās 'liktu' mūziku telefonā? Ir Spotify, Deezer un Apple Music laiks! :) Saprotu, ka visi grib iepist kapeiku, bet ir 99999x ērtāk nedomāt par to, ka vot 'vakarā šitā un šitā dziesma jāuzliek uz telefona, kekekekeke'kasp1js rakstīja:Nu nez kamēr apls netiks vaļā no itunes vai neieviesīs normālu failu pārvaldes sistēmu kompī, tikmēr manuprāt visām viņu ierīcēm vieta ir misenē...
d[-_-]b
Maģi ar flešku tu vari iebāzt tikai e36 un vecākos modeļos. Dažos e46 arī. Man iekš e39 tāds sipiens, ka labāk klausos no changer diskus.
ok, yes, nav starpībasReinholds rakstīja: Nestresoju un esmu mierīgs, atvaino, ja liku noprast citādi.
Taču izskatījās, ka tu nudien centies uzspiest ābolu, 3d taču un visu citu. Nav jau starpība, vai Justā blato ar oktakoru vai forstaču, ne?
P.S. Justu neapmeklēju, un nav man krītā ņemts s6.
Kā jau teicu, esmu domājis par apple iegādi, bet ir appi par kuriem jāmaksā, kas andrim pa brīvu, neciešu itunes un varbūt esmu stagnātisks un pagalam pieradis pie androida.
Anyway, kā tu pats teici:"Katrai precei savs pircējs."
Tādas lietas tur nav, yes. Ir soundcloud, bet pilnīgi iespējams, ka meklētā tur arī nebūs, tad citu variantu nav.Dj Plosky rakstīja: Es laikam esmu vecsa priekš visiem tiem sūdiem (aplikācijām), bet vai tad tur var atrast dajebko...?! To ko klausos es, parasti pat internetā vēl jāmeklē... Normālam maģim pielēdz flešu (vai kādu HDD) i ne4akarējies, nu tas ir ja ir vēlme pēc sava konkrēta playlista... Ja kā daudziem der rādio Skonto, tad protams var izmantot dajebko un dajebkā.. :)
Kas attiecas uz HDD, tad viss ir ok, ja esi tik tālu dadzīvojies, ka vari nekad neizmantot sabtransu
++++++++++
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Man uz e38 gan aux gan bluetooth uztaisīts, izmaksas ap 10e par komplektu + drīz uztaisīšu laj atmiņas kartes lasa un fleshu, izmaksas ap 15eEmteks rakstīja:Maģi ar flešku tu vari iebāzt tikai e36 un vecākos modeļos. Dažos e46 arī. Man iekš e39 tāds sipiens, ka labāk klausos no changer diskus.
Pats agrāk pumpēju muzonu uz devaisu no devaisa, tagad kaut kā sen tas nav darīts, izņemot autiņā, kur fleška. Bet uz tā paša androīda, ir aplikācijas, kas ņem no youtube, nu un ko gan vairāk vajag?Dj Plosky rakstīja: Es laikam esmu vecsa priekš visiem tiem sūdiem (aplikācijām), bet vai tad tur var atrast dajebko...?! To ko klausos es, parasti pat internetā vēl jāmeklē... Normālam maģim pielēdz flešu (vai kādu HDD) i ne4akarējies, nu tas ir ja ir vēlme pēc sava konkrēta playlista... Ja kā daudziem der rādio Skonto, tad protams var izmantot dajebko un dajebkā.. :)
Kāds te nodarbojas ar disku valcēšanu ? izrādas man divi šitie diski ir bik šķibi ( iekšpuses ), aizbraucu uzlikt ziemas riepas a šamie nevar nobalansēt.
- ikey07
Es jau neesmu eksperts, bet man liekas, ka apakšējā bildē nav bumers
man izskatās pēc vw boras
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 774&type=3
Normāli uzbrauca bmw vadītājiem ar borukars rakstīja:Bora
Bl*a šodien atkal ss.lv bišk pasēdēju pie 3.sērijas e36 bumeriem.Trakums kur cenas augstas. Sāku apdomāt,ka savu kuzavu ar M40 monstru
arī var labi nopārdot vismaz uz vizuālā pamata 
Jā cena ir kosmosā uzkāpusi
nu, nu... Tas ir e36māriņš rakstīja:Es jau neesmu eksperts, bet man liekas, ka apakšējā bildē nav bumersman izskatās pēc vw boras
Cik tu brauc, vai bijuši, vai labo e36, un ko vispār saproti kas ir e36. Jēga maza ar šo mudaku runāt, jo uzskata te daudzus par ienaidniekiem, bloķējot lietotājus, redzot kādu pasakot patiesību.CaK rakstīja:nu, nu... Tas ir e36māriņš rakstīja:Es jau neesmu eksperts, bet man liekas, ka apakšējā bildē nav bumersman izskatās pēc vw boras
Un maybe kāds zinošāks var apstāstīt pēc kāda principa strādā E65 SoftClose sistēma?
1) Kur tiek savilkti visi vadi?
2) Pie kā tie vadi tiek vienoti klāt - kkāds atsevišķs bloks vai jau pie kkāda esošā?
Cik pašķirstīju inetu un sapratu sanāk ka uz katru durvi iet atsevišķs modulis kurš atbildi par doto funkciju :hvz:
1) Kur tiek savilkti visi vadi?
2) Pie kā tie vadi tiek vienoti klāt - kkāds atsevišķs bloks vai jau pie kkāda esošā?
Cik pašķirstīju inetu un sapratu sanāk ka uz katru durvi iet atsevišķs modulis kurš atbildi par doto funkciju :hvz:
Cik varētu maksāt m50b20 kārba ar visu tās nomaiņu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1356
- 1357
- 1358
- 1359
- 1360
- …
- 2228