Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
neo722
Ziņojumi: 75
Pievienojies: 13 Jan 2015, 18:46

01 Nov 2015, 22:18

ikey07 rakstīja:Tāda debīla attieksme no foruma moderatora...

kas vainas bija topikam ? Bez maz ja netiek pārkrāsots ta nav jēgas taisīt topikam, manā skatījumā katram vienam lietotājam kuram ir sava žurka, būtu jātaisa topiks, da kautvai tiek vests uz servisiem, man personīgi būtu interestanti.

Piekritu. Ne visi var atlauties labu e36.
Visi ar kko sak taja skaita ari es.
Profila bilde
Reinis159
Ziņojumi: 592
Pievienojies: 30 Jan 2012, 14:59
Braucu ar: E36 2.0 coupe
Atrašanās vieta: Lubāna - Madona

01 Nov 2015, 22:22

BMW - Best Motorsport Weapon
Profila bilde
Reinis159
Ziņojumi: 592
Pievienojies: 30 Jan 2012, 14:59
Braucu ar: E36 2.0 coupe
Atrašanās vieta: Lubāna - Madona

01 Nov 2015, 22:25

neo722 rakstīja:

kas vainas bija topikam ? Bez maz ja netiek pārkrāsots ta nav jēgas taisīt topikam, manā skatījumā katram vienam lietotājam kuram ir sava žurka, būtu jātaisa topiks, da kautvai tiek vests uz servisiem, man personīgi būtu interestanti.

Te arī vru teikt. Nu cilvēks būtu pacenties, vēl viņš pat nav iejuties, un sapratis foruma darbību, un jau aizklapē. Nu vienkārši... :rolleyes:
BMW - Best Motorsport Weapon
neo722

01 Nov 2015, 22:30

Reinis159 rakstīja:
neo722 rakstīja:

Te arī vru teikt. Nu cilvēks būtu pacenties, vēl viņš pat nav iejuties, un sapratis foruma darbību, un jau aizklapē. Nu vienkārši... :rolleyes:
Paldies! Piekritu taviem vardiem. Ta ari ir. Esmu jauninais.
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

01 Nov 2015, 22:31

kas vainas bija topikam ? Bez maz ja netiek pārkrāsots ta nav jēgas taisīt topiku, manā skatījumā katram vienam lietotājam kuram ir sava žurka, būtu jātaisa topiks, da kautvai tiek vests uz servisiem, man personīgi būtu interestanti.

Nav brīnums ka pusei useru ir bail braukt uz sabraucieniem, jo domā ka noliks viņu mašinas, kaut vai visi e36 ir un paliek superīgas mašinas.
Pēc Edza domām, topiku jēga taisīt tikai tiem, kā jau minēji, lai gan vismaz puse un lielākā daļa topiku ir daily rūsas topiki, kur arī atrāda kā nomaina buksīti un baterijas atslēgām. Arī savu topiku palūdzu dzēst, jo bija tikai uzbraucieni ne pa tēmu, bet tā kultūras vaina. Vecajā topikā, tika mainīts motors un kas tik vēl ne, bet tā pat pļūtīja kakas visi mums zināmie lietotāji.
A par sabraucieniem no problem, ar savu veco e36 un kalpakiem aizbraucu, tur bija arī sliktāki varianti.
Ar tagadējo e36 neesmu braucis, jo pēc tiem pretīgajiem verbālajiem murgiem, nolēmu ka nav vērc..
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

01 Nov 2015, 22:32

Here we go again ....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
RobisLV
Ziņojumi: 187
Pievienojies: 30 Okt 2014, 20:22
Braucu ar: 98' sedanu
Atrašanās vieta: Rīga

01 Nov 2015, 22:40

Pilnīgi piekrītu, puisis nedaudz sadomājies.
Saprotu sašutumu, bet nu nav jau uzreiz tik drastiski jārīkojas.
Pēdējais labojis RobisLV - 01 Nov 2015, 22:44, kopā labots 1 reizi.
neo722

01 Nov 2015, 22:40

Rob rakstīja:

kas vainas bija topikam ? Bez maz ja netiek pārkrāsots ta nav jēgas taisīt topiku, manā skatījumā katram vienam lietotājam kuram ir sava žurka, būtu jātaisa topiks, da kautvai tiek vests uz servisiem, man personīgi būtu interestanti.

Nav brīnums ka pusei useru ir bail braukt uz sabraucieniem, jo domā ka noliks viņu mašinas, kaut vai visi e36 ir un paliek superīgas mašinas.
Pēc Edza domām, topiku jēga taisīt tikai tiem, kā jau minēji, lai gan vismaz puse un lielākā daļa topiku ir daily rūsas topiki, kur arī atrāda kā nomaina buksīti un baterijas atslēgām. Arī savu topiku palūdzu dzēst, jo bija tikai uzbraucieni ne pa tēmu, bet tā kultūras vaina. Vecajā topikā, tika mainīts motors un kas tik vēl ne, bet tā pat pļūtīja kakas visi mums zināmie lietotāji.
A par sabraucieniem no problem, ar savu veco e36 un kalpakiem aizbraucu, tur bija arī sliktāki varianti.
Ar tagadējo e36 neesmu braucis, jo pēc tiem pretīgajiem verbālajiem murgiem, nolēmu ka nav vērc..

:super:
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo

01 Nov 2015, 22:45

A kur palika

Tikai sterilie un pārjauktie puses atbalstītāji ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Reputācija: 11

01 Nov 2015, 22:46

A kā savādāk, ja cilvēks bez lamuvārdiem nav spējīgs uzrakstīt normālu aprakstu? :doh: (vienalga, ka tie lamuvārdi tiek apslēpti ar * simbolu, doma tāpat ir skaidra).

Topiks tika slēgts dēļ leksikas un runas stila, ne jau dēļ tā cik sterils vai nē ir auto. Ir noteikumi kuri jāievēro atverot topiku, un domājams ka tajā topikā viņi netika ievēroti...
Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi

01 Nov 2015, 22:51

ZzevsS rakstīja:A kā savādāk, ja cilvēks bez lamuvārdiem nav spējīgs uzrakstīt normālu aprakstu? :doh: (vienalga, ka tie lamuvārdi tiek apslēpti ar * simbolu, doma tāpat ir skaidra).

Topiks tika slēgts dēļ leksikas un runas stila, ne jau dēļ tā cik sterils vai nē ir auto. Ir noteikumi kuri jāievēro atverot topiku, un domājams ka tajā topikā viņi netika ievēroti...
+
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
Rob

01 Nov 2015, 22:55

ZzevsS rakstīja:A kā savādāk, ja cilvēks bez lamuvārdiem nav spējīgs uzrakstīt normālu aprakstu? :doh: (vienalga, ka tie lamuvārdi tiek apslēpti ar * simbolu, doma tāpat ir skaidra).

Piekrītu, jo tāda leksika rada negatīvu pretattieksmi.
Taču no pieredzes, arī pilnīgi normāla leksika te tiek atalgota ar tualetes saturu.
Emteks
Ziņojumi: 718
Pievienojies: 19 Mar 2015, 23:28

01 Nov 2015, 22:56

Man to edzi gribētos satikt sabraucienā un palūrēt viņa braucamo. :hahaha:
Attēls
neo722

01 Nov 2015, 23:00

Kad taisiju aprakstu nekas nebija teikts par lamuvardiem ko aizsedzu ar *.
Profila bilde
Rob

01 Nov 2015, 23:02

Emteks rakstīja:Man to edzi gribētos satikt sabraucienā un palūrēt viņa braucamo. :hahaha:
Neesmu redzējis viņa tagadējo braucamo, bet zinu ka rokas viņam ir īstajā vietā, tā kā par to nav ko sliktu teikt.
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2173
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25

01 Nov 2015, 23:06

Neiet šobrīd runa par braucamo, visi ar kaut ko sāk.
Cik forši ir lasīt topiku, kurā ir teksts - "Mans auto, skataties wiiiizii, ja jums napatik man pohuj es dodu grida un pohuj"
Es negribu iegrimt 10 lapu garā lamu bazarā, bija cilvēki, kas man uzsita pm, forši parunājām, viss okey, ja gribat, dorši uzsitat pm un parunāsim, nevajag aizkakāt šo topiku ar šitām lietām.

Lai būtu jēga no moderatora, tam ir kaut kas jādara. Kaut ko darot uzreiz sarodās bars ar cilvēkiem, kas ir pret to un bars ar cilvēkiem, kas ir par. Gluži kā policisti, principā viņi dara labu darbu, bet tāpat mēs esam dusmīgi, ka mūs soda par ātruma pārkāpšanu. Neredzu jēgu no moderatoriem, ja nekas netiek darīts. Un pārsvarā visi tie čikstētaji arī ir tie cilvēki, kas ir deizgan tuvu līdzīgi šiem "man pohuj es iedodu gridina, stikerbombiņž zajebiz" cilvēkiem. Neesmu vel redzējis, ka kāds no vecajiem lietotājiem ar labiem braucamajiem būtu čīkstējis, ka tika aizslēgts šāda veida topiks. Bieži arī atnāk kāds PM ar labiem vārdiem, tas priecē ;)

P.S Pavisam drīz iznāks jaunie noteikumi, kur arī būs 80 postu ierobežojums, lai uztaisītu "mans e36" topiku, takā nekas traks nav noticis.
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Reputācija: 11

01 Nov 2015, 23:07

edzis rakstīja:Neiet šobrīd runa par braucamo, visi ar kaut ko sāk.
Cik forši ir lasīt topiku, kurā ir teksts - "Mans auto, skataties wiiiizii, ja jums napatik man pohuj es dodu grida un pohuj"
Es negribu iegrimt 10 lapu garā lamu bazarā, bija cilvēki, kas man uzsita pm, forši parunājām, viss okey, ja gribat, dorši uzsitat pm un parunāsim, nevajag aizkakāt šo topiku ar šitām lietām.

Lai būtu jēga no moderatora, tam ir kaut kas jādara. Kaut ko darot uzreiz sarodās bars ar cilvēkiem, kas ir pret to un bars ar cilvēkiem, kas ir par. Gluži kā policisti, principā viņi dara labu darbu, bet tāpat mēs esam dusmīgi, ka mūs soda par ātruma pārkāpšanu. Neredzu jēgu no moderatoriem, ja nekas netiek darīts. Un pārsvarā visi tie čikstētaji arī ir tie cilvēki, kas ir deizgan tuvu līdzīgi šiem "man pohuj es iedodu gridina, stikerbombiņž zajebiz" cilvēkiem. Neesmu vel redzējis, ka kāds no vecajiem lietotājiem ar labiem braucamajiem būtu čīkstējis, ka tika aizslēgts šāda veida topiks. Bieži arī atnāk kāds PM ar labiem vārdiem, tas priecē ;)
:super: Malacis!
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

01 Nov 2015, 23:09

neo722 rakstīja:
Rob rakstīja:

:super:
Varbūt auto arī nebija ne vainas priekš sākuma, vismaz vizuāli ne sliktākais,bet tas runas stils un pasniegšanas maniere... Iemācies rakstīt vai vismaz iztikt, bez lamuvārdiem, nav smuki sākt topiku ar vārdiem nepatīk kritika pisies prom. Savādāk - ja nejēdz uztaisīt tik vien kā pieklājīgu topiku pats vien pisies prom
Paldies, gaidu kritiku un pārmetumus tēmētus savā virzienā :)

Edzi - malacis tā turpini un tikai daudz + par 80 postiem pirms topika izveides :super:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

01 Nov 2015, 23:11

ZzevsS rakstīja:
edzis rakstīja:Neiet šobrīd runa par braucamo, visi ar kaut ko sāk.

:super: Malacis!
Piekritīšu! Nebij patīkami lasīt topiku kas sākas ar- man poh ko sakāt,daru kā gribi! Uzreiz paliek neinteresanti. Parādās gan attieksme pret auto (kurš nav vainīgs,ka viņa pielietojums būs lauku drifts un jāšana),gan attieksme pret pārējiem,kuriem vrb auto artrodas pat švakākā stadijā,bet viņi nekad neatļausies tā apieties ar auto. :drink:
Profila bilde
Rob

01 Nov 2015, 23:12

edzis rakstīja:
P.S Pavisam drīz iznāks jaunie noteikumi, kur arī būs 80 postu ierobežojums, lai uztaisītu "mans e36" topiku, takā nekas traks nav noticis.
Tas labi, būs laiks jaunajiem vairāk saprast, kā tās lietas te notiek.