Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- …
- 1297
- chevron_right
Par kādu motoru vispār runājam?
Mazliet, mazliet palienināt jaudu varētu, ja mainītu to, ko jau minēji - izplūdi, ieplūdi, bet neko mega nedabūsi.
Easy!
Sveiki, pec nedeļas vai nedaudz vairak ienāksies cits stikls bembitim, manejam divas lielas plaisas. Vajadzetu nomainit, pats to neesmu darijis, bet servisa par 30ls ari negribētos. Varbut kads var padalīties pieredzē?
Vai kāds liepājnieks pa aliņu grib pariktēt?:DD
Sveiki!
Radās jautājums vai ar 325 touringu sānslīdē raut var? Un kas ir ''blokis''???
1. izgriež ārā veco stikluWildutch rakstīja:Sveiki, pec nedeļas vai nedaudz vairak ienāksies cits stikls bembitim, manejam divas lielas plaisas. Vajadzetu nomainit, pats to neesmu darijis, bet servisa par 30ls ari negribētos. Varbut kads var padalīties pieredzē?
2. pie virsbūves nokasa/nogriež ar papīra nazi līmi veco, ( ja vecā turas labi un nenāk ar visu rūsu tad nav jākasa līdz bleķim )
3. stiklu attauko un nogruntē, spiež uz virsbūves līmi
4. stiklam uzliek jaunu gumiju un uzmanīgi pa diviem ceļ stiklu vietā
5. ieriktē stiklu vietā un atbalsta ar gumijām lai neslīd zemē
6. atstāj mašīnu uz min. 5h lai stāv.
p.s procesā mašīnai ir jāstāv uz līdzenas vietas !
Tachu pareizi, ka var. Es ar 320i vanos rauju:DBuumeris rakstīja:Sveiki!
Blokis, kas blokje aizmugures ritenjus sanslides laikaa.
Divi jautājumi saistībā ar m50b25 non vanos
1. m50b25 stūres pastiprinātāja sūknis ir vienāds ar m50b20 ?
2. m50b25 pīpītes ir vienādas ar m50b20 ?
1. m50b25 stūres pastiprinātāja sūknis ir vienāds ar m50b20 ?
2. m50b25 pīpītes ir vienādas ar m50b20 ?
Jā.
Paldies
vai e36 aizmugurejaas glaazes augseejaa dalja ackiras starp cabrio un parejiem (iznjemot kompaktu)?
intresee tiesi iekspuse, vai kabrio ir tik pat daudz vietas no paceluma lidz centram kur bukse naak cauri, kaa kuopejai un parejiem?
intresee tiesi iekspuse, vai kabrio ir tik pat daudz vietas no paceluma lidz centram kur bukse naak cauri, kaa kuopejai un parejiem?
...
reku tev info visiem krutajiem nisaniem liek virsucipruss18 rakstīja:jauns iepludes,izpludes kolektors?
Sveiki biedri!
Nezināju, kur rakstīt tpc te.
Steidzami:
Kāds var uz šodienu aizdot vai pārdot savu donkratu (oem), mans aizgāja pie dieviem(parastais donkrats).
ļoti vēlams Imantā vai Iļguciemā.
Būšu pateicīgs!!!!
PM vai 28847806.
Nezināju, kur rakstīt tpc te.
Steidzami:
Kāds var uz šodienu aizdot vai pārdot savu donkratu (oem), mans aizgāja pie dieviem(parastais donkrats).
ļoti vēlams Imantā vai Iļguciemā.
Būšu pateicīgs!!!!
PM vai 28847806.
Saaaape
Tikko izkratijos pa baron ielas brugji un mashina saka slapt nost un netur apgriezienus.kas pa wtf?kurs dachiks vai ierice tur isti atbild par tukshgaitu?
Tikko izkratijos pa baron ielas brugji un mashina saka slapt nost un netur apgriezienus.kas pa wtf?kurs dachiks vai ierice tur isti atbild par tukshgaitu?
ar kompatu pa brugji
Man jau liekas, ka brivgaitas regulators par to atbild.
to saprotu jaa.tik aizmirsis esmu kur vins vinjam atrodas.ja nemaldos tad zem iepludes kolektora??
ar kompatu pa brugji
Tieši tā. Alumīnija bundulis ar divām caurulītēm:)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- …
- 1297