Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1372
- 1373
- 1374
- 1375
- 1376
- …
- 2228
- chevron_right

Tajā posmā ir neilgu laiku atpakaļ liets cits/jauns asfalta segums un tas, ka slīd vairāk kā citos posmos, ir taisnība. Pārbaudīts ar dažādiem auto un riepām. Jāatzīst, ka ar citām turējās labāk, taču tas līkums ir aizdomīgi slidenāks kā jebkurš citsInferno rakstīja:Riepas normālas vajag uzlikt, tad neslīdēs kur pagadās

Paldies, man arī patīkRičards Kočkers rakstīja:Inferno, labs avatars!

Nu, katrā ziņā, es personīgi neko īpašu tajā līkuma nesaskatu, šodien pat speciāli aizbraucu iztestēt. Nu ja tautai slīd - lai jau slīd, man nav žēl.Kurlis rakstīja: Tajā posmā ir neilgu laiku atpakaļ liets cits/jauns asfalta segums un tas, ka slīd vairāk kā citos posmos, ir taisnība. Pārbaudīts ar dažādiem auto un riepām. Jāatzīst, ka ar citām turējās labāk, taču tas līkums ir aizdomīgi slidenāks kā jebkurš cits

Šādi sludinājumi mani pārstedz visvairāk! Paturētu sev, bet vajag naudu tapēc pārdodu. Un nākamajā teikumā jau izskata maiņas variantus! Ja vajag naudu tad nu nafig tev jāizskata maiņa?Kapteinis rakstīja:Pārņēmusi nostaļģija un vēlies aizceļot pagātnē? Nopērc MoskvičuLielisks brīvdienu auto retro cienītājiem. Ļoti labā stāvoklī un ir iespēja iegūt V.S. statusu! Labprāt paturētu pats sev, bet par cik nepieciešama nauda tad nākas pārdot. Izskatu arī maiņas variantus. 27430135 Cena 800 e

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Not bad! Ka auto pilnīgi ūdenī, bet mirgalkas strādā!Edzy rakstīja:Ēee Ādažnieki, kas jums tur?![]()

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Es jau nesaku, ka tās ir sliktas. Perfektas riepas.Inferno rakstīja:Labākas par lisām vasarenēm, ar kurām te 90% braukā, gan jau būs.Emteks rakstīja:Blacklion 195/55 R16 87H BW56 ?Inferno rakstīja:Riepas normālas vajag uzlikt, tad neslīdēs kur pagadās

Sākumā man viņas nepatika, kaut kas nebija, bet tagad pieradu un liekas ļoti ok. Tiešām laba saķere. Cik viņas maksāja gabalā?Emteks rakstīja: Es jau nesaku, ka tās ir sliktas. Perfektas riepas.Ja vien varētu dabūt tādas 225/55 R16.

Edzy rakstīja:Ēee Ādažnieki, kas jums tur?![]()

P.S tas ir e36 un mirgalkas strada visos apstaklos!!

Lidoju Reti,Bet Atri!!
41 eur. Vācijā pirktas uz vietas.Inferno rakstīja:Sākumā man viņas nepatika, kaut kas nebija, bet tagad pieradu un liekas ļoti ok. Tiešām laba saķere. Cik viņas maksāja gabalā?Emteks rakstīja: Es jau nesaku, ka tās ir sliktas. Perfektas riepas.Ja vien varētu dabūt tādas 225/55 R16.

Lidoju Reti,Bet Atri!!

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Nav kā citiem. Problem?maartyd rakstīja:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

Ir problēmaKikaps rakstīja:Nav kā citiem. Problem?maartyd rakstīja:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Iesmērēt foruma biedriem? Man nav izdevīgi te čakarēt savu reputācijuEdzy rakstīja:Šādi sludinājumi mani pārstedz visvairāk! Paturētu sev, bet vajag naudu tapēc pārdodu. Un nākamajā teikumā jau izskata maiņas variantus! Ja vajag naudu tad nu nafig tev jāizskata maiņa?Kapteinis rakstīja:Pārņēmusi nostaļģija un vēlies aizceļot pagātnē? Nopērc MoskvičuLielisks brīvdienu auto retro cienītājiem. Ļoti labā stāvoklī un ir iespēja iegūt V.S. statusu! Labprāt paturētu pats sev, bet par cik nepieciešama nauda tad nākas pārdot. Izskatu arī maiņas variantus. 27430135 Cena 800 e
Vai arī centies iesmērēt?

Man ir style34 alumīnija diski, ko domāju likt ziemai, bet vai nebūs tā ka pēc ziemas sāls alumīniju būs tā sagrauzusi, ka tur būs diezgan bēdīgi? Jo pašlaik viņi ir ļoti labā stāvoklī, ja ar ziemu viņus tikai sanāks sapist, tad viņiem vairs būs alumīnija vērtība. Ko iesakiet?

Tā ir nereāli veca informācija, jau sen šeit tas tika iztirzāts, šaubos ka tagad atklāsies, kurš..

brāļa kolēgis, kas dzīvo ādažos tieca, ka šito žurku 2 dienas mocīja. pirmajā dienā pa plačiem un otrajā dienā džeki saņēmās un izbrauca ielās un attapās upēLx320i rakstīja:Edzy rakstīja:Ēee Ādažnieki, kas jums tur?![]()
..ta viniem vajag ....saka filmetajs!!
laikam bija skali uzvedusies!!
![]()
P.S tas ir e36 un mirgalkas strada visos apstaklos!!

Pateicoties šitādiem pāķiem, drīz tiešām būs kauns braukt ar BMW. :(
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

galvenais ir paspēt ieslēgt avareikas,būs lielāka iespēja atrast auto 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1372
- 1373
- 1374