Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1373
- 1374
- 1375
- 1376
- 1377
- …
- 2228
- chevron_right

sen jau ir , tpc ikdiena vizinos ar A4 avantu , pilniigi neitrals autoNixon rakstīja:Pateicoties šitādiem pāķiem, drīz tiešām būs kauns braukt ar BMW. :(
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Es jau ziņu portālā iekomentēju par avareikāmDarks rakstīja:galvenais ir paspēt ieslēgt avareikas,būs lielāka iespēja atrast auto

ja ir labas un mīkstas ziemenes , ir ok, bet labāk jau r15, runā ka ziemā apmalītēm patīk skriet pretīnleai rakstīja:ziema un r17 ir nē, vai arī viss labi?

Rob rakstīja:Man ir style34 alumīnija diski, ko domāju likt ziemai, bet vai nebūs tā ka pēc ziemas sāls alumīniju būs tā sagrauzusi, ka tur būs diezgan bēdīgi? Jo pašlaik viņi ir ļoti labā stāvoklī, ja ar ziemu viņus tikai sanāks sapist, tad viņiem vairs būs alumīnija vērtība. Ko iesakiet?

Varbūt kāds zina kā var sakontaktēties ar lietotāju Strazds?

uz skati raušu miglas ārā. tātad izrauju miglas, paslēpju vadus, izrauju drošinātāju lai panelī indikators miglu nedeg. rāmīši miglām var palikt?

Izrauj tikai Pashas miglas viss parejais var palikt!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

pilnīgi pietiks ja izņemsi TIKAI miglas no bufera, bet kpc viņas ir jāņem arā ? ja saki ka tev ir rāmīši un viss parējais , nav vieglāk noregulēt un miers ?K.F. rakstīja:uz skati raušu miglas ārā. tātad izrauju miglas, paslēpju vadus, izrauju drošinātāju lai panelī indikators miglu nedeg. rāmīši miglām var palikt?

vienai ir plaisa un pirms ziemas negribas ielikt jaunas miglas, jo gan jau ar kupenām padraudzēšos.baumanis rakstīja:pilnīgi pietiks ja izņemsi TIKAI miglas no bufera, bet kpc viņas ir jāņem arā ? ja saki ka tev ir rāmīši un viss parējais , nav vieglāk noregulēt un miers ?K.F. rakstīja:uz skati raušu miglas ārā. tātad izrauju miglas, paslēpju vadus, izrauju drošinātāju lai panelī indikators miglu nedeg. rāmīši miglām var palikt?

miglas maksā kapeikas tak ,ieliec normālu un bēdu neziniK.F. rakstīja:vienai ir plaisabaumanis rakstīja:pilnīgi pietiks ja izņemsi TIKAI miglas no bufera, bet kpc viņas ir jāņem arā ? ja saki ka tev ir rāmīši un viss parējais , nav vieglāk noregulēt un miers ?K.F. rakstīja:uz skati raušu miglas ārā. tātad izrauju miglas, paslēpju vadus, izrauju drošinātāju lai panelī indikators miglu nedeg. rāmīši miglām var palikt?

Ieķertas ziemenes 245/40R18

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Fallout 4 iegadāts, ziemai gatavs

Augustā gāju vienam autiņam skati, kad teica lai ieslēdzu miglas es pateicu, ka tas ir dekors, lai buferī nav caurumu un viss neko vairāk nejautāja par miglām!K.F. rakstīja:uz skati raušu miglas ārā. tātad izrauju miglas, paslēpju vadus, izrauju drošinātāju lai panelī indikators miglu nedeg. rāmīši miglām var palikt?

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Tādā veidā vairākiem iets, izrauj drošekli, lai nedeg un miers.Edzy rakstīja:Augustā gāju vienam autiņam skati, kad teica lai ieslēdzu miglas es pateicu, ka tas ir dekors, lai buferī nav caurumu un viss neko vairāk nejautāja par miglām!K.F. rakstīja:uz skati raušu miglas ārā. tātad izrauju miglas, paslēpju vadus, izrauju drošinātāju lai panelī indikators miglu nedeg. rāmīši miglām var palikt?
Sent from my GT-S7710 using Tapatalk
Es izliekos, ka strādāju.
Viņi izliekas, ka maksā.
Viņi izliekas, ka maksā.

Man gan Kuldīgā gan Grobiņā dikti pētija man viņi vispār aizlīmēti ar melno līmlēvi, slēdzis nav un vadi nepienāk, bet tā pat piečakarējās.. 2 neielika, bet nu gandrīz vai.Edzy rakstīja:Augustā gāju vienam autiņam skati, kad teica lai ieslēdzu miglas es pateicu, ka tas ir dekors, lai buferī nav caurumu un viss neko vairāk nejautāja par miglām!K.F. rakstīja:uz skati raušu miglas ārā. tātad izrauju miglas, paslēpju vadus, izrauju drošinātāju lai panelī indikators miglu nedeg. rāmīši miglām var palikt?

Es gāju Kuldīgā. Ar kādu autiņu gāji? Es gāju Passat B6, jauna mašīna, nekur nepiesējās, pat pa rūsu 1ninieku neielika, kaut gan šim rūsa vairāk nekā manai žurkai! Un to ka csdd skatās pēc gada arī taisnība! Čomam bij izlaizīts E39 un viņam kādas piecas reizes pētīja visu apakšu lai būtu kur piesieties, bet nebija kur un palaida, bet pasatu pat tā kārtīgi divas reizes nepētīja, paskatījās, paprasīja pa miglām un viss!māriņš rakstīja:Man gan Kuldīgā gan Grobiņā dikti pētija man viņi vispār aizlīmēti ar melno līmlēvi, slēdzis nav un vadi nepienāk, bet tā pat piečakarējās.. 2 neielika, bet nu gandrīz vai.Edzy rakstīja:Augustā gāju vienam autiņam skati, kad teica lai ieslēdzu miglas es pateicu, ka tas ir dekors, lai buferī nav caurumu un viss neko vairāk nejautāja par miglām!K.F. rakstīja:uz skati raušu miglas ārā. tātad izrauju miglas, paslēpju vadus, izrauju drošinātāju lai panelī indikators miglu nedeg. rāmīši miglām var palikt?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Kas par sodiem?ValtersZ rakstīja:piemēroti sodi!
Sākās draudēšana.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1373
- 1374
- 1375
- 1376
- 1377
- …