Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1374
- 1375
- 1376
- 1377
- 1378
- …
- 2228
- chevron_right

Visu vasaru nobraukāju un mentu vispār nebija, varbūt pāris reizes tikai redzēti. Pēdējos mēnešus baigi savairojušies, katru dienu teju kādus 3-5 saskaitu, uz katra stūra sēž ar fēnu rokās. Ir kaut kas, par ko es nezinu?

Jā, viņiem vēl 5000 eiro sodos jāsavāc līdz gada beigām (gada minimums 10 000 eiro)
Ir labi, ja ome klausās ziņas

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

kkad nesen divas dienas pēc kārtas bija reids uz Kantora ielas Mārupē, tādu korķi uztaisīja.
- ikey07

Krustpils iela laikam ir favorīts - gandrīz katru dienu 2-3 gab. ar fēnu sēž.

APSVEICU visus Mārtiņus un Mārčus 

Paldiesmāriņš rakstīja:APSVEICU visus Mārtiņus un Mārčus

maartyd rakstīja:Jā, viņiem vēl 5000 eiro sodos jāsavāc līdz gada beigām (gada minimums 10 000 eiro)

Arii esmu dzirdeejis ka ekipaazas aktivizeejas parasti menesha saakuma un meenesha beigas,kad plans ir jaizpilda!

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Katru gadu, veidojot nākamā gada budžetu, tiek pieminēti plānotie ienākumi no administratīvajiem pārkāpumiem. Tā ka, jā, arī ticu un nešaubos, ka tiek aprēķināts kaut kāds cipars, kurš vienkārši ir gada laikā jāiekasē sodos no autovadītājiem. 

Ārā drifts no gaisa krīt!

Vai ne. Arī akcīzē ir prognozēta iekasējamā summa, nav tā, ka visi politiķi pēkšņi skrien smēķus pirkt, dzert alko vai degvielu pildīt gada beigāsmarux rakstīja:Katru gadu, veidojot nākamā gada budžetu, tiek pieminēti plānotie ienākumi no administratīvajiem pārkāpumiem. Tā ka, jā, arī ticu un nešaubos, ka tiek aprēķināts kaut kāds cipars, kurš vienkārši ir gada laikā jāiekasē sodos no autovadītājiem.

Takš gadā iekasē ap 19 milijoniem eiro no atruma parkapejiem un visiem citiem nepaklausīgajiem, kādi 5tūkstoši.... 5tūkstoši iekasē ceturdaļ dienas laikā.....vēl kāds ļimaks atlicis no tautas nokāst... tā kā braucam uzmanīgi jo policija parsvarā slēpjās pa krūmiem vai šauj purnā un met cilpā pakaļ...erda rakstīja:maartyd rakstīja:Jā, viņiem vēl 5000 eiro sodos jāsavāc līdz gada beigām (gada minimums 10 000 eiro)
![]()
Arii esmu dzirdeejis ka ekipaazas aktivizeejas parasti menesha saakuma un meenesha beigas,kad plans ir jaizpilda!

Ome kautkādas divainas ziņas klausās...

AA777 rakstīja:Ārā drifts no gaisa krīt!

Aspraatiigaakais,ko peedeeja laikaa esmu dzirdeejis!

AA777 rakstīja:Ārā drifts no gaisa krīt!

Latvijas Nemotoru Street Drifta čempionāts jau trešo dienu notiek Rīgā. Jūs tak visu esat nokavējuši jau!māriņš rakstīja:AA777 rakstīja:Ārā drifts no gaisa krīt!![]()
![]()

Es izmantojuKikaps rakstīja:Latvijas Nemotoru Street Drifta čempionāts jau trešo dienu notiek Rīgā. Jūs tak visu esat nokavējuši jau!māriņš rakstīja:AA777 rakstīja:Ārā drifts no gaisa krīt!![]()
![]()
![]()

Vasarā lielajiem drifteriem nedod skolas pusdienu naudu, uz ko benžu varētu saliet!Inferno rakstīja:Visu vasaru nobraukāju un mentu vispār nebija, varbūt pāris reizes tikai redzēti. Pēdējos mēnešus baigi savairojušies, katru dienu teju kādus 3-5 saskaitu, uz katra stūra sēž ar fēnu rokās. Ir kaut kas, par ko es nezinu?

d[-_-]b

Dj Plosky rakstīja:Vasarā lielajiem drifteriem nedod skolas pusdienu naudu, uz ko benžu varētu saliet!Inferno rakstīja:Visu vasaru nobraukāju un mentu vispār nebija, varbūt pāris reizes tikai redzēti. Pēdējos mēnešus baigi savairojušies, katru dienu teju kādus 3-5 saskaitu, uz katra stūra sēž ar fēnu rokās. Ir kaut kas, par ko es nezinu?

Jā, nakts tizleņi, tfu, ielu drifteri atkal sāk rādīties...AA777 rakstīja:Ārā drifts no gaisa krīt!

Sāc tik vēl bloķēt citus uz ielām, sēdēt 3. joslā uz krastenes braucot uz 40 un visādi citādi bīstamas situācijas veidot uz ceļiem un būsi īsts vojāžeristsmarux rakstīja:Jā, nakts tizleņi, tfu, ielu drifteri atkal sāk rādīties...AA777 rakstīja:Ārā drifts no gaisa krīt!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1374
- 1375
- 1376
- 1377
- 1378
- …
- 2228