Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1375
- 1376
- 1377
- 1378
- 1379
- …
- 2228
- chevron_right

Galvenais ir LED visur sakarināt, savādāk tas nav īsts vojādžerisKikaps rakstīja:Sāc tik vēl bloķēt citus uz ielām, sēdēt 3. joslā uz krastenes braucot uz 40 un visādi citādi bīstamas situācijas veidot uz ceļiem un būsi īsts vojāžeristsmarux rakstīja:Jā, nakts tizleņi, tfu, ielu drifteri atkal sāk rādīties...AA777 rakstīja:Ārā drifts no gaisa krīt!![]()

Jums vienkārši skauž, ka mans buss izskatās un iet labāk par jūsu žurkām
Bet ja nopietni - nav īpaši jautri, ja tev zem loga pēc pusnakts uzrodas cauru izpūtēju bars. Īpaši tad, ja tikko beidzot esi nolicis gulēt sīci, kurš pat īsti staigāt nemāk. Tas ir reāli tizli.
Labāk pastāstiet vēl, kā uz ielām jāuzvedas īstenam vojādžeristam, es vēl no BMW stila neesmu izkāpis

Bet ja nopietni - nav īpaši jautri, ja tev zem loga pēc pusnakts uzrodas cauru izpūtēju bars. Īpaši tad, ja tikko beidzot esi nolicis gulēt sīci, kurš pat īsti staigāt nemāk. Tas ir reāli tizli.
Labāk pastāstiet vēl, kā uz ielām jāuzvedas īstenam vojādžeristam, es vēl no BMW stila neesmu izkāpis

Tak uz Slavu apļa izlida videonoverošanu vai tomēr nē?marux rakstīja:Jums vienkārši skauž, ka mans buss izskatās un iet labāk par jūsu žurkām![]()

Grunte tev patiks

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tev neapnīk būt garlaicīgam?
Lasīt vajag. Jau tika apspriests.
viewtopic.php?f=3&t=44&start=27460

Par to vēl varētu pastrīdētiesmarux rakstīja:Jums vienkārši skauž, ka mans buss izskatās un iet labāk par jūsu žurkām![]()

Kā man besī latvieši un viņu bērni

- ikey07

Pag, pag, tad sanāk ka tu pats sev besī?ikey07 rakstīja:Kā man besī latvieši un viņu bērnivisi vienmēr visu ārgumentē ar bērnu būšanu, Latvijā visus likumus varētu pieņemt 5 minūšu laikā, ja vien pieminētu vārdu bērni.

Taisnību vien saka video, ņehuj slīpēt vietā kur cilvēki apgrozās! Labi vien ka iebrauca upē, nevis kādam virsū!

būtu ta teikšu te cilvēki dzīvo un ka nevajadzētu, nevis tik bāzt to faktu ka bērni, bērni, paskaiti cik reizes viņš pateica vārdu bērni. gan bez tabu sižetos, gan ziņās etc.
Un nē man nav nekas pret bērniem, tik tas ka visi viņus bāž pa priekšu kā galveno argumentu.
Un nē man nav nekas pret bērniem, tik tas ka visi viņus bāž pa priekšu kā galveno argumentu.
- ikey07

Domāju, ka tas tapēc ka bērns nav pareģojams, piesardzīgs...tobiš var pēkšņi izskriet, hz. Jebkurā gadījumā galvenais vai nē, bet tas ir arguments.ikey07 rakstīja:būtu ta teikšu te cilvēki dzīvo un ka nevajadzētu, nevis tik bāzt to faktu ka bērni, bērni, paskaiti cik reizes viņš pateica vārdu bērni. gan bez tabu sižetos, gan ziņās etc.

Vai tad kādreiz pats arī nebiji bērns?ikey07 rakstīja:būtu ta teikšu te cilvēki dzīvo un ka nevajadzētu, nevis tik bāzt to faktu ka bērni, bērni, paskaiti cik reizes viņš pateica vārdu bērni. gan bez tabu sižetos, gan ziņās etc.

Neņem galvā, tur runāja čalis, kam bērni un pats gan jau brauc ar škodu vai kaut ko līdzīgi garlaicīgu ( sejā varēja redzēt ), kam ja gadās sānslīde, čalim bikses pilnas un bērns pakaļējā beņķī auro ka fāters piečurāja beņķi.
Man ir meitiņa, bērni ir neprognozējami, taču tas čalis video izskatās pussy.

Kādi te kādam ir komentāri par poly aizmugurējiem amīšu atbalstiem?

Skatoties ar kādu mērķi taisies viņus likt.funkyasshit rakstīja:Kādi te kādam ir komentāri par poly aizmugurējiem amīšu atbalstiem?

Lai aizstātu savus sapistos. Neredzu ne +, ne - priekš poly atbalstiem tajā vietā, tāpēc domāju mož kādam ir ko teikt. 

Cik zinu, daudzi liek poly atbalstus, jo parastie it kā baigi bieži sprāgst (tipa slimība), lai gan savam neko tādu neesmu ievērojis, tāpēc arī nesaskatu nekādu labumu no poly. Ja man izbeigtos parastie - es vienkārši uzliktu jaunus vietā, nevis poly.funkyasshit rakstīja:Lai aizstātu savus sapistos. Neredzu ne +, ne - priekš poly atbalstiem tajā vietā, tāpēc domāju mož kādam ir ko teikt.

Tiešām, vojāžers automātā nāk ar RPP karstās līnijas telefona nr par bembistiem, kuri slidinās?marux rakstīja:Jums vienkārši skauž, ka mans buss izskatās un iet labāk par jūsu žurkām![]()

Ja nopietni, es pilnībā saprotu drošības aspektu, nevajag slīdēt citiem virsū, pāri gājēju pārejām šļūkt, nepārredzamus līkumus vēlams braukt bez leņķa, un pa dzīvojamajām zonām dragreisu nerīkot, bet par skaļumu ir absolūts bezsakars. Tikai žēl, ka tādu vojāžeristu un pasātistu (nav tēmēts uz Tevi, marux) dēļ, visa pilsētas jautrība tiek sačakarēta, jo viņi, redziet, nejēdz logus aiztaisīt! Biķernieki, piemēram, tādu pakaļgalu dēļ, nedrīkstēs neko pēc 21 darīt. Kas tas par bezsakaru? Tāpat ar šiem foruma cīnītājiem, kuri meklē rokā katru, kam izpūtējs nav stock (tagad gan ir tēmēts) - vai tiešām ir tik traki?? Jo man šķiet, ka bērnam būtu jāguļ uz balkona, lai kāds slīpētājs spētu tam iztraucēt...
Tā, viss, žulti izgāzu.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Jā. Reizēm liekas, ka ar to troksni pārspīlē, atceraties taču trakos koju gadus, kad slīpēšana uz ielas izklausās pēc oda zumēšanas, taču kādā no blakus istabiņām notiek bez maz vai avio šovs ar iznīcintājiem, kas lido ar virsskaņas ātrumu 

Vot vot! Kojās vispār nevajadzētu būt iebildumiem. (Kojās arī nedzīvo cilvēki, kuri pērk vojāžerus, vismaz ne tuvākos 10 gadus)kasiks rakstīja:Jā. Reizēm liekas, ka ar to troksni pārspīlē, atceraties taču trakos koju gadus, kad slīpēšana uz ielas izklausās pēc oda zumēšanas, taču kādā no blakus istabiņām notiek bez maz vai avio šovs ar iznīcintājiem, kas lido ar virsskaņas ātrumu
Dzīvojot bloku mājā, vienmēr uzradīsies kāda Taņa un Valērijs, kuri tieši tai vakarā būs nolēmuši atrisināt savas dzīves lielākās sāpes savā starpā! Vai arī Jānis, kuram noteikti tieši 23 vakarā, otrdienā, vajag slīpēt 81. gadā slīpi uzbūvēto sienu starp Tavu un viņa dzīvokli!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1375
- 1376
- 1377
- 1378
- 1379
- …
- 2228