Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1376
- 1377
- 1378
- 1379
- 1380
- …
- 2228
- chevron_right
Vojādžers un pasāts ir diagnoze.
Gan jau tulīt man uzkritīs, ka vojādžers ir ģimenes autiņš utt. Man pašam mazs bērns mājās. Braucu ar BMW un par vietas trūkumu nesūdzos.

Vojāžera 'pluss' esot 7 vietas, ja, protams, nerubī, ja jebkurš cits auto ar 7 vietām būs 25x labāks (corolla verso neskaitās, tur 7 vietas ir tikai uz papīraEmteks rakstīja:Vojādžers un pasāts ir diagnoze.Gan jau tulīt man uzkritīs, ka vojādžers ir ģimenes autiņš utt. Man pašam mazs bērns mājās. Braucu ar BMW un par vietas trūkumu nesūdzos.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Esmu pārvietojies ar vojādžeru. Ne reizi vien. Toreiz īpašnieks centās mani pārliecināt cik fantastiska mašīna tā ir. Ka man tādu vajag un bmw ir domāts lohiem. Vojādžers esot īstu vīru autiņš. Kā man rēku parāva par to. Ne-bmw ņemtu tikai 300C vai arī kādu fiatu.

Vaiiii. Ok, 300C saprastu kā lētu, sliktāku alternatīvu e39, bet fiatu?Emteks rakstīja:Esmu pārvietojies ar vojādžeru. Ne reizi vien. Toreiz īpašnieks centās mani pārliecināt cik fantastiska mašīna tā ir. Ka man tādu vajag un bmw ir domāts lohiem. Vojādžers esot īstu vīru autiņš. Kā man rēku parāva par to. Ne-bmw ņemtu tikai 300C vai arī kādu fiatu.

I mean,

Ā, buss!Emteks rakstīja:Fiatam normāli busi. Sprinteri nevaru celt.
300C nav nemaz tik lēts.

Cena ne vienmēr nosaka lētumu

Poly atbalstus liek, ja aizmugurē ir cieti amīši, kas netur tos parastos mēslus, atvainojos.Inferno rakstīja:Cik zinu, daudzi liek poly atbalstus, jo parastie it kā baigi bieži sprāgst (tipa slimība), lai gan savam neko tādu neesmu ievērojis, tāpēc arī nesaskatu nekādu labumu no poly. Ja man izbeigtos parastie - es vienkārši uzliktu jaunus vietā, nevis poly.funkyasshit rakstīja:Lai aizstātu savus sapistos. Neredzu ne +, ne - priekš poly atbalstiem tajā vietā, tāpēc domāju mož kādam ir ko teikt.

Vai arī tā. Bet ja nesēdina līdz klinķim, tad tie poly atbalsti nav vajadzīgi, manuprāt.Nixon rakstīja:Poly atbalstus liek, ja aizmugurē ir cieti amīši, kas netur tos parastos mēslus, atvainojos.Inferno rakstīja:Cik zinu, daudzi liek poly atbalstus, jo parastie it kā baigi bieži sprāgst (tipa slimība), lai gan savam neko tādu neesmu ievērojis, tāpēc arī nesaskatu nekādu labumu no poly. Ja man izbeigtos parastie - es vienkārši uzliktu jaunus vietā, nevis poly.funkyasshit rakstīja:Lai aizstātu savus sapistos. Neredzu ne +, ne - priekš poly atbalstiem tajā vietā, tāpēc domāju mož kādam ir ko teikt.

Kikap, tu taču esi pusrublis... Kā teica Zuze - kad tev būs bērni, tad mani sapratīsi. Tas par tiem skaļajiem izpūtējiem. Par Vojādžeri - tā bija manuprāt vienīgā loģiskā izvēle 7 pilnvērtīgām vietām, normālu bagāžnieku, pieņemamu vizuālo un teicamu komfortu. Vari man nestāstīt par kkādām Toyotām, kas vispār ir taisītas no konservu bundžām vai Sharāniem, kas izskatās pēc sū@#$. Un V6 skaņa pret šujmašīnām?...Kikaps rakstīja:Vojāžera 'pluss' esot 7 vietas, ja, protams, nerubī, ja jebkurš cits auto ar 7 vietām būs 25x labāks (corolla verso neskaitās, tur 7 vietas ir tikai uz papīraEmteks rakstīja:Vojādžers un pasāts ir diagnoze.Gan jau tulīt man uzkritīs, ka vojādžers ir ģimenes autiņš utt. Man pašam mazs bērns mājās. Braucu ar BMW un par vietas trūkumu nesūdzos.
), un, vismaz forumā nezaudēsi pačotu
I mean, paskaties uz marux, viņš jau ir aizmirsis, kā ir braukt, nevis pārvietoties pa ceļu, un tagad vojāžeru reliģija viņu ir pārņēmusi pilnībā, viņš ir sācis stāstīt mums, cik vojāžers > bmw :(
![]()
Nē, šī nav diskusija par to, ka Voyager ir labāks par BMW. Šos auto nevar salīdzināt - pārāk dažādām mērķauditorijām tie īpaši radīti.

Zinkā.
Renault Grand espace ir tīri ietilpīgs. Un neteiktu ka tā traktordvēsele neietu.
Vienīgi jāuzmanās no elektro ručņika jo faceliftam viena puse nomainīt pie 1k reno servisā.
Renault Grand espace ir tīri ietilpīgs. Un neteiktu ka tā traktordvēsele neietu.
Vienīgi jāuzmanās no elektro ručņika jo faceliftam viena puse nomainīt pie 1k reno servisā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kupejai der stūres reika no sedana?

Jā!kristiks97 rakstīja:Kupejai der stūres reika no sedana?

Sēžu ss.lv un skatos ka "Mogo" piedāvā 2005gada 330D uz nomaksu! Uzsvērts "īpašais Mogo" līzinga piedāvājums! Auto vērtība 6205 EUR! Uzsitu uz kalkulatora ja ņem uz 6gadiem (72mēneši) ikmēnēša maksājums 219 EUR mēnesī! Tad kopā sanāk 15,768 EUR!
Ahuj*ķ īpašais piedāvājums!
Gribētu zināt cik tad pārmaksā tas, kuram nav "īpašais līzings" 

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Ņemt kredītu mantām, transportam bez kā var iztikt nav nekāds prāta darbs, tā nekad nebūs naudas un visu dzīvi dzīvos kredītos un parādos
Vienīgais, kur to var pieļaut ir nekustamais īpašums.

Nav nemaz domas ņemt!
intereses pēc paskatījos, gan jau ir kādi, kas uzķeras. Ierauga ka īpašais piedāvājums, un pat nepaņem rokās kalkulatoru, beigās pārmaksājot 2,5 šādu auto vertību, un kad līzings būs nomaksāts pēc sešiem gadiem auto vērtība vairs nebūs ne tuvu samaksātajai summai! 

Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga

Uzskatu, ja ņem kredītu, tad tikai no bankas, un lieto kā vēlies, procenti arī nav tik žīdiski.JānisK-[JK] rakstīja:Ņemt kredītu mantām, transportam bez kā var iztikt nav nekāds prāta darbs, tā nekad nebūs naudas un visu dzīvi dzīvos kredītos un parādos![]()
Tie, kas ņem mogo un citus tamlīdzīgus, visdrīzāk no bankas neko nevar dabūt (mazi oficiālie ienākumi ), tad lūk tur ir tās auzas, ka šie uz tādiem klientiem arī cer, un tur viennozīmīgi daudziem beigās auto atņems un ķers nākamo duraku.

Jebkurā gadījumā kredīti tāpat kā azartspēles ir, lai nopelnītu organizatori!

Mana uztveree,ja neskraidi no viena krediita uz citu,lai atdotu pirmo,tad viss ir kaartiibaa! Protams,bez krediita dziivot ir savaadaak ka ar krediitu,bet ja gribaas kko, ko velies, bet nevari atlautiesJānisK-[JK] rakstīja:Ņemt kredītu mantām, transportam bez kā var iztikt nav nekāds prāta darbs, tā nekad nebūs naudas un visu dzīvi dzīvos kredītos un parādos![]()

Varbūt arī esmu.marux rakstīja: Kikap, tu taču esi pusrublis... Kā teica Zuze - kad tev būs bērni, tad mani sapratīsi. Tas par tiem skaļajiem izpūtējiem. Par Vojādžeri - tā bija manuprāt vienīgā loģiskā izvēle 7 pilnvērtīgām vietām, normālu bagāžnieku, pieņemamu vizuālo un teicamu komfortu. Vari man nestāstīt par kkādām Toyotām, kas vispār ir taisītas no konservu bundžām vai Sharāniem, kas izskatās pēc sū@#$. Un V6 skaņa pret šujmašīnām?...
Nē, šī nav diskusija par to, ka Voyager ir labāks par BMW. Šos auto nevar salīdzināt - pārāk dažādām mērķauditorijām tie īpaši radīti.

Rīgā ir kādas 10 vietas, kur cilvēki slīpē regulāri, un tikai pie puses no tām ir mājas. Cik ļoti ir jā-neveicas lai dzīvotu pie vienas no tām 5 vietām, kur regulāri krāmē kāds?

Šarāni un Vojāžeri, manuprāt, dizainiski vienā katlā vārami, ja negrib locīt sēdekļus, lai tiktu aizmugurējā rindā... Un kāda V6 skaņa?
sorry, bet citēju wiki:
"According to EuroNCAP crash test results, the 1999 model Chrysler Voyager did so badly in the frontal impact that it earned no points, making it the worst of the group. The body structure became unstable and the steering column was driven back into the driver's chest and head'."
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1376
- 1377
- 1378
- 1379
- 1380
- …
- 2228