Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1378
- 1379
- 1380
- 1381
- 1382
- …
- 2228
- chevron_right

Es tāpēc nekad nevienu nekomentēju.
Skumjāk ir tas,ka sanāk dažus postus atpakaļ man bija 666 posti un es to nepiefiksēju
Eu,a var uz e30 līmēt e36.lv uzlīmi?
Būtu kruta pašlaik populārākā auto foruma uzlīmi uzlīmēt 
Skumjāk ir tas,ka sanāk dažus postus atpakaļ man bija 666 posti un es to nepiefiksēju

Eu,a var uz e30 līmēt e36.lv uzlīmi?

Powers vairs nav auto forums, ja?Ģirts rakstīja:Es tāpēc nekad nevienu nekomentēju.
Skumjāk ir tas,ka sanāk dažus postus atpakaļ man bija 666 posti un es to nepiefiksēju![]()
Eu,a var uz e30 līmēt e36.lv uzlīmi?Būtu kruta pašlaik populārākā auto foruma uzlīmi uzlīmēt

Man škiet, ka noteikumos bija rakstīts, ka tam ir jābūt e36

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Vispār neizskatās slikti tas bampers uz e30 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Riktigi,liekas ka pat piestāv.

Drīzāk tās meitenes ļoti piestāv tam e30 

Ar meitenem viss kartiba 

Rītdien kāds no jelgavas uz rīgu nebrauc? PM
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

ieej burnout uzjautāFashion rakstīja:Rītdien kāds no jelgavas uz rīgu nebrauc? PM

neticēju ,bet tgd +1 par prognoziKikaps rakstīja:Šonakt atkal sola driftu![]()
(pēc vēja ātruma spriežot, pat gājējiem)

Kādas ir aptuvenās cenas PLIKAM compact disku bremžu tiltam. Bez supportiem, reduktora utml?
Interesē arī ventilējamo bremžu komplekts ar priekšējiem un pakaļējiem supportiem. Kāds ir aptuvenais cipars?
Interesē arī ventilējamo bremžu komplekts ar priekšējiem un pakaļējiem supportiem. Kāds ir aptuvenais cipars?

100+funkyasshit rakstīja:Kādas ir aptuvenās cenas PLIKAM compact disku bremžu tiltam. Bez supportiem, reduktora utml?
Kaut gan cenas viņiem ir ļoti dažādas...Atkarīgs cik ātri ir vajadzība notirgot un cik daudzi tādi ir piedāvājumā.

Tu ko, pa 150E sborā tirgo tādu kādu noņem ar visu reduktoru, diskiem un supportiem, plauktiem.
Tā laikam tad ir atlaide, ja savāc visu, jo visiem vajag tikai pašu tiltu pārsvarā.
Domāju mož sev uz Ziemassvētkiem uzdāvināt disku bremžu tiltu, bet tad ir jābūt arī Ziemassvētku cenai, lai citi nepaliek bez dāvanām.
Tā laikam tad ir atlaide, ja savāc visu, jo visiem vajag tikai pašu tiltu pārsvarā.

Domāju mož sev uz Ziemassvētkiem uzdāvināt disku bremžu tiltu, bet tad ir jābūt arī Ziemassvētku cenai, lai citi nepaliek bez dāvanām.

Kā jau teicu, viss atkarīgs no tā brīža piedāvājuma. Es gadu atpakaļ sborā bez reduktora dienas laikā pārdevu par 200 Eiro. Tagad piedāvājums ir palicis lielāks, bet lētāk kā par 120 par tādu pašu swapu kā es notirgoju, neesmu manījis.funkyasshit rakstīja:Tu ko, pa 150E sborā tirgo tādu kādu noņem ar visu reduktoru, diskiem un supportiem, plauktiem.

Un kas tad tur tik kruts?Ģirts rakstīja:Es tāpēc nekad nevienu nekomentēju.
Skumjāk ir tas,ka sanāk dažus postus atpakaļ man bija 666 posti un es to nepiefiksēju![]()
Eu,a var uz e30 līmēt e36.lv uzlīmi?Būtu kruta pašlaik populārākā auto foruma uzlīmi uzlīmēt

Ir bet grūti atrast kur es dzīvoju . Pārsvarā daudz vīriešu. Laikam pārceļšos uz Hazarda dģerevņu mošš tur kas sanāks , bet kā viņs teica nekas spīdošs

Brauc uz ogri,klubā ar tualetes nosaukumu mums daudz skaistuļu ir
Zevss,par to number of the beast vnk sarkastisks metālistu prikols

Zevss,par to number of the beast vnk sarkastisks metālistu prikols

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1378
- 1379
- 1380
- 1381